Vizitator bianca-suava Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2020 Postat Februarie 23, 2020 Buna ziua,am deschis alt topic nou pentru ca celalalt (blonda suava si inocenta) este plin mai mult cu foarte multe convorbiri ce nu si au rostul.Va multumesc pentru întelegere si ma reped de maine sunt disponibila dupa ora 13:00.
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Februarie 23, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/132165-blonda-suava-si-inocenta-0754964011/ 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2020 Postat Februarie 23, 2020 Buna ziua,am deschis alt topic nou pentru ca celalalt (blonda suava si inocenta) este plin mai mult cu foarte multe convorbiri ce nu si au rostul.Va multumesc pentru întelegere si ma reped de maine sunt disponibila dupa ora 13:00.Contravine regulilor forumului, o fata un topic, ca iti convine sau nu, asta e regula si ai sa vezi ca o sa se umple cu cacat si asta... Eu voi face raport sa se uneasca.
Postări Recomandate