Sari la conținut

0732907495 Dristor KFC

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ohooo veche veche in bransa,lucra la garsoniere blocul dristor, scarbita rau femeia , tin minte si acum oral sub medie iar la normal nu o baga prea mult ca imi rupi pizda :)) scarbit am plecat de la ea, intra adevar foarte foarte skinny in rest nu recomand.mai sus cuvintele ei nu ale mele.

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Ohooo veche veche in bransa,lucra la garsoniere blocul dristor, scarbita rau femeia , tin minte si acum oral sub medie iar la normal nu o baga prea mult ca imi rupi pizda :)) scarbit am plecat de la ea, intra adevar foarte foarte skinny in rest nu recomand.mai sus cuvintele ei nu ale mele.

Sincer, după câte poveşti horror am auzit, o cam înţeleg, sunt mulţi care le tratează ca un fel de fleshlight/gonflabilă. Iar dacă are vechime intervine plictiseala.

Dar ce voiam să întreb e cam ce greutate/înălţine estimezi că are. Din poze nu pare aşa slim. Mi se pare similară cu cris (topicul numit hey hey), cca 65 kg şi 1,80 m

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Am prins vreo 2bdati in care deși granița cum.zici, recunosc ...macar sa scape cred si a băgat un oral bunicel...la 50 ron nah...Dar acum nu as recomanda nici pe gratis...E aiurea sa plătești sa te trateze asa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...