Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Mai 15, 2023 Postat Mai 15, 2023 ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
warewolf Reputație: 10 Postat Mai 15, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 15, 2023 Acum 3 ore, deliax a spus: ● Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE- INTERSECTIE CU TURDA///////////// DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL Niște poze noi Sofia se poate 1 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 Acum 23 ore, warewolf a spus: Niște poze noi Sofia se poate in curind plec din tara si nu vad ce ar mai schimba niste poze noi profilul meu,nu am slabit, nu mam ingrasat sint exact ca in poze ,,,
incepator5 Reputație: -24 Postat Mai 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 16, 2023 Acum 12 minute, deliax a spus: in curind plec din tara si nu vad ce ar mai schimba niste poze noi profilul meu Și te mai întorci ?
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 Acum 23 minute, incepator5 a spus: Și te mai întorci ? tot timpul ma intorc ,,,,,
Vlad313 Reputație: 4 Postat Mai 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 24, 2023 Buna! Fi amabila și mai postează câteva poze cu tine Multumesc 😘 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 La 25.05.2023 la 0:51, Vlad313 a spus: Buna! Fi amabila și mai postează câteva poze cu tine Multumesc 😘 in scurt timp voi pleca din tara si nu mai are rost sa ma promovez pe forum
max.ce.te. Reputație: 1359 Postat Mai 31, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Mai 31, 2023 La 16.05.2023 la 12:26, deliax a spus: in curind plec din tara .. La 16.05.2023 la 12:39, incepator5 a spus: Și te mai întorci ? La 16.05.2023 la 13:03, deliax a spus: tot timpul ma intorc ,,,,, ... măcar când te intorci ... poate ma deblochezi si pe mine (**952) ... promit sa nu.ti mai trimit "vederi" cu apus sau rasarit de 🌞... ci doar cerere de programare daca ... se aliniaza astrele. Toate cele bune. 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2023 Postat Iunie 6, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 8 ore, vanjuan a spus: Te mai intorci pe Uverturii? nu ,erau probleme mari acolo cu apa calda si caldura ..
Hugie Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Iunie 14, 2023 Fiind in treacat prin Bucuresti am zis sa ma descarc si eu nițel de energia negativă, apelând la Deliax am facut o programare, a fost respectata de ambele parti, Delia e o fata super atragatoare, silicoane(pe placul meu) e genul de fată mai Piți să zic asa ! Arata bine, frumoasa, servicii corecte, oral neprotejat in diferite pozitii nu e aroganta, nu te grabeste! Normal bun diferite pozitii, dă contre, geme ! De recomandat. Da Succes 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Postat Iunie 23, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum