Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

Postat

Sa facem un review la doamnele care fac masaj.. Eu am fost la o doamna prin Vlaicu. Masaj+fin 100lei, 50 ani aprox. E ok la banii ăștia. Masaj și hj.

La vivalia am fost dar am plecat dezamăgit.

Alte doamne știți?

Vizitator nucontez
Reputație: 0
Postat

Salutare, mai multe detalii despre doamna din Vlaicu te rog. Se dezbraca? Te lasa sa o atingi, etc? Mulțumesc

• Oras:Arad
Postat

Bibicu101 - te referi la dna “maslinie, brunetă si putin creata, trecuta de 50?!

Masajul e ok, mie insa doamna nu mi-a placut! Deloc!

La Vivalia, la fel ... e ok si nu prea! Iti lasa un semtiment ciudat dupa ce pleci!

Nucontez: doamna din Vlaicu ( daca e aia care cred eu) te lasa sa o atingi pe picioare doar... sincer daca mergi pt masaj e ok, dar cam atat!

Eu am mai fost in trecut la nebuna aia de face cu mănusi, horrrrrorrr! 😂

Si nu in ultimul rand la Maria, cea de la UTA... care am înteles ca a plecat din Arad!

Daca ar fi sa le clasific... cel mai bun masaj ar fi la d na din Vlaicu, Viorica parca are anuntul de pe Publi24. Cel mai erotic si placut masaj la organ il facea însă Maria. Plus ca era si placută... pana o luase razna! 🤦ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ™„😂

Mai sunt si altele la care ati fost?

Postat

Bibicu101 - te referi la dna “maslinie, brunetă si putin creata, trecuta de 50?!

Masajul e ok, mie insa doamna nu mi-a placut! Deloc!

La Vivalia, la fel ... e ok si nu prea! Iti lasa un semtiment ciudat dupa ce pleci!

Nucontez: doamna din Vlaicu ( daca e aia care cred eu) te lasa sa o atingi pe picioare doar... sincer daca mergi pt masaj e ok, dar cam atat!

Eu am mai fost in trecut la nebuna aia de face cu mănusi, horrrrrorrr! 😂

Si nu in ultimul rand la Maria, cea de la UTA... care am înteles ca a plecat din Arad!

Daca ar fi sa le clasific... cel mai bun masaj ar fi la d na din Vlaicu, Viorica parca are anuntul de pe Publi24. Cel mai erotic si placut masaj la organ il facea însă Maria. Plus ca era si placută... pana o luase razna! 🤦ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ™„😂

Mai sunt si altele la care ati fost?

Sunt deacord cu tine => am aceeasi parere in totalitate.
Postat

Doamna din vlacu sta pe aleea drejdna sau Dezna.

Te lasă să o atingi în limita bunului simt. Face masaj ok de relaxare. 40 min. Nu e Violeta ce a pus mai sus. E ta doamna

Postat

0731537740 - doamna din Vlaicu la care am fost. 100 lei. În funcție de tine dacă o dezbraci sau nu. Te atins te lasă.

VIVALIA- Aam fost, nu mi a plăcut.

Viorica - e link mai sus, nu am fost.

Hmmm și încă o doamna în confecții care face masaj cu mănuși, vorbeste extremnde mult. Am fost dar pas

Postat

Si atat doar? Cam nasol stam la capitolul asta 😂😂🤦ðŸ»â€â™‚ï¸

Vizitator apal
Reputație: 0
Postat

Cat se dezbracă doamna din vlaicu

Complet

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...