Sari la conținut

Masaj erotic Violeta 0740761753

Vizitator nucontez

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 12 ore, pasatdan a spus:

Buna ziua! Am revenit cu un nou comentar si informatii. Eu locuiesc in alta tara dar de cate ori vin in Romania fac 3-4 masaje la Violeta. Va zic ca pintre mai incerc si cate o alta fata dar egal cu zero. Violeta este cea mai buna din Arad, nr 1, masaju foarte bun, finalizarea manuala a facuto ca si cum ai infelita o piulita, nu manevra sus jos. Doamna acuma are 49 ani, face masaj de peste 12 ani, preturile, le merita masaju 100 lei doar finalizarea cu un masaj senzual 100 lei/ 130 lei facute impreuna. program zilnic de la 10-20. Recomand

150 /180  lei mi-a luat mie ultima oară .

Am lăsat 200 .

Să înțeleg că pe astea tineri îi taxează mai mult 🙄🤔🤔😎

• Telefon: 0770123456
  • Telefon: 0770123456
Postat

Salutare. Îmi poate spune cineva in ce constă masajul senzual al doamnei? Se dezbraca? Te lasa sa o atingi? Mulțumesc 

Reputație: 454
Postat
Acum 4 ore, Asseater89 a spus:

Salutare. Îmi poate spune cineva in ce constă masajul senzual al doamnei? Se dezbraca? Te lasa sa o atingi? Mulțumesc 

Nu se dezbracă te lasă să o atingi pe picioare dar nu prea sus și cam atât masaju destul de bun și o labă iarăși destul de bună 

Postat

Hey hey hey, futaciosilor, caut o doamnă care să facă un masaj erotic cu finalizare în Arad, și din tot forumul foarte mulți o recomandă pe doamna.

Întrebarea mea este dacă mai e activă sau nu? Care este prețul? Poți vb direct cu ea la telefon de toate serviciile care le oferă, sau o să ți le prezinte ea tet a tet.

Sunt de o lună în Arad și încă nu știu ce și cum)

Mersi 

• Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Postat

Salut.

Doamna nu face masaj erotic. 

Doamna face masaj cu finalizare manuală dacă ești interesat. 

De preț cred că 150 RON.

Postat
La 21.10.2024 la 22:14, MrHyde a spus:

Hey hey hey, futaciosilor, caut o doamnă care să facă un masaj erotic cu finalizare în Arad, și din tot forumul foarte mulți o recomandă pe doamna.

Întrebarea mea este dacă mai e activă sau nu? Care este prețul? Poți vb direct cu ea la telefon de toate serviciile care le oferă, sau o să ți le prezinte ea tet a tet.

Sunt de o lună în Arad și încă nu știu ce și cum)

Mersi 

Este activa are anunț pe OLX la secțiunea masaj de relaxare eu am vizitat-o mai sus este recenzia mea 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...