koskos Reputație: 74 Postat August 23, 2023 Oras:bucresti Oras:bucresti Postat August 23, 2023 Acum 23 ore, deliax a spus: URMEAZA ,AM FACUT PROGRAMREA LA FOTOGRAF , INTRE TIMP POTI RISCA SA VII SI FARA POZELE NOI,,😃 😂😂😂
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat August 26, 2023 Postat August 26, 2023 INDISPONIBILA AZI , NE REVEDEM LUNI ,,,,,
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-2O H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
dau cu sabia in balta Reputație: 388 Postat Septembrie 6, 2023 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2023 Poze profesionale?🫣🫣🫣
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 nu prea, sant poze brute, ne retusate
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 9, 2023 La 06.09.2023 la 17:43, deliax a spus: nu prea, sant poze brute, ne retusate Retușate, neretușate, fundulețul ăla este superb! Baftă!
curios1977 Reputație: 84 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2023 Si....lucrezi asta seara? 🙂
curios1977 Reputație: 84 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2023 Acum 4 ore, deliax a spus: DISPONILA .... Buna Pana la ce ora te rog?
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Postat Septembrie 12, 2023 Acum 2 minute, curios1977 a spus: Buna Pana la ce ora te rog? 10-20 h luni-sambata
cordoba Reputație: 56 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 15, 2023 Am vizitat-o oe Sofia acum cateva zile, foarte misto tipa. Contact whatsapp programat si vizitat. Locatie pe Ion Mihalache, apartament 2 calere, singura in locatie. Locatia poate fi mai buna un 8. Sofia este o fata super finuta, mi-a placut de cum am vazur-o , este misto si nefardata, inaltuta pe tocuri, zvelta, un fundulet bestial iar sanii cu implant sunt ce trebuie, marimea este aleasa doarte bine, nederanjanti 9. Am ramas o ora, platit 500 lei la inceput. Placandu-mi tipa totul s-a petrcut foarte misto, mu am ce nota sa dau ca oricum ma intorc. Pentru mine a fost super. In sufragerie are o oglinda imensa, pentru amatori. Serviciile sunt cele descrise de fata . 1 1
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Postat Septembrie 19, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-2O H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Membru Premium Criticul Reputație: 5171 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 19, 2023 Acum 19 minute, deliax a spus: ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- GFE Daca nu ai FK in servicii, nu poti avea o atitudine tip GFE, FK e OBLIGATORIU SI NU FACULTATIV! 4 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Postat Septembrie 19, 2023 Acum 2 ore, Criticul a spus: Daca nu ai FK in servicii, nu poti avea o atitudine tip GFE, FK e OBLIGATORIU SI NU FACULTATIV! sa strecurat o greseala in text, eu ofer tot timpul FK voi remedia textul
Membru Premium Criticul Reputație: 5171 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 19, 2023 În regulă, e bine de precizat căci fete cu GFE chiar găsești greu. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2023 Postat Septembrie 19, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ,, FRENCH KISS ,,,,,,, ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-2O H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2023 Postat Septembrie 28, 2023 Buna dragilor , serviciile mele sint dupa cum urmeaza// sex normal /protejat ● 69 ● –Masaj de relaxare ● –Fantezii ● –Diferite poziții ● –Sărutări corporale si mangaieri ● -- COB (Finalizare corporala ) ,, FRENCH KISS ,,,,,,, ● –CIM ● -- GFE ● -- HAND JOB ● -- FOOT FETISH ● SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA ////// LOCATIA ESTE BLV ION MIHALACHE INTERSECTIE CU TURDA / / / / / / DISPONIBILA INTRE ORELE 11-20H CU PROGRAMARE DE MINIM 1H INAINTE PRETUL ESTE 500 RON/H ,TOATE SERVICIILE SINT INCLUSE SI NU SINT ALTE SERVICII SAU EXTRA DISPONIBILA LUNI-SAMBATA INTRE ORELE 11H-19 H VA PUP SI VA ASTEPT SOFIA 0760 113 654 WATSAPP SAU APEL
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 DISPONIBILA......11h´:19h...
Vizitator deliax Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2023 Postat Octombrie 14, 2023 DISPONIBILA PNA LA ORA 19H ,,,,
Whorely Reputație: 282 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 16, 2023 Am fost la Sofia. Locatie: cam departe de tot, 7 Apartament: ok, 8 Baie: ok, 8 Pat: Ikea, 7 Oral N: Umed, soft, semi-deep, dar oboseste, 8 Sex normal: reverse LOT, doggy, ok, 8 Aspect: 8-9 Curatenie: 10 Daca insisti se umezeste natural. Halat: 500 Timp DTD: 50 minute Nr finalizari: 1 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum