Sari la conținut

Discutii Generale Satu Mare

Postări Recomandate

Reputație: 889
  • Oras:Satu Mare
Acum 4 ore, FunboyT a spus:

Salut colegu....eu am fost odată la Sandra in urmă cu un an jumate cam așa am fost mulțumit de oferta și servicii!!!! Dar că în urmă cu 4 luni cam așa m-am hotărât să o revizitez am pus mâna pe tel și am sunat a răspuns greu flegmatică vrb nepăsătoare parcă eu trebuia să mă rog de ea să mă primească..... încearcă vezi care e faza poate eu am prinso in momente nepotrivite dar la aspect + corp arăta bine fata merită încercat zic eu

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 5 ore, FunboyT a spus:

fiecare cu parerea lui.. parerea mea despre szandra o stie tot forumul satmarean..( pentru ca mi-am format-o stiind mai multe decat se scrie pe aici.. dar ma rezum spunand ca n-am vizitat-o si nici n-o voi vizita vreodata.. sunt obiectiv in subiectivismul meu)...

szilvi.. nici atat. nu e de vizitat..topice intregi de nemultumiri la adresa atitudinii fregmatice si grabite..in ciuda formelor ce le detine.. o retin de pe vremea cand rupea aradul si timisoara ..cu o "colega"... cei vechi de pe aici.. care urmareau sectiunea.. daca le reamintesc de : "doua la pret de ..."doua"...vor sti despre cine vorbesc.. pe vremea aia n-o chema szandra... nici acum..dar aia e..

Link spre comentariu
12 hours ago, _sahy_ said:

fiecare cu parerea lui.. parerea mea despre szandra o stie tot forumul satmarean..( pentru ca mi-am format-o stiind mai multe decat se scrie pe aici.. dar ma rezum spunand ca n-am vizitat-o si nici n-o voi vizita vreodata.. sunt obiectiv in subiectivismul meu)...

szilvi.. nici atat. nu e de vizitat..topice intregi de nemultumiri la adresa atitudinii fregmatice si grabite..in ciuda formelor ce le detine.. o retin de pe vremea cand rupea aradul si timisoara ..cu o "colega"... cei vechi de pe aici.. care urmareau sectiunea.. daca le reamintesc de : "doua la pret de ..."doua"...vor sti despre cine vorbesc.. pe vremea aia n-o chema szandra... nici acum..dar aia e..

Mersi băieți.

Mi-am făcut o idee despre domnișoara, și @_sahy_ știu ca membrii mai vechi al forumului cunosc situația, dar cei mai noi ca mine, sau eu personal, aș fi interesat de mai multe detalii despre domnișoara, de curiozitate 😁

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 10 ore, FunboyT a spus:

Mersi băieți.

Mi-am făcut o idee despre domnișoara, și @_sahy_ știu ca membrii mai vechi al forumului cunosc situația, dar cei mai noi ca mine, sau eu personal, aș fi interesat de mai multe detalii despre domnișoara, de curiozitate 😁

eu nu pot sa-ti zic sa mergi c-o sa fie woow.. fa cum iti dicteaza fermoarul. daca sti engleza sau maghiara.. singurul sfat ce ti-l pot da..e sa ai grija la portmoneu..poate si-o fi invatat "lectia" pe baia mare, szandra..si acu stie ca karma lucreaza..

pentru mine personal aceste doua... sunt nu de evitat, ci doar de nevizitat..

spor si sa ne mai scri..

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
On 6/13/2024 at 2:24 PM, FunboyT said:

Fast fuck ambele.

Szandra arată beton acum 6 ani , nici acum nu arată rău dar ideea este cam așa: nu ai voie să îi atingi sânii, oralul îl face la misto în grabă, când făceam sex cu ea am observat ca vrea să te termini cat mai repede și observam ca se uita la mie în sictir, i-am zis in engleză: dont look at me, i just came to fuck your hot pussy. Close your eyes…

Are piele fină ,pizda îi super fierbinte ca și la orice tipă de etnie deci o simți hot …

Am fost foarte gentil…

2) la szilvi mai bine nu te duce.

de banii ăia mergi la un restaurant bun …

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 27 minute, Sashababy a spus:

Bună dragilor ! Mă gândesc să vă fac o vizită ☺️ Mă primiți ? 😬🙃

bună!.. pe tine da.😜😝

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Sashababy a spus:

Dacă îmi dai o locație eu acolo te voi aștepta....haide 🤣😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Sashababy a spus:

Da !!! te primim😉🌹

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Sashababy a spus:

Wau....! Yesssss......! Vestea sezonului...mai buna ca si calificarea nationalei in optimi la Euro !

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 35 minute, sparingul a spus:

Wau....! Yesssss......! Vestea sezonului...mai buna ca si calificarea nationalei in optimi l

Calificarea e top , Să nu exagerăm în perioada asta dar au cam curs berile , am vreo 200 de doze și sticle până acuma de băgat în aparate , stau și mă decid în a lua banii sau altele , dar încă nu e gata campionatul așa că să curgă berile oameni buni , sasha să fie binevenită și de voi primită 🙃

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1523
  • Oras:Timisoara
Acum 54 minute, catalinradu9 a spus:

Calificarea e top , Să nu exagerăm în perioada asta dar au cam curs berile , am vreo 200 de doze și sticle până acuma de băgat în aparate , stau și mă decid în a lua banii sau altele , dar încă nu e gata campionatul așa că să curgă berile oameni buni , sasha să fie binevenită și de voi primită 🙃

Mulțumesc tare mult ! ❤️😘😻

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Reputație: 1523
Acum 24 minute, Julian80sm a spus:

Da bineînțeles dacă așa dorești așa fac dezbrăcat dar încălțat 🤣😂😅

Să ai șosete 🧦 lungi, mă excită foarte tare 👅😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...