suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2013 Salutare confrati! Am o problema si nu stiu ce i bine sa fac: am un caine, destul de batran ce i drept! A ramas orb, se deplaseaza foarte greu, toata ziua sta si doarme/zace, d abia se atinge de mancare si apa! Problema este ca ma tot bate gandul sa l eutanasiez! Ma gandesc ca asa ii voi scurta "chinul"! Voi ce parere aveti?PS: nu ma injurati si nici nu ma faceti criminal! Pur si simplu ma gandesc ca asa ii curm suferinta!
old farang Reputație: 47 Postat Septembrie 10, 2013 Postat Septembrie 10, 2013 Daca nu mai bea apa,va face blocaj renal si se va chinui si mai mult.Eu nu am avut inima sa chem sa faca eutanasie cainelui meu care facuse cancer.S-a chinuit enorm si o sa-l am toata viata pe constiinta pentru cit a suferit,si din cauza mea.Scurteaza-i suferinta.Cheama doctorul acasa dar spune-i sa-i faca o anestezie puternica inainte,apoi sa-i injecteze otrava,ca sa nu simta nimic.Salutare confrati! Am o problema si nu stiu ce i bine sa fac: am un caine, destul de batran ce i drept! A ramas orb, se deplaseaza foarte greu, toata ziua sta si doarme/zace, d abia se atinge de mancare si apa! Problema este ca ma tot bate gandul sa l eutanasiez! Ma gandesc ca asa ii voi scurta "chinul"! Voi ce parere aveti?PS: nu ma injurati si nici nu ma faceti criminal! Pur si simplu ma giintaandesc ca asa ii curm suferinta!
bianca777 Reputație: 90 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2013 Daca este batran, orb si nu mai mananca cred ca este o mare suferinta si pt el si pt tine. Eu te-as bune in legatura cu medicul veterinar al catelului meu, un foarte bun diagnostician iti va explica tot ce te intereseaza. Ceea ce mi-a spus ca se va intampla cu fostul meu pisoi, asa s-a intamplat si am capatat o mare incredere in el dupa mai multe dovezi. Uite o mica povestioara:Parintii mei au avut pana in luna mai a.c. un dog german (femela) de 12 ani jumate care nu se mai ridica de jos si in ultimul timp urla de durere. Doctorul mi-a spus sa-i dau algocalmin cand o apuca durerile, daca nu ii trece, nurofen forte iar daca nici astea nu ii calmeaza durerea, daca dorim sa nu mai sufere nimeni ar fi cazul de eutanasie. A spus ca este alegerea noastra, nu a spus ca ‘’trebuie’’. Cu greutate in suflet am ales varianta eutanasie desi m-a bantuit o vreme dupa ce am facut-o...Cum a decurs procesul de eutanasiere: prima injectie a fost tranchilizarea (a facut o mica pauza), a doua a fost anestezia generala (a fost din nou o pauza) si a treia a fost eutanasia. Am stat langa ea si am mangaiat-o pana a venit vremea sa-i faca cea de-a treia injectie, la aceea nu am mai asistat. Doctorul mi-a spus ca a cedat repede fiindca avea inima foarte obosita si s-a terminat repede, dar el a mai ramas cateva minute langa ea sa vada daca ii mai apare puls pe undeva.
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10, 2013 Da! Cred ca voi consulta un veterinar si apoi ma voi decide! Iti multumesc de sfat si de ajutorul propus doar ca eu snt din provincie...la o distanta prea mare de bucuresti pentru catel...
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 10, 2013 Salutare. Dupa parerea mea ceea mai buna solutie e sa-l enutanasiezi....si in provincie sunt veterinari...nu lasa qnimqlul sa sufere... Daca enutanasiezi cu T61 nu simte nici o durere..dupa ce da medicul intravenos T61 face un stop cardio-respirator in cateva secunde...
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10, 2013 Nu am spus ca nu s veterinari buni daca la asta te refereai ci la faptul ca nu voi merge la veterinarul recomandat d Bianca! Oricum am hotarat sa l eutanasiez pt ca imi este mila vazandu l cum se chinuie!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 12, 2013 Pai atunci sa eutanasiem si batranii care sunt orbi si nu prea mai mananca, zic.
rider Reputație: 373 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Septembrie 12, 2013 E!? mai trebuie eutanasiate ? (la animale ma refeream...LA CE VA UITATI?)
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 12, 2013 Pe acest subiect intotdeauna vor fi pareri pro si pareri contra! Stiu ca moral nu e nici sa l eutanasiezi, dar nici sa l lasi sa se chinuie! In situatia asta ce e de facut? Eu unul, cand imi va veni vremea as dori sa mor imediat, sa nu chinui nici persoanele din jurul meu si nici pe mine!
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2013 Pai atunci sa eutanasiem si batranii care sunt orbi si nu prea mai mananca, zic.Nu mai amestecati nene oamenii cu animalele, mi se pare cea mai mare aberatie care o tot aud in ultimele zile de cand cu copilul omorat de caini. Animalele sunt doar animale si atat!
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2013 Pe acest subiect intotdeauna vor fi pareri pro si pareri contra! Stiu ca moral nu e nici sa l eutanasiezi, dar nici sa l lasi sa se chinuie! In situatia asta ce e de facut? Eu unul, cand imi va veni vremea as dori sa mor imediat, sa nu chinui nici persoanele din jurul meu si nici pe mine!In cazul animalelor, noi oamenii, ca singura specie inteligenta de pe Pamant, avem dreptul sa decidem ce e bine. Pentru oameni numai Dumnezeu are acest drept.
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 18, 2013 Chris73...nu am spus ca as dori sa fiu eutanasiat..ci doar ca prefer moartea rapida celei lente si chinuitoare!
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Da ai dreptate, trebuie sa recunosc ca si eu la fel dar ...
guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 18, 2013 In teorie. In practica, instinctul de autoconservare si speranta sunt foarte puternice. Daca sau cand vei ajunge intr-o situatie de acest gen... ramane de vazut ce vei dori.
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 19, 2013 Guacamole ai si tu dreptate! Nu stim cum va fi atunci! Sa speram doar ca nu vom ajunge prea curand in acea situatie!
oly123 Reputație: 178 Postat Septembrie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 30, 2013 Ce pula mea...hac...sa vina sa ma ia...hac... http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/maidanez_zpsb04d5e19.jpg oly mic
ylinescu Reputație: 174 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Postat Octombrie 2, 2013 In cazul animalelor, noi oamenii, ca singura specie inteligenta de pe Pamant, avem dreptul sa decidem ce e bine. Pentru oameni numai Dumnezeu are acest drept. Gandire din Evul Mediu,secolul 15 spre 16
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2013 Nu mai amestecati nene oamenii cu animalele, mi se pare cea mai mare aberatie care o tot aud in ultimele zile de cand cu copilul omorat de caini. Animalele sunt doar animale si atat!
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2013 Gandire din Evul Mediu,secolul 15 spre 16 Pe vremea aia ne aparam de lupi si ursi, acum au ajuns sa ne manance cainii in oras! Cred ca nici intr-o cetate medievala din secolul 15 nu s-a mai pomenit asa ceva! Rusine! Ma c... in ea de civilizatie si o declar nula!
nicolae32 Reputație: 192 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Octombrie 2, 2013 Pe vremea aia ne aparam de lupi si ursi, acum au ajuns sa ne manance cainii in oras! Cred ca nici intr-o cetate medievala din secolul 15 nu s-a mai pomenit asa ceva! Rusine! Ma c... in ea de civilizatie si o declar nula! Complet de acord.
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Octombrie 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 3, 2013 thats nasty
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2013 Pe vremea aia ne aparam de lupi si ursi, acum au ajuns sa ne manance cainii in oras! Cred ca nici intr-o cetate medievala din secolul 15 nu s-a mai pomenit asa ceva! Rusine! Ma c... in ea de civilizatie si o declar nula!kill them all
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum