Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2023 Postat Iulie 13, 2023 incepind de maine voi fi disponibula ......
Bogdan_2021 Reputație: 17 Postat Iulie 14, 2023 Postat Iulie 14, 2023 Acum 18 ore, deliax a spus: incepind de maine voi fi disponibula ...... Niste poze noi chiar nu ai de gand sa pui? Fa-ne cumva sa venim la tine.
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
damianblack Reputație: 502 Postat August 1, 2023 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat August 1, 2023 25 minutes ago, deliax said: Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-21H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL bine ai revenit
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Acum 3 ore, damianblack a spus: bine ai revenit ms frumos ,
Alexdas Reputație: 44 Postat August 4, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 4, 2023 Acum 14 ore, deliax a spus: DISPONIBILA ,,,, Din data de 14.06.2023 nu ai un comentariu al unei persoane care ti.a trecut "pragul" asta spune multe despre tine🤐🤐🤐
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Acum 6 ore, Alexdas a spus: Din data de 14.06.2023 nu ai un comentariu al unei persoane care ti.a trecut "pragul" asta spune multe despre tine🤐🤐🤐 e binca ai remarcat, eu nu sint la norma ,,, lucrez cind vreau ,de aici si comentariile ,dar nu e problema ca este forumul plin de fete care sint la program ,poti merge la ele,
max.ce.te. Reputație: 1341 Postat August 5, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat August 5, 2023 Acum 7 ore, deliax a spus: e binca ai remarcat, eu nu sint la norma ,,, lucrez cind vreau ,de aici si comentariile ,dar nu e problema ca este forumul plin de fete care sint la program ,poti merge la ele, Buna Deliax/sofia ... am vrut sa trec acum 2 sapt sa (si) .. cumpar un portofel .. dar cum ai avut ... cortina trasă ... banii i.am cheltuit ... inclusiv aiurea ... asta ca sa nu.i pierd 🙄 Toate cele bune. 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Acum 4 ore, max.ce.te. a spus: Buna Deliax/sofia ... am vrut sa trec acum 2 sapt sa (si) .. cumpar un portofel .. dar cum ai avut ... cortina trasă ... banii i.am cheltuit ... inclusiv aiurea ... asta ca sa nu.i pierd 🙄 Toate cele bune. nu e problema, acum am revenit ,,,
delusione Reputație: -291 Postat August 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2023 Un update la poze ar fi excelent welcome back
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Postat August 6, 2023 Acum 3 ore, delusione a spus: Un update la poze ar fi excelent welcome back in curind voi adauga si poze noi
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Postat August 6, 2023 54 minutes ago, deliax said: in curind voi adauga si poze noi Wow super merci ca ne-ai ascultat Welcome back :)
Bogdan_2021 Reputație: 17 Postat August 16, 2023 Postat August 16, 2023 La 06.08.2023 la 22:37, deliax a spus: in curind voi adauga si poze Au trecut 10 zile si nu ai postat nimic. In caz ca nu ai la indemana un dispozitiv cu camera, ma ofer sa te ajut eu sa iti fac niste fotografii. 1
Exfiano Reputație: 67 Postat August 16, 2023 Telefon: 0722250000 Oras:Pisa Telefon: 0722250000 Oras:Pisa Postat August 16, 2023 4 hours ago, Bogdan_2021 said: Au trecut 10 zile si nu ai postat nimic Mai corect e sa zici ca a trecut 1 an de zile de când nu a mai pus o fotografie actuală 1
Bogdan_2021 Reputație: 17 Postat August 16, 2023 Postat August 16, 2023 1 oră în urmă, Exfiano a spus: Mai corect e sa zici ca a trecut 1 an de zile de când nu a mai pus o fotografie actuală Din cauza asta nici nu are macar o recenzie in ultimul an. Probabil arata extrem de urat si d asta nu pune poze. 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 17, 2023 Postat August 17, 2023 Acum 17 ore, Exfiano a spus: Mai corect e sa zici ca a trecut 1 an de zile de când nu a mai pus o fotografie actuală prin februarie mia is cris ca schimbasem locatia, dar nu ai venit, sa intleg ca esti genul care intra in magazin, priveste si iese ptr ca nimic nu i este pe plac, iar visa vis de poze o sa ti dau o mica explicatie sincera si la obiect, DC SA SCHIMB CEVA CARE MERGE? sau poate crezi ca eu platesc 1200 eur.an ca sa ma aflu in vorba ? sint 1mie de fete aici care posteaza saptaminal, nu e nevoie sa ti pierzi timpul cu profilul meu mic si neinsemnat sa ai o zi buna
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 17, 2023 Postat August 17, 2023 Acum 16 ore, Bogdan_2021 a spus: Din cauza asta nici nu are macar o recenzie in ultimul an. Probabil arata extrem de urat si d asta nu pune poze. am zis sa ti raspund ca sa clarific intr un fel situatia, una la mina eu platesc 1200 eur.an sa fiu aici, tu stai moka, deci nici tu si nimeni nu mi spune mie ce sa fac pe banii mei, nu am contract cu nimeni cind si ce sa pun pe profil dca vreau s apun poze o fac ,dar nu stiam ca mia expirat timpul , nu ti place proful meu, e simplu SCHIMBA CANALUL ,sint destule fete care au grija sa posteze periodic, nu te impiedica de o pietricica in drumul tau, si nu e nevoie ca tu sau confratele tau de mai sus sa mi dati mesaje ca voi veniti doar cu confirmare video, mai bine NU VENITI DRAGILOR si nu va mai bateti voi capul cu profilul meu o zi buna iti doresc
Exfiano Reputație: 67 Postat August 17, 2023 Telefon: 0722250000 Oras:Pisa Telefon: 0722250000 Oras:Pisa Postat August 17, 2023 Multumim de recomandare, asa facem! O zi si mai bună sa ai! 2
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 21, 2023 Postat August 21, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-2O H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
aicisiacum00 Reputație: -12 Postat August 21, 2023 Postat August 21, 2023 Acum 7 ore, deliax a spus: Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-2O H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL Poza / e ? * de pe 6 august ai zis ca urmeaza sa postezi 😂
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 URMEAZA ,AM FACUT PROGRAMREA LA FOTOGRAF , INTRE TIMP POTI RISCA SA VII SI FARA POZELE NOI,,😃
aicisiacum00 Reputație: -12 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Acum 3 ore, deliax a spus: URMEAZA ,AM FACUT PROGRAMREA LA FOTOGRAF , INTRE TIMP POTI RISCA SA VII SI FARA POZELE NOI,,😃 😂 nu cred ca e un risc prea mare - stiu ca esti o bunaciune dar asteptam sa ma activezi puternic cu niste poze sexy ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum