asd69 Reputație: 6 Postat Mai 24 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Partajează Postat Mai 24 La 11.05.2024 la 15:57, mar90_n a spus: Salut @mihaita78 Nu ești singurul patit. Și eu am fost pus în aceeași situație. Stabilit în trecut cu ea programare din timp (la ora pranzului) în aceeași zi pt o ora ( în jur de 6 seara) când era și este pe Ion Mihalache. I-am dat confirmare cu o ora înainte și, noroc ca mi-a raspuns instant ca eram gata sa ies pe ușa. Motivul ei: Ca are alta programare și termina la 8 seara. Cred ca domnișoara mai mult ia programari ce au ca durata 2 ore sau mai mult. Asta îmi este logica, cred. Mărturisesc ca eu am fost la dansa când era prin zona Teatrului Masca. De când s-a mutat în locația prezenta mi se pare ca a devenit neserioasa. Spor! Se pare ca se tot repeta acest lucru. La fel si eu și stabilisem o întâlnire de 2 ore chiar. Cu 30 min înainte a răspuns la insistentele mele de a confirma sau nu, ca nu se mai poate pentru are alta programare. Programarea mea a fost făcută cu 9 ore înainte si chiar ea a insistat sa confirm. Total neserios din punctul meu de vedere. Nu înțeleg de ce tot scrie pe aici ca e disponibila dacă nici măcar programările nu și le poate respecta..nu are nici o treaba cu luxul care înseamnă și respect și seriozitate... Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3 BUNA DRAGILOR, ● Sex normal (protejat , nici nu discut) ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA PRET 500 RON.30MIN 700RON/ 1H SEX ANAL 200 RON DISPONIBILA INTRE ORELE 11-22H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE ADRESA BLV MARESAL AVERESCU NR 6 VA PUP SI VA ASTEPT DELIA 0767 954 989 WATSAPP 3 1 Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3 4 1 9 Link spre comentariu
tymmy90 Reputație: 400 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3 Îți urez mult succes în continuare, Delia! 1 1 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Iunie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4 Acum face si treaba dosnică, se spune că-i și place(a). 😎 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 Oricum te stiam ca Delia, inainte de Sofia 😋 3 Link spre comentariu
MihaiEnat Reputație: 43 Postat Iunie 5 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iunie 5 A vrut sa sara la 700 ora dar limitarea ei i-a dat imediat peste nas. A blocat o pe acelasi font, aceeasi culoare, aceeasi pula mea ca mi e lene sa mai scriu Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6 DISPONIBILA,,, Link spre comentariu
domnui ionescu Reputație: 11 Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 Prima mea recenzie, desi sunt vizitator mai vechi. Tocmai ce m-am întors de la Delia si scriu acest review la ‘cald’. Delia este o fată frumoasa cu față si corp de nota 10. Atitudine este cum ar trebui sa fie la orice fata care practica meseria asta. De cum am intrat pe usa, m-a intampinat cu o costumație asemănătoare cu cea din poze, facand o pirueta pentru a putea vedea totul. Misto abordare, ziceam in capul meu, iar pula nu m-a contrazicea. Dupa o repriza de fk trecem la ON, unde folosește o tehnica misto cu priviri perverse rau, iar dupa cateva minute am si finalizat cu un CIM complet. Am încercat si AP la al 2-lea numar, insa nu m-a mai tinut pe mine sa termin si pot sa zic ca regret la maxim, dar nu-i nimic, încercăm data viitoare. De revenit, clar o sa revin cu cea mai apropiata ocazie. strungarul 😂 2 1 1 1 Link spre comentariu
alfiex Reputație: 52 Postat Iunie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6 Acum 11 minute, domnui ionescu a spus: Prima mea recenzie, desi sunt vizitator mai vechi. Tocmai ce m-am întors de la Delia si scriu acest review la ‘cald’. Delia este o fată frumoasa cu față si corp de nota 10. Atitudine este cum ar trebui sa fie la orice fata care practica meseria asta. De cum am intrat pe usa, m-a intampinat cu o costumație asemănătoare cu cea din poze, facand o pirueta pentru a putea vedea totul. Misto abordare, ziceam in capul meu, iar pula nu m-a contrazicea. Dupa o repriza de fk trecem la ON, unde folosește o tehnica misto cu priviri perverse rau, iar dupa cateva minute am si finalizat cu un CIM complet. Am încercat si AP la al 2-lea numar, insa nu m-a mai tinut pe mine sa termin si pot sa zic ca regret la maxim, dar nu-i nimic, încercăm data viitoare. De revenit, clar o sa revin cu cea mai apropiata ocazie. strungarul 😂 Din Oceanu' Pacific a aparut un 🐟 mic .... 2 1 Link spre comentariu
domnui ionescu Reputație: 11 Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 43 minutes ago, alfiex said: Din Oceanu' Pacific a aparut un 🐟 mic .... Spor la 👋 prietene! Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Iunie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6 Nu cred ca strungarul este pescalau… 1 1 Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 11 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 11 DISPONIBILA ,,,, Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 12 INDISPONIBILA AZI ,,,, Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 14 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 14 DISPONIBILA ;;;;; Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 17 DISPONIBILA .....🥰 Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 19 ...... Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 20 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 20 ,,, Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 21 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 21 INDISPONIBILA... Link spre comentariu
Delia28 Reputație: 25 Postat Iunie 25 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25 DISPONIBILA ,,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum