norbert1976us Reputație: 1441 Postat Martie 20, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 20, 2020 .Lumea este mult prea rea si cineva mereu se v-a trezii sa vina... Dar pe asta n-ai vazut-o? Oricum Lara scrie totusi la nivelul unui absolvent de facultate din ziua de azi, in ciuda greselilor gramaticale caracteristice generatiei ei, totusi are idei inchegate si le exprima coerent.Corect...citisem inceput si sfarsitul. Intradevar, lara scrie bine si pertinent...alaturi de ariaana...posibil sa mai fie si altele..
larabella Reputație: 2963 Postat Martie 20, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Postat Martie 20, 2020 Corect...citisem inceput si sfarsitul. Intradevar, lara scrie bine si pertinent...alaturi de ariaana...posibil sa mai fie si altele..Vă pup dragii mei!Sper să aveți un început de weekend cât mai minunat! ❤L.O.V.E.❤
misscristina Reputație: 1497 Postat Martie 21, 2020 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Martie 21, 2020 Corect...citisem inceput si sfarsitul. Intradevar, lara scrie bine si pertinent...alaturi de ariaana...posibil sa mai fie si altele..Macar eu si cu lara sa scrie corect ðŸ’â€â™€ï¸ zic 😂 si isabelle 😋â¤ï¸ in rest sunt sătulă sa citesc "eream" "diminiata" etc etc pacat ca fac limba romana de rusine unele si credeți-mă 😂 nu este grea deloc ðŸ’â€â™€ï¸â¤ï¸ pupi lara pupici tuturor un week-end frumos 💮👑😘 1
greuceanul Reputație: 50 Postat Martie 21, 2020 Oras:Dev-Null Oras:Dev-Null Postat Martie 21, 2020 Suneti HOT HOT HOT@ Mai multe poze nu ar strica!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum