Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 16, 2013 .
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 16, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 16, 2013 . Second thoughts? Silence is golden but duct tape is silver?
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 16, 2013 Nope.Not second thoughts. Doar ca doream sa spun sa nu se conteze pe prezenta mea,deoarece ma retrag din ecuatie.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 16, 2013 Silence is golden but duct tape is silver? :laugh2 Call me a peasant, dar in incultura mea crasa, pe asta n-am stiut-o; trebuie notata in memorie, ca de cateva minute rad (iar) de unul singur in fata monitorului... :laugh2 (rad strict la expresie, nu la retragerea lui Sexything, sa nu fiu inteles gresit)
Shaworma Reputație: 463 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Septembrie 17, 2013 M-a distrat si pe mine fraza de mai sus...e ca motto-ul violatorilor Pana la urma cum a iesit? V-ati intalnit? Stiu ca de-abia m-am inregistrat dar sper sa fac parte din comunitatea voastra dupa ce petrec un pic mai mult timp langa voi. PS: @thecat: Mai e una funny pe lista mea de lucruri care ma amuza: I'm not fat, I'm horizontally challenged
randunica Reputație: 6424 Postat Septembrie 17, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 17, 2013 Randunica, multumesc ca m-ai dat ca exemplu negativ... insa n-a fost chiar asa cum spui tu. Nu sunt genul care sa injure, sa ameninte sau sa se comporte dubios. In cazul problemelor emotionale, chiar am primit vorbe si sfaturi incurajatoare din partea multor persoane care mi-au inteles cu adevarat framantarile. Concluzia a fost ca nu s-a simtit nimeni deranjat si ca totul a decurs foarte bine, existand bucurie si voie buna. Apropo, nu sunt atat de infricosator precum ti-am creat impresia, asa ca poti lasa aripioarele mai relaxate si poti discuta cu mine deschis... daca vremea devine instabila, existand posibilitatea ca innorarile sa se accentueze iar ploile care au caracter de aversa, insotite de descarcari electrice, sa capete chiar si aspect de vijelie - nu inseamna ca si starea mea emotiva este instabila. Daca nu vrei sa imparti acelasi aer cu mine, iti dau si cele 7 atmosfere ale mele, ca sa respiri mai mult decat mine.. promit ca nu ma supar! Respectele mele pentru toata lumea Joseph!nu a vorbit nimeni de tine, eu ma refeream la altcineva. dar tot e interesant ca tu te simti in orice discutie ). te ajuta si grava paranoia de care suferi! eu nu pricep de ce naiba te tot bagi in discutii si de ce naiba tot crezi ca daca cineva se avanta intr-un comentariu, acesta trebuie clar sa te priveasca pe tine?!?!?!wtf !!!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 17, 2013 Randunico, te-as ruga frumos sa te abtii cu ofensele la adresa mea. Nu-mi face nicio placere sa incep sa te fac in toate felurile pe aici. Nu sufar de nicio paranoia pentru ca stiu ce le poate pielea unora asa ca incerc doar sa ma asigur ca nu sunt vorbit de rau pe la spate. Cred ca mai degraba tie-ti place sa te regasesti in discutii... "ca m-as baga sa vin si eu la intalnire", "pana la urma zic pas"... nici tu nu stii ce vrei, de fapt! aaa ba da, cred ca-ti face placere, dupa cum spunea cineva mai sus, sa-ti promovezi blogul nu mai incerca sa "aprinzi" spiritele pe aici, pentru ca n-o sa-ti mearga. E tactica expirata deja. Chiar mie-mi spuneai ca ti se par de cacao majoritatea persoanelor si discutiile dintre ele si ca vrei sa te retragi definitiv de aici... cand colo, iti place sa se vorbeasca de tine pe aici si sa te promovezi Ei vezi ? De asta n-are ursul coada! Eu macar stiu ce fac bine si ce nu fac bine. Invat din anumite sfaturi tot ce este mai bun de facut. Cine ma cunoaste, ma apreciaza cu adevarat si ma critica daca gresesc undeva... Tu esti genul de persoana cu prea multe fetze si aici gresesti enorm. Pot sa-ti spun ca face-to-face ma comport natural cu tine, respectuos si cu bun simt pentru a dovedi un spirit fair-play. Dar nu te voi simpatiza niciodata! Pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca, depinde doar de atitudinea ta! Bafta si seara frumoasa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2013 Postat Septembrie 17, 2013 Randunico, te-as ruga frumos sa te abtii cu ofensele la adresa mea. Nu-mi face nicio placere sa incep sa te fac in toate felurile pe aici. Nu sufar de nicio paranoia pentru ca stiu ce le poate pielea unora asa ca incerc doar sa ma asigur ca nu sunt vorbit de rau pe la spate. Cred ca mai degraba tie-ti place sa te regasesti in discutii... "ca m-as baga sa vin si eu la intalnire", "pana la urma zic pas"... nici tu nu stii ce vrei, de fapt! aaa ba da, cred ca-ti face placere, dupa cum spunea cineva mai sus, sa-ti promovezi blogul nu mai incerca sa "aprinzi" spiritele pe aici, pentru ca n-o sa-ti mearga. E tactica expirata deja. Chiar mie-mi spuneai ca ti se par de cacao majoritatea persoanelor si discutiile dintre ele si ca vrei sa te retragi definitiv de aici... cand colo, iti place sa se vorbeasca de tine pe aici si sa te promovezi Ei vezi ? De asta n-are ursul coada! Eu macar stiu ce fac bine si ce nu fac bine. Invat din anumite sfaturi tot ce este mai bun de facut. Cine ma cunoaste, ma apreciaza cu adevarat si ma critica daca gresesc undeva... Tu esti genul de persoana cu prea multe fetze si aici gresesti enorm. Pot sa-ti spun ca face-to-face ma comport natural cu tine, respectuos si cu bun simt pentru a dovedi un spirit fair-play. Dar nu te voi simpatiza niciodata! Pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca, depinde doar de atitudinea ta! Bafta si seara frumoasa!Bravo!!! :clapp
randunica Reputație: 6424 Postat Septembrie 17, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 17, 2013 Randunico, te-as ruga frumos sa te abtii cu ofensele la adresa mea. Nu-mi face nicio placere sa incep sa te fac in toate felurile pe aici. Nu sufar de nicio paranoia pentru ca stiu ce le poate pielea unora asa ca incerc doar sa ma asigur ca nu sunt vorbit de rau pe la spate. Cred ca mai degraba tie-ti place sa te regasesti in discutii... "ca m-as baga sa vin si eu la intalnire", "pana la urma zic pas"... nici tu nu stii ce vrei, de fapt! aaa ba da, cred ca-ti face placere, dupa cum spunea cineva mai sus, sa-ti promovezi blogul nu mai incerca sa "aprinzi" spiritele pe aici, pentru ca n-o sa-ti mearga. E tactica expirata deja. Chiar mie-mi spuneai ca ti se par de cacao majoritatea persoanelor si discutiile dintre ele si ca vrei sa te retragi definitiv de aici... cand colo, iti place sa se vorbeasca de tine pe aici si sa te promovezi Ei vezi ? De asta n-are ursul coada! Eu macar stiu ce fac bine si ce nu fac bine. Invat din anumite sfaturi tot ce este mai bun de facut. Cine ma cunoaste, ma apreciaza cu adevarat si ma critica daca gresesc undeva... Tu esti genul de persoana cu prea multe fetze si aici gresesti enorm. Pot sa-ti spun ca face-to-face ma comport natural cu tine, respectuos si cu bun simt pentru a dovedi un spirit fair-play. Dar nu te voi simpatiza niciodata! Pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca, depinde doar de atitudinea ta! Bafta si seara frumoasa!daca ti-as spune ca am de-a face cu pusti de 8-10 ani bolnavi de autism care iti depasesc nivelul de inteligenta, m-ai crede? parerea mea ar fi sa nu cauti sa ma ataci, ca am si eu argumentele mele. nu am zis nimnic de tine, te simti tu ca ai probleme grave de comportament. si aici inchei ca oricum nu vad de ce mi-as pierde timpul cu altfel de discutii. din pacate, cine te cunoaste personal mi-a si dat dreptate si m-au si rugat sa-ti dau pace ca esti un caz de departe pierdut. nu am nevoie de admiratia ta si in general nu stau sa cersesc asa ceva. cine a avut de admirat a facut-o, cine nu, nu! nu ma intereseaza sa multumesc pe nimeni, darami-te pe toata lumea.hai ciao!
kerosen Reputație: 169 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2013 Fascinant, dar total neinteresant. La certurile astea ma refer.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 17, 2013 Problema este ca astfel de certuri nu sunt provocate de mine. Am dreptul sa-mi exprim parerea despre un comentariu pe care-l suspectez a fi ofensator la adresa mea. Nu sunt un caz pierdut si nici paranoic, asa cum ti-au atras atentia cei din anturajul tau, sunt un caz mai special decat tine! Macar stiu sa ma port ca un cavaler si sa respect oamenii, chiar daca am si anumite defecte! Toti avem calitati si defecte! Nu sunt nici prefacut, nici pervers. Nici n-as avea motive sa te atac deoarece n-ar fi fair-play. Apropo de inteligenta, nu cred ca e cazul sa faci afirmatii de genul celor de mai sus. Nu-i frumos! Ca sa inchei discutia asta, iti urez toate cele bune si-ti recomand o calatorie cat mai lunga... daca se poate, chiar in tarile calde, ca tot se apropie iarna! No offence!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum