Sari la conținut

Iulius mall / 0728537457

Postări Recomandate

Dacă și eu sunt “dolofana” la 60 de kg, altele ca are au peste 70 de kg , ele ce sunt ? Fund dolofan nu am , fundul meu este ok nu are celulita , grăsime etc .. îl lucrez zi de zi așa ca nu poți spune ca este “dolofan” . Prezervative ieftine ? Folosesc orice fel de prezervative atâta Timp cât sunt ok și nu se sparg . Iar despre oralul protejat pe Care eu îl fac nu ai cum sa spui nota 5 .. as face și neprotejat nu îmi este greu dar ținând cont de faptul ca atunci când spun la telefon “oral in funcție de igiena” vin tot felul de persoane cu o igiena necorespunzătoare Care ma trag la răspundere de ce nu fac oralul protejat dacă “igiena” lor este ok iar la telefon spun in funcție de igiena .. așa prefer sa fac protejat se simte mai nașpa , dar asta este , fiecare cu părerea sa ! As fi dorit sa îmi spui lucrurile acestea și in fata !

• Minus 1
Link spre comentariu

In poze arata bine...e mica de statura...rubensiana cu tendinte de ingrasare. Cam 65 are garantat , e pufoasa si sanii grei, atirna bine..fata se oftica degeaba....nu stie ca avem fete care au 50 kile la 165 cm si fac si ON la suta de coco.

Pt mine nu e de revenit.

Si ca sa ii spun in fata nu aveam de ce.

Probabil ca e uita ca e o prostituata de 100 lei, la care mergem ca sa nu facem o laba acasa.

In rest...cui ii plac dolofanele de Galati sa mearga . Oralul nu e punctul ei forte , si nici sexul.

E a cincea fata vizitata cred...toate s au uitat cu lupa la plm si au facut ON.

• Minus 1
Link spre comentariu

“ Dacă și eu sunt “dolofana” la 60 de kg,”

60 de kg și câți metri? conteaza. ești grasa. mai grasa decât anul trecut... și mai ai și tatuaje... nu ne-am văzut și nici nu ne vom vedea

is răutăcios. am chef de trolling. cred ca de la foame...

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...