gezuka Reputație: 54 Postat Martie 15, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 15, 2020 va asteptam :* Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Dragilor , momentan nu plecam , a fost o alarma falsa a carantinei , momentan nu se face nici o carantina și o sa mai rămânem câteva zile , pupici Link spre comentariu
Vizitator filorv26 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Buna ! Cand veniti la Bacau ? Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 18, 2020 Autor Partajează Postat Martie 18, 2020 Momentan nu venim la bacau , o sa venim după ce se termina toată chestia asta cu virusul , și aici la brasov mai stam o zii ,2 și plecam acasă Link spre comentariu
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Asa cum Amira si colega ei sunt pe picior de plecare si cum virusul asta isi face prezenta tot mai mult, zic sa le fac o vizita pana nu e prea tarziu...Raspuns prompt pe whatsapp si programat in scurt timp, ajuns la ele, la fel de ospitaliere si ambile, stat cateva minute la taclale si servit ceve de baut, si cum mai devreme Celine se trezise, sper ca nu din cauza mea, daca da , asta e, nu am putut sa o lasam sa stea deoparte, asa ca toti trei pe rand la cate un dus, si inapoi in dormitor. Si in dormitor... dezmat. Unse cu ulei pe corp, si inceput cu un mic masaj erotic, cu atingeri, sarutari si gemete din ce in ce mai intense, retinerile erau date deoparte si profitand de corpurile noastre fara nici o limita, ba Amira, ba Celine, eu preocupat de Celin, Amira preocupata de mine si invers si iar invers, montat prezervativul si Celine peste mine, atingeri si saruatari cu Celine, schimbat prezervativul si pe Celine pe la spate, preivelistea... fuuck, mai ales si oglinda de la sifonier si Amira langa noi...mai ceva ca un fim,aici nu e vorba de GFe, e clar de PSE, schimbat cateva pozitii si fin mult asteptata si foarte intensa. O foarte mare rabdare din partea lor si un imens apetit sexual pleci futut de la ele de nu te mai tin genunchii. Ca si note al prestatiei, pentru mine e de nota 10 cu o implicare maxima din partea lor, incercand sa-ti faca pe plac, sa te simti relaxat totodata, fara a pune presiune pe timp. Aspect: 9/10 Amira, 9/10 CelinOn: 9 Amira; 9 Celine; foarte placut, bun si din partea lu Celine mai ales ca are niste buze foarte senzuale numa bune de ...NP: 10 nu mai stii daca le futi tu sau se fut eleigiena: 10, absolut nimic de reprosatGFE/PSE: la greu, mai ales PSE Ca si timp aproximativ 30 minute, dar cine a mai tinut cont, si lasat cadoul cuvenit discret inainte de plecare. Sper sa treaca perioada asta proasta si sa revina la noi in Brasov, e un plus prezenta lor la noi in oras mai ales pentru ce ofara. Va pup si sper sa ne revedem la fel de sanatosi! Link spre comentariu
locdog Reputație: 1912 Postat Martie 19, 2020 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Partajează Postat Martie 19, 2020 Asa cum Amira si colega ei sunt pe picior de plecare si cum virusul asta isi face prezenta tot mai mult, zic sa le fac o vizita pana nu e prea tarziu...Raspuns prompt pe whatsapp si programat in scurt timp, ajuns la ele, la fel de ospitaliere si ambile, stat cateva minute la taclale si servit ceve de baut, si cum mai devreme Celine se trezise, sper ca nu din cauza mea, daca da , asta e, nu am putut sa o lasam sa stea deoparte, asa ca toti trei pe rand la cate un dus, si inapoi in dormitor. Si in dormitor... dezmat. Unse cu ulei pe corp, si inceput cu un mic masaj erotic, cu atingeri, sarutari si gemete din ce in ce mai intense, retinerile erau date deoparte si profitand de corpurile noastre fara nici o limita, ba Amira, ba Celine, eu preocupat de Celin, Amira preocupata de mine si invers si iar invers, montat prezervativul si Celine peste mine, atingeri si saruatari cu Celine, schimbat prezervativul si pe Celine pe la spate, preivelistea... fuuck, mai ales si oglinda de la sifonier si Amira langa noi...mai ceva ca un fim,aici nu e vorba de GFe, e clar de PSE, schimbat cateva pozitii si fin mult asteptata si foarte intensa. O foarte mare rabdare din partea lor si un imens apetit sexual pleci futut de la ele de nu te mai tin genunchii. Ca si note al prestatiei, pentru mine e de nota 10 cu o implicare maxima din partea lor, incercand sa-ti faca pe plac, sa te simti relaxat totodata, fara a pune presiune pe timp. Aspect: 9/10 Amira, 9/10 CelinOn: 9 Amira; 9 Celine; foarte placut, bun si din partea lu Celine mai ales ca are niste buze foarte senzuale numa bune de ...NP: 10 nu mai stii daca le futi tu sau se fut eleigiena: 10, absolut nimic de reprosatGFE/PSE: la greu, mai ales PSE Ca si timp aproximativ 30 minute, dar cine a mai tinut cont, si lasat cadoul cuvenit discret inainte de plecare. Sper sa treaca perioada asta proasta si sa revina la noi in Brasov, e un plus prezenta lor la noi in oras mai ales pentru ce ofara. Va pup si sper sa ne revedem la fel de sanatosi! Frumoasa experienta si multumim ca ne-ai impartasit-o. Referitor la actiune, interactiunea a fost doar Bob-Celine, Bob-Amira sau si Celine-Amira? 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Martie 19, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Martie 19, 2020 Felicitări pentru recenzie si experienta inedită. Se pare ca astfel de servicii (THRESOMME) sunt cam rare in Brasov. Recomandare: poti deschide un topic separat. Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 19, 2020 Autor Partajează Postat Martie 19, 2020 Mulțumim , te pupam și te mai așteptăm ❤️ Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 21, 2020 Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 Buna , de data asta am luat o decizie 100% sigura , este ultima noastră zi ,pupici ❤️ Link spre comentariu
Vizitator kilafonic Reputație: 0 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Buna, Va asteptam pe amandoua si la Timisoara :) Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Mai 6, 2020 Autor Partajează Postat Mai 6, 2020 Buna , ne am întors in brasov . Pupici Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49855 Postat Mai 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 6, 2020 3 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49855 Postat Mai 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 6, 2020 ❤️❤️❤️ 2 Link spre comentariu
malacu1995 Reputație: 94 Postat Mai 6, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 6, 2020 In sibiu cand te intorci Amira ?😘 ne este dor de tine 🤗 Link spre comentariu
amigooo Reputație: 2 Postat Mai 6, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 6, 2020 Buna , ne am întors in brasov . PupiciCea mai buna alegere ! Link spre comentariu
amigooo Reputație: 2 Postat Mai 6, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 6, 2020 Buna , ne am întors in brasov . PupiciDaca e si Celine cu tine atunci e le meilleure choix ! Link spre comentariu
clau14 Reputație: 2 Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Cum se face, ca tot pe acest topic deschis primele poze cu această fata are tatuaj pe piciorul drept, iar ultimele poze adăugate a dispărut acel tatuaj !?!😂😂 Link spre comentariu
adicos Reputație: 36 Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Probabil sunt poze mai vechi, înainte de tatuaj, personajul pare același ... Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49855 Postat Mai 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 8, 2020 2 Link spre comentariu
silvestr Reputație: 12 Postat Mai 9, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 9, 2020 Mai ramai in Bv si dupa 15 Mai? Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Mai 10, 2020 Autor Partajează Postat Mai 10, 2020 Da pana pe 20 1 Link spre comentariu
silvestr Reputație: 12 Postat Mai 10, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 10, 2020 Da pana pe 20ms Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Mai 11, 2020 Autor Partajează Postat Mai 11, 2020 Dragilor țin sa va anunț ca eu duminica o sa plec ❤️ Link spre comentariu
sellerbv Reputație: 30 Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Buna Amira, Care e tariful pentru un threesome cu Celine, daca mai e valabil, bineinteles. Merci! :) Link spre comentariu
amira22 Reputație: 103 Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Buna , 300 finalizarea și 600 1h 😠Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum