Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Trebuie sa fii cu capul pentru a accepta sa-ti bage batul pe membru !

Nu am avut tupeul sa dau play la filmulet, am inteles despre ce este vorba , nu as incerca asa ceva, dar nici nu poti sa judeci oamenii pentru asa ceva.

Fiecare avem piticii nostrii pe creier..

• Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica
Postat

Mai femeia nu obliga pe nimeni sa-i fie facut chestiile alea din filmulet.

Este adevarat ca si mie mi s-a zbarlit parul numai cand am vazut poza de la clip.

I-am dat play oleaca dar fata mea nu poate sa priveasca asa ceva.

Dar cui ii place ii bine ca exista cineva care ofera si asa ceva.

• Oras:Braila
Postat

Si eu m-am zbarlit, dar sunt placeri pe care unii tipi le vor, asa ca , nu ne putem exprima . Asta nu inseamnca ca este bolnav psihic , ii plac " nebuniile".

Postat

Io sa ma razbun? Nu am facut-o si nici nu o s-o fac vreodata ca nu am de ce, doar ideplinesc fanteziile si fetisurile barbatilor,in functie de cerinta.

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Pai are si Sfinxu asta un fetish... vrea sa il penetrezi in bostan :D .

• Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

As veni si eu la tn Tatiano sa te probez odata ,ai in paleta de servicii si finalizare cof ?

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

L-ai bostanit de aia sta cuminte ? 

Postat

Datorita unor discutii incerte precum ca una din colegele de breasla din orasul nostru ar fi purtatoare de un virus periculos,pana cand va fi dezmintit acest zvon, incepand de astazi serviciul de oral va fi protejat. Vor beneficia de oral neprotejat doar pers care le cunosc deja f f bine. Multumesc ptr intelegere

• Oras:Wasluy
Postat

Datorita unor discutii incerte precum ca una din colegele de breasla din orasul nostru ar fi purtatoare de un virus periculos,pana cand va fi dezmintit acest zvon, incepand de astazi serviciul de oral va fi protejat. Vor beneficia de oral neprotejat doar pers care le cunosc deja f f bine. Multumesc ptr intelegere

la etuva cu tine exantematico

Postat

Postat

DDT si cloramina

Postat

Postat

Vezi ca esti pe pagina din Braila.Poate ai uitat ca nu mai prestezi decât pe circuit închis aici

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...