andreea8 Reputație: 3308 Postat August 17, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 17, 2020 Partea cu oamenii neseriosi o inteleg si iti dau dreptate ,dar sa pui pe toata lumea sa stea o ora nu o mai inteleg daca omu se simte bine juma de h de ce sa il pui sa stea o h .zi frumoasaFa un calcul simplu : Se respecta 3 programări si fiecare sta o finalizare (300 lei in total) 150 lei cazarea60 lei țigările15 /20 lei băutura cu care servești oamenii 14 lei prezervativele (pt 3 programări)Aproximativ 50 lei mâncarea Fa un calcul ce mai ramane (asta fără să calculez si drumul + o persoană angajată pt un anumit serviciu pe care îl prestează la mine acasă in lipsa mea care se ridică la 10 lei pe ora) Trecând peste faptul că eu la vizita in Deva am pus bani de la mine sa stau , de ce as primi 10 persoane pe zi când pot să primesc 5? Pui total gresit problema pt ca tot voi ,,consumatorii" va plângeri că o fată primește prea multi într-o zi si cand vine una care nu vrea un du-te vino continuu nu ne place ca doreste ca oamenii să stea o ora . Voi calculați doar banii incasati de noi,dar cheltuielile.?Tu ai merge la munca dacă salariul ar fi mai mic decât cheltuielile si ar trebui să ,,duci bani de acasă "? 1
gabi12345 Reputație: 47 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 Fa un calcul simplu : Se respecta 3 programări si fiecare sta o finalizare (300 lei in total) 150 lei cazarea60 lei țigările15 /20 lei băutura cu care servești oamenii 14 lei prezervativele (pt 3 programări)Aproximativ 50 lei mâncarea Fa un calcul ce mai ramane (asta fără să calculez si drumul + o persoană angajată pt un anumit serviciu pe care îl prestează la mine acasă in lipsa mea care se ridică la 10 lei pe ora) Trecând peste faptul că eu la vizita in Deva am pus bani de la mine sa stau , de ce as primi 10 persoane pe zi când pot să primesc 5? Pui total gresit problema pt ca tot voi ,,consumatorii" va plângeri că o fată primește prea multi într-o zi si cand vine una care nu vrea un du-te vino continuu nu ne place ca doreste ca oamenii să stea o ora . Voi calculați doar banii incasati de noi,dar cheltuielile.?Tu ai merge la munca dacă salariul ar fi mai mic decât cheltuielile si ar trebui să ,,duci bani de acasă "? Nu ai pus la calcul si plăcerea ta:)) altele ar platii bani grei să o facă cu 5 masculi feroce pe zi. Deci iesi bine oricum o dai. Mai scoti si țigările si esti mult pe plus.
andreea8 Reputație: 3308 Postat August 17, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 17, 2020 Nu ai pus la calcul si plăcerea ta:)) altele ar platii bani grei să o facă cu 5 masculi feroce pe zi. Deci iesi bine oricum o dai. Mai scoti si țigările si esti mult pe plus.Da😂😂Hai ca mi-ai făcut seara mai frumoasă 😜😜Am orgasm instant când sunt nefututa si pot număra pe degete câți m-au futut acolo (îmi ajunge o mână)
wladut21 Reputație: 28 Postat August 17, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 17, 2020 Da😂😂Hai ca mi-ai făcut seara mai frumoasă 😜😜Am orgasm instant când sunt nefututa si pot număra pe degete câți m-au futut acolo (îmi ajunge o mână)Daca va mananca in pl..... lasati ma femeia in pace,ea prezinta marfa, vrei bine ... nu vrei iar bine. Care dintre noi fac o munca pt care ar lua 1000 de lei ,dar o fac pe 500? Ce dracu ma?! Foarte bine ca nu se fute cu 10 pe zi! 1
Postări Recomandate