Membru Premium Subteranaa Reputație: 10099 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Octombrie 5, 2022 Acum 8 ore, il pupparo a spus: Nu ti se pare... E din ce in ce mai greu sa futi ceva bun in general nu numai de pe forum. Si laudele exagerate a anumitor recenzori la adresa fetelor cu servicii banale curg ca si cum ar fi top. Nu pot sa inteleg fenomenul dar se pare ca oamenii se multumesc cu mai putin pe mai multi 💵💵. Au uitat sau nu stiu ce mai înseamnă un futai bun cu tot ce trebuie sa conțină acesta Nu e nevoie de Cleo aici, o spun singur, sa revenim la recenzii 😁 5
awokeone10 Reputație: 8862 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 5, 2022 Acum 5 minute, Subteranaa a spus: Si laudele exagerate a anumitor recenzori la adresa fetelor cu servicii banale curg ca si cum ar fi top. Nu pot sa inteleg fenomenul dar se pare ca oamenii se multumesc cu mai putin pe mai multi 💵💵. Au uitat sau nu stiu ce mai înseamnă un futai bun cu tot ce trebuie sa conțină acesta Nu e nevoie de Cleo aici, o spun singur, sa revenim la recenzii 😁 Cleo a demisionat!🤣🤣🤣 1 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2022 Postat Octombrie 6, 2022 AZI NU SINT DISPONIBILA, REVIN MAINE DUPA ORA 11H
florinelu200 Reputație: 59 Postat Octombrie 8, 2022 Postat Octombrie 8, 2022 La 05.10.2022 la 0:20, il pupparo a spus: Nu ti se pare... E din ce in ce mai greu sa futi ceva bun in general nu numai de pe forum. Ai dreptate, atirudine proasta, servicii lamentabile si preturi sus. Din pacate pe forum esti taxat daca nu bagi recenzii pozitive, critica e taxata negativ. Nu se accepta critica in mod normal.
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2022 Postat Octombrie 10, 2022 MOMENTAN NU MAI SINT DISPONIBILA ,O SA ANUNT CIND REVIN
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Postat Octombrie 12, 2022 DE AZI AM REVENIT ,SINT DISPONIBILA PINA LA ORA 21H VA PUP
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 Acum 9 ore, johnvaile45 a spus: azi lucrezi ? buna, sint disponibila de luni pina vineri
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2022 Postat Octombrie 27, 2022 ,,,BUNA DIMINEATA DRAGILOR DEEP IN FUNCTIE DE IGIENA ● Sex normal (protejat , nici nu discut) ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 400 RONH ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA TAXE VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Postat Octombrie 31, 2022 BUNA DRAGILOR, VOI MAI FI DISPONIBILA DOAR 4 ZILE VA PUP
navigatoru Reputație: 226 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2022 Sâmbăta am avut plăcerea și norocul sa o prind pe aceasta fata disponibila la ora care eram cu treburi prin zona în care activează. Programare pe whatsup ,dat adresa locatie undeva pe lângă Uverturii, intr-o zona linistita de blocuri mici de 3-4 etaje. Dupa cum au remarcat si altii este cea din poze, O fata draguta, slim, cu sani siliconati. Este sociabila cu o atitudine profi la fel ca și serviciile care le-am încercat..ON, NP, CIM, 69... O întâlnire plăcută, cu o fata senzuala, cu servicii profi, stie sa fie pe placul clientului,preludiu foarte mishto .. sta bine la GFE..fără graba..timp de o ora cu doua finalizari una normal una CIM.. Nu mai dau note ca oricum o sa plece din București în zilele urmatoare , pacat ca as mai fi revenit la ea...asa pe total nota 9 la toate capitolele.. Ma bucur ca am cunoscut-o .. Mult succes Sofia acolo pe unde vei ajunge! 1 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Postat Noiembrie 3, 2022 DISPONIBILA PINA LA ORA 21H . . . .
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Postat Noiembrie 4, 2022 mai sint disponibila azi si maine pina la ora 20h va pup
delia90 Reputație: 33 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 MOMENTAN SINT PLECATA DIN TARA, ,VOI ANUNTA CIND REVIN VA PUP
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 5 ore, delia90 a spus: MOMENTAN SINT PLECATA DIN TARA, ,VOI ANUNTA CIND REVIN VA PUP in vacanta sau pe treaba?
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Postat Noiembrie 20, 2022 Am revenit😀 disponibila maine dupa ora 11h
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2022 Acum 31 minute, deliax a spus: Am revenit😀 disponibila maine dupa ora 11h Na drace!!!! Si io care ma-npacasem cu gandu' ca am ratat.... De knd urmaresc topicu', wsp incolo wsp incoace, e dar nu poate, nu e deci nu mai insistam, bashka multe wsp "in gol" (probabil in afara orelor de program "citire")... Sa nu scriu iar mesaj wsp, ca e mai usor la laptop (taste mai mari!!! 🤣😞 - estimezi ca te mai prind in 2 saptamani (adk aia de dupa cea care incepe luni...) Promit ca incerc! Nu de alta, da' sa mi te iau de pe cap!😂 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
cristian862 Reputație: 18 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2022 Vizitat si eu titulara inainte sa ia pauza. Programare de o ora Aspect: 9, as fi dat 10 daca avea sani naturali. E exact ca in poze, slim, frumoasa, carne tare, sani superbi (pentru cine e fan silicoane) ON: 8. Fara mari artificii dar per total ok. Incearca destul de adanc, accepta diferite pozitii, nu comenteaza la pus mana pe cap, tinut de par (nu tras). Precizez ca nu am incercat nimic hard, oralul a fost soft. Totusi m-am simtit grabit sa trecem la normal. Nu am finalizat oral, nici nu stiu daca face cim/cof NP: 8. Din nou, diferite pozitii, nu a comentat la nimic, lot, reverse lot, misionar, doggy. Se misca bine, da contre, fara gemete false GFE: 7. Actiunea e destul de mecanica/profi. are multa experienta in afara. Nu am incercat fk Marele minus este locatia. Nu atat ca zona cat ca aspect. Mobila foarte veche, baie veche, cada foarte murdara, patata. Nu poti avea pretentii de lux cu asa locatie. de recomandat? Daca iti place cum arata, da! Serviciile sunt corecte, dar nu mi se pare ca isi da silinta sa exceleze la vreunul. 2 4 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2022 Postat Noiembrie 24, 2022 disponibila pina la ora 21h
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 400 RONH ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA TAXE VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 DISPONIBILA PINA LA ORA 21H
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2022 Postat Decembrie 5, 2022 DISPONIBILA DE LUNI PINA SIMBATA INTRE ORELE --11h--21h DUMINICA NU SINT DISPONIBILA
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2022 Postat Decembrie 9, 2022 DISPONIBILA PINA LA ORA 21H 😀
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2022 Postat Decembrie 11, 2022 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
johnvaile45 Reputație: 7 Postat Decembrie 11, 2022 Postat Decembrie 11, 2022 Ai pus doar anuntul pentru zilele urmatoare sau lucrezi si azi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum