Sari la conținut

20 ani - rebecaa - reala 100%

mark69

Postări Recomandate

Postat

Scurt și la subiect, tocmai am ieșit de la ea...

Cel mai tare GFE nu are rost sa dam note... am mai fost și voi mai merge de câte ori am ocazia. Tarif 150 finalizarea dar sunt bine meritați. Te pup si sper sa ne mai vedem 😘

• Inimioara 1
  • Oras:Romania
Postat

Scurt și la subiect, tocmai am ieșit de la ea...

Cel mai tare GFE nu are rost sa dam note... am mai fost și voi mai merge de câte ori am ocazia. Tarif 150 finalizarea dar sunt bine meritați. Te pup si sper sa ne mai vedem

O să ne revedem cu cea mai mare placere!

Mulțumesc !

• Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea
Postat

Buna Rebeca!

Te rog, spune.mi pana in ce zi te voi putea gasii, ca mmomentan nu sunt in oras, si mi.ar placea sa te revizitez?

Postat

Buna Rebeca!

Te rog, spune.mi pana in ce zi te voi putea gasii, ca mmomentan nu sunt in oras, si mi.ar placea sa te revizitez?

Bună!

Nu știu să-ți spun , 1-2-3 .... ðŸ˜

• Like 1
Postat

Rebeca la mesaje raspunzi sau sa insist cu apelurile? Probabil esti ocupata cu vreun client, dar nici eu nu vrea sa tot sun din 30 in de 30 de minute.

• Like 1
Postat

Rebeca la mesaje raspunzi sau sa insist cu apelurile? Probabil esti ocupata cu vreun client, dar nici eu nu vrea sa tot sun din 30 in de 30 de minute.

Bună!

Mesajele le văd și răspund unde mi se permite, la telefon poate nu ne sincronizăm .

Nu o fac intenționat ....

• Like 1
Postat

Bună!

Mesajele le văd și răspund unde mi se permite, la telefon poate nu ne sincronizăm .

Nu o fac intenționat ....

Ok, te inteleg, doar nu stiam cum sa procedez.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare dragi colegi, vizitat si eu astazi pe domnisoara ca urmare a recomandarii unui prieten. Maxim de multumit si ma bucur ca am optat pentru o ora, m-am simtit ca cu o iubita. Rebeca draga mea as vrea sa spun ca regret ca te-am "muncit" atat dar as minti, a meritat fiecare clipa😉

Nu o lungesc mai mult, recomand cu caldura si abia astept sa ne revedem, te pup draga mea😘

P.S. ff misto carteaðŸ˜

Postat

Salutare dragi colegi, vizitat si eu astazi pe domnisoara ca urmare a recomandarii unui prieten. Maxim de multumit si ma bucur ca am optat pentru o ora, m-am simtit ca cu o iubita. Rebeca draga mea as vrea sa spun ca regret ca te-am "muncit" atat dar as minti, a meritat fiecare clipa😉

Nu o lungesc mai mult, recomand cu caldura si abia astept sa ne revedem, te pup draga mea😘

P.S. ff misto carteaðŸ˜

🤗 Mulțumesc și eu!

Te pup și cu drag pe data viitoare . Xo

• Like 1
Postat

Revizitat ! N-ai ce frate e super tot ! Bun și leagănul ! 😉

Te pup 😘 și ms pentru tot !

Cu cea mai mare plăcere !

Și eu te pup 💋

Postat

10:00- 20:00

Xo

Mulțumesc pentru vizite, ma bucură energia și starea de bine pe care o iau de la voi de fiecare data .

Va pup și va îmbrățișez.

Postat

Bună tuturor!

Mâine [8.11],începând cu ora 14:00 o să mă găsiți din nou la voi în oraș.

O să revin cu detalii.

Zi frumoasă. Vă pup!

💋😘😘

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

Bună Rebeca

Cat timp sa rămâi in Alba iulia? Trebuie neaparat sa jung din nou pe la tine.Ms te pup.

Postat

Bună Rebeca

Cat timp sa rămâi in Alba iulia? Trebuie neaparat sa jung din nou pe la tine.Ms te pup.

Bună, o să mai rămân câteva zile, te pup 💋

Postat

Hei Rebeca,oare Clujul nu il ai in plan?

Bună, nu știu .

Dar “ niciodată să nu spui niciodată” .

Zi frumoasa .

Program astăzi până la 21:00.

• Oras:Alba-iulia
  • Oras:Alba-iulia
Postat

Ieri am reusit sa îi fac o vizită la Rebeca,o fata drăguță,vorbareata si nebunatica. Acum sa trecem si la partea serioasă.

Contact; e foarte greu de găsit la tel,acum fiecare cum are noroc.

Locația: langa flanco.apartament curat.

Acțiunea: am stat doar o finalizare, nu avea timp pentru mai mult.un oral neprotejat,începe meciul se joacă pe contre si gata,penalty 1-0 se termina meciul.

Note: un 9 spre 10, oricum e de revenit la Rebeca.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...