Sari la conținut

MILF Alina ? 0744375402

Postări Recomandate

• Oras:Turda
Postat

Un anunt cules de prin piata, cu nr, de tel de mai sus + o adresa de email ([email protected]). Numele e trecut cu ? fiindca nu sunt 100% convins ca l-am retinut corect.

Acu' vreo saptamana am prins-o si vazut-o pe mess. Ulterior am gasit si poze publicate, asadar poza atasata poate ramane.

Femeia e cam prostanaca dar, posibil cu ceva scoala. Se lauda ca are 42/175/59. Insa, dupa cum bine se vede in poza, kilele sunt subapreciate. Nu-si foloseste locatia, doritorii trebuie s-o duca undeva. Tarifele mi s-au parut rezon, 60 O, 70 N, n-am inteles si nici n-am intrebat O+N= ? :) Nici despre timp. N-am intrebat fiindca, eu unul, n-am s-o vizitez, femeia imi pare personificarea mortii pasiunii... N-ar fi trebuit sa trec in titlu MILF (Mom I'd Like to Fuck) ci MIDLF (Mom I Didn't Like to Fuck). :)

Judecand dupa pret, poate fi o alternativa pentru persoane atrase de acest ambalaj, .

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@vasla:

1.In aceasta sectiune se deschid topice pentru recenzii, nu pentru comentarii pe seama unor anunturi din Piata AZ, sau alte surse similare.

2.Astfel de topicuri, ca cel deschis de tine, isi au locul la sectiunea <Intrebari si raspunsuri>.

3.Inainte de a deschide un topic nou foloseste functia Search (Advanced Search).

4.Daca ai fi cautat cu cheia info.office42 ai fi descoperit ca dameza mai are un topic deschis aici: http://nimfomane.com/forum/topic/10695-infooffice42-milf-nimfomana-care-s-a-gandit-sa-scoata-si-putin-profit/

@mods: treceti, rogu-va, acest topic la arhiva.

Zi buna,

Postat

Intr-adevar, exista un topic deschis, cu poze cu tot, brrrr.... :)

Nu l-am vazut, e adevarat.

Sectiunea cu intrebari mi se pare nepotrivita pentru un mesaj in care nu intreb nimic, nu cer nimic... :)

Crezusem ca am descoperit uratenia pamantului insa acum vad ca mi-au luat-o altii inainte... :( :( :) :)

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

O gasiti mai toata ziua-buna ziua pe mess. 

Pentru mine, mai de fiecare data este o adevarata distractie sa ma "intretin" virtual cu ea. O parasuta de teapa ei nu prea ti-e dat sa intalnesti.

Ieri sau alaltaieri, nu mai stiu exact, era foarte suparata pe viata. Zicea ca a terminat cu prostitutia, ca isi cauta un iubi, dar daca ii promit ca ma port frumos cu ea si daca o pup imi face un oral pentru 60 lei. Nu e sanatoasa!  :slap2

Noroc cu muierea care a venit la timp acasa, ma batea gandul s-o vizitez, cu 'asa ceva' m-as putea lauda in mod sigur. Nu multi se incumeta la asemenea specimen :laugh2  Dar nu e timpul pierdut.  

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.