aronaghi Reputație: 543 Postat Martie 4, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 4, 2020 De ceva vreme, indiferent ce browser folosesc (explorer si firefox) dupa cateva minute mi se blocheaza calculatorul iar in processes apar multe taskuri deschise cu valori mari de memorie alocata, practic "'ingheata calculatorul''.Am incercat si de la job si de acasa, se intampla fix la fel.Browserele sunt updatate la ultima versiune.Culmea, de pe mobil nu se blocheaza !Ce se poate face, pe alte situri si forumuri nu am problema asta.
cucu045 Reputație: 6 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Cred că ai problemă cu Pc-ul, încearcă o reinstalare sau curata istoricul.
atlas18 Reputație: 462 Postat Martie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2020 a mers greu zilele astea, nu se incarca deloc pagina
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 18, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 18, 2020 a mers greu zilele astea, nu se incarca deloc pagina :thinking eu nu am intampinat probleme!! 4
vicusnovus Reputație: 141 Postat Martie 18, 2020 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat Martie 18, 2020 Guys, In contextul actual site-ul ar trebui sa ia o pauza si sa incurajeze un pic de "distantiere sociala", oricat ne-ar fi de greu. Zic si eu.
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 18, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 18, 2020 Guys, In contextul actual site-ul ar trebui sa ia o pauza si sa incurajeze un pic de "distantiere sociala", oricat ne-ar fi de greu. Zic si eu. Noroc 65 din 2016,zici tu ca ca ar trebui sa ia o pauza? ideea acestui forum este de consiliere si informare!! 6
Postări Recomandate