shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 9, 2013 http://www.realitatea.net/borcea-curve-interlop-udrea_1266104.html În timpul anchetei DIICOT care l-a monitorizat pe Sorin Udrea, arestat alături de alţi “locotenenţi” ai săi pentru infracţiuni de crimă organizată, acesta a fost interceptat, în 4 iulie 2011, la ora 18:27 în timp ce discuta cu Cristi Borcea, anunţă sport9.ro.Acesta l-a sunat pe liderul interlop ca să-l anunţe că i-a găsit pe un site “una la Timişoara” pentru “200 Ron”.Relaţia dintre cei doi este una extrem de apropiată, Borcea adresându-i- se lui Udrea cu apelativul “fratino”. Udrea este suspectat şi că ar fi fost implicat în trucarea mai multor meciuri. Iată întreaga discuţie dintre cei doi:Sorin Udrea: Da…?Cristian Borcea: Ce faci fratino? Unde eşti?Sorin Udrea: La mine la birt. Mă uit la..să-mi iau o pereche de papuciCristian Borcea: Cu cine eşti? Eşti cu Gabi?Sorin Udrea: Hă?Cristian Borcea: Eşti cu Gabi?Sorin Udrea: De ce?Cristian Borcea: Vezi că uite, ţi-am găsit… la Timişoara.Sorin Udrea: Ce?Cristian Borcea: Ţi-am găsit una la Timişoara.Sorin Udrea: Da…?Cristian Borcea: Pe site. Da. Vrei să-ţi dau numărul?Sorin Udrea: Lasă, te sun eu. Cum îl cheamă?Cristian Borcea: Cleo.Sorin Udrea: Da…?Cristian Borcea: Blond.Sorin Udrea: Ăhă…Cristian Borcea: Un metru şaptezeci, 50 de kilogrameSorin Udrea: Da…?Cristian Borcea: 90 – 60 – 90.Sorin Udrea: Şi preţul?Cristian Borcea: 200.Sorin Udrea: Da…?Cristian Borcea: De Ron.Sorin Udrea: Aha..Na.bun. Las’ că te sun eu imediat, bine?Cristian Borcea: Când mă suni că eu ies după site-ul ăsta.Sorin Udrea: Păi, ia numărul şi te sun eu. Hai.Cristian Borcea: Bine. HaiCiteste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/borcea-curve-interlop-udrea_1266104.html#ixzz2eQ4Y3vpmFollow us: @realitatea on Twitter
rider Reputație: 373 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Septembrie 9, 2013 Se cam iingrasase Cleo in ultima vreme.... si-mi zicea ca pleaca-n Olanda..da na ...oi fi "shogor" cu Borcea
alexk2002 Reputație: 82 Postat Septembrie 16, 2013 Telefon: alexk2002 Oras:AR/TM Telefon: alexk2002 Oras:AR/TM Postat Septembrie 16, 2013 Si totusi: cine e Cleo?
tera Reputație: 63 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 17, 2013 O tipa blonda, presta in Timisoara acum doi anisori parca .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum