roopson Reputație: 8 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 La 09.03.2023 la 6:03, deliax a spus: ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE CU TURDA ,,,,,,,,,,,,,,, DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL buna ! squirt faci ? 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 Acum 6 ore, roopson a spus: buna ! squirt faci ? nu
doru90 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2023 Salutare! Voi cum ati reusit sa luati legatura cu Sofia? Am incercat in repetate randuri mesaje pe WhatsApp si telefonic insa fara succes... Poate nu-i place fata mea din poza de la profil 🤔
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Martie 11, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Martie 11, 2023 Acum 2 ore, doru90 a spus: Salutare! Voi cum ati reusit sa luati legatura cu Sofia? Am incercat in repetate randuri mesaje pe WhatsApp si telefonic insa fara succes... Poate nu-i place fata mea din poza de la profil 🤔 N-am reușit. 1
max.ce.te. Reputație: 1340 Postat Martie 12, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Martie 12, 2023 La 11.03.2023 la 12:55, doru90 a spus: Poate nu-i place fata mea 🤔 ... poate nici cu ortografia sau sintaxa n.ai reusit s.o convingi.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10124 Postat Martie 12, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Martie 12, 2023 Ba da-o încolo de treaba, acum te pomenești ca trebuie si poezie ca sa-ți raspunda. Un simplu “Buna” si intrebare dacă e disponibila la ora x sau texte asemănătoare e suficient ca nu suntem la agățat in club. 2
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Postat Martie 12, 2023 am raspuns deja in privat ,
curios1977 Reputație: 84 Postat Martie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2023 Buna Ar fi foarte ok, daca ai introduce si varianta de 30 min pana la 18.00. De ce spun asta? Plec de la birou la pranz, vin la tine, ma chinui prin trafic o ora dus intors, deci am nevoie de 2 ore total. Cam greu sa reusesc sa "dispar" atata vreme la ora pranzului. Te pup. 1 1 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Martie 16, 2023 Postat Martie 16, 2023 momentan nu sunt disponibila , voi anunta cind revin
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Martie 21, 2023 Postat Martie 21, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE CU TURDA ,,,,,,,,,,,,,,, DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE CU TURDA ,,,,,,,,,,,,,,, DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 La 15.03.2023 la 12:58, curios1977 a spus: Buna Ar fi foarte ok, daca ai introduce si varianta de 30 min pana la 18.00. De ce spun asta? Plec de la birou la pranz, vin la tine, ma chinui prin trafic o ora dus intors, deci am nevoie de 2 ore total. Cam greu sa reusesc sa "dispar" atata vreme la ora pranzului. Te pup. Asta cam așa e . Da din câte știu, petru a rămâne în secțiunea de lux , nu poate avea un tarif sub 500 . 30 min probabil ar însemna 300 .
max.ce.te. Reputație: 1340 Postat Martie 25, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Martie 25, 2023 Scuze de interventie .. dar vad ca se dezbate mult si aiurea pe tema LUXULUI .. eu cred ca i se fâlfâie Sofiei ca topicul ei e la categoria asta ... Se vede de departe ca este o fată super si cu o oferta de servicii bogată si un pret corelat la piata din Ro ... O fi avand motivele ei de lucreaza doar la oră dar in nici un caz ca.si pierde eticheta "de lux" de pe nimfomane.com Daca chiar vrei s.o smotocesti ... ca n.ai cum in timpul sapt nu.i motiv valabil ... iti iei liber 3 h la pranzi si stai mai tarziu la munca sau vii mai de dimineata .. Apoi fata are program si sâmbata ... deci sunt soluții ... inclusiv sa platesti meniul complet la pranz ... servesti cat poti "sur place" si restul ... iei la pachet acasa :)))) Bafta!
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2023 Postat Aprilie 10, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2023 Postat Aprilie 13, 2023 disponibila doar azi ....
incepator5 Reputație: -24 Postat Aprilie 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2023 La 15.02.2023 la 9:46, deliax a spus: LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII La 16.02.2023 la 14:29, deliax a spus: incepind de maine ma gasiti LA NOUA ADRESA BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA ;;; La 25.03.2023 la 9:17, deliax a spus: LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE CU TURDA ,,,,,,,,,,,,,,, La 05.04.2023 la 16:53, deliax a spus: LOCATIA ESTE IN SPATELE TEATRULUI MASCA MILITARI, BLV UVERTURII Deci să-nțelegem că te-ai mutat înapoi🤔 ? Sau ai dat copy-paste la alte posturi ?
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2023 Postat Aprilie 17, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2023 Postat Aprilie 17, 2023 Acum 23 ore, incepator5 a spus: afost o greseala . am rezolvat Deci să-nțelegem că te-ai mutat înapoi🤔 ? Sau ai dat copy-paste la alte posturi ?
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Aprilie 17, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Aprilie 17, 2023 Acum 3 ore, deliax a spus:
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Postat Aprilie 25, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2023 Postat Aprilie 29, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum