raul_123 Reputație: 838 Postat Septembrie 19, 2021 Postat Septembrie 19, 2021 Am revazut-o pe Rebeca (cred ca am vreo 4 sau 5 vizite la ea), a ramas aceasi fata frumoasa cu un caracter si o personalitate cum rar mai intalnesti in ziua de azi. Nu o sa fie o recenzie cu note si detalii, doar cateva pareri deapre intalnirea mea cu Rebe. Locatie: aceeasi locatie peste drum de Flanco, cine a mai fost o cunoate bine. Apartament frumos, curat, baie dotata cu de toate (prosop, geluri de dus, apa de gura..) Aspect: a mai slabit putin, merge spre slim acum. Frumoasa la fata, sanii micutii dar jucausii si cateva micii tatuaje. Actiune: On bun, spre foarte bun. Np foarte bun, cu implicare maxima. Note: la emag in recenzii acolo dau note, nu la fete De revenit: Da, de 3 ori da ☺️. Sexul cu ea e foarte bun dar atitudinea ei, tot timpul cu zambetul pe buze (niciodata nu am vazut-o suparata sau abatuta), putin aiurita cateodata, atenta la tine sa te simtii bine imi plac cel putin la fel de mult. Daca am avut o zi naspa o data ajuns la Rebeca uit de tot. Rebeca multumesc pt tot, sa ne revedm cu bine 😚 2
raul_123 Reputație: 838 Postat Septembrie 19, 2021 Postat Septembrie 19, 2021 Later edit: (nu pot edita postarea de mai sus) Pret: 150/fin, aprox 40 min dtd. Niciodata nu s-a uitat la ceas sau telefon (nici nu i-am vazut telefonul niciodata). 1
xcostin3111 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Septembrie 19, 2021 La 17.09.2021 la 17:12, ralukababygirl a spus: Voi știți cum lucrez eu 😅. până mai târziu, dar nu foarte târziu… 😁 Și o sa rămân câteva zile🙈. 💋🤗 Call me 😏. Kisses Sper sa ramai un pic mai mult,ajung zilele astea la inceput de saptamana in Alba.Pupici😘🤭 1
killerultau Reputație: 97 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Septembrie 21, 2021 Ce înseamna cateva zile?pentru ca de luni nu ai raspuns,apoi a disparut anuntul…sper ca nu ai avut probleme si tu cu sperietorii… 1
raul_123 Reputație: 838 Postat Septembrie 21, 2021 Postat Septembrie 21, 2021 Zicea ca sta doar pana luni
un_stilat Reputație: -1 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Octombrie 28, 2021 Frumoasa domnisoară , pe noi cand ne mai onorezi cu prezenta ? Te asteptam cu bratele deschise .🤗
ralukababygirl Reputație: 73 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28, 2021 1 hour ago, un_stilat said: Frumoasa domnisoară , pe noi cand ne mai onorezi cu prezenta ? Te asteptam cu bratele deschise .🤗 Bună tuturor, Gând la gând cu bucurie😁 Începând de mâine dimineață mă găsiți in oraș 🤗. Revin in seara aceasta cu mai multe detalii. 😘 Xo💋💋💋 1
hunterwhore Reputație: 4718 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 Acum 2 ore, ralukababygirl a spus: Bună tuturor, Gând la gând cu bucurie😁 Începând de mâine dimineață mă găsiți in oraș 🤗. Revin in seara aceasta cu mai multe detalii. 😘 Xo💋💋💋 Vesti bune de primăvară...dacă ai venii mai des....ar fii mai bine..😉 3
ralukababygirl Reputație: 73 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28, 2021 9 hours ago, hunterwhore said: Vesti bune de primăvară...dacă ai venii mai des....ar fii mai bine..😉 @hunterwhore 🙈știi tu ce spui 😁. Băieți la fel cum mă știți 😏. Disponibilă începând de mâine dimineață, cu același program, locație, preț, număr de telefon. 0790152909 🤗Pupici 💋💋💋 1
mihaimusu Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28, 2021 2 hours ago, ralukababygirl said: @hunterwhore 🙈știi tu ce spui 😁. Băieți la fel cum mă știți 😏. Disponibilă începând de mâine dimineață, cu același program, locație, preț, număr de telefon. 0790152909 🤗Pupici 💋💋💋 Hei buna ai mesaj pe nr
ionutp34 Reputație: 163 Postat Octombrie 31, 2021 Postat Octombrie 31, 2021 Bună! Următoarea destinație? Te aștept cu nerăbdare și pe la Oradea... O zi frumoasa!
hunterwhore Reputație: 4718 Postat Octombrie 31, 2021 Postat Octombrie 31, 2021 1 oră în urmă, ralukababygirl a spus: Zi frumoasă! 💋💋 Dacă am anunțat că am revenit, o să anunț că mâine plec 😅. vă pup💋 xo 🤗 Cum sa facem sa ramai mai mult prin Alba? Un buletin, ceva?😀😀 3
Crocodillo Reputație: 15 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Noiembrie 30, 2021 Frumoasă domnisoara ,cand mai vi pe la Alba ?
bigonix Reputație: -2 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Salutare frumoaso!! Nu ai de gand sa ne faci o vizită prin la Alba iulia? 😁
hunterwhore Reputație: 4718 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Acum 2 ore, bigonix a spus: Salutare frumoaso!! Nu ai de gand sa ne faci o vizită prin la Alba iulia? 😁 Nu cred ca o sa apara prea curand in Alba! 3
mario84 Reputație: 12 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 12, 2022 Mai activează pe undeva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum