z0diak Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Vorbeste frumos nesimtituleeeeee!!!Te-am rugat sa o lasi in pace, nu cred ca era nevoie sa explodezi in halul asta.Tu veziti de treaba ca esti o finuta si o dulceata maxima nu te mai cobora la nivelul mizerilor ca acest pisat tras in glet si ratat.Fi o doamna cum bine te cunoastem cu toti cei de aici.
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 29, 2020 Tu veziti de treaba ca esti o finuta si o dulceata maxima nu te mai cobora la nivelul mizerilor ca acest pisat tras in glet si ratat.Fi o doamna cum bine te cunoastem cu toti cei de aici. O dai in complimente Lara e prietena mea apropiată Logic că tine cu mine nu cu un client cu limbaj de kkt
z0diak Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 O dai in complimente Lara e prietena mea apropiată Logic că tine cu mine nu cu un client cu limbaj de kktStai sa vezi ce voi rupe oasele in tine broscoiule cand te prind.Nu uita ca Sibiul e mic si am mai dat de tine prin oras.Cand te prind cum te ard.De unde nu te astepti sar cu mana pe tine si matur tot orasul.Besina ieftinaTe compari tu cu Lara, pai femeia va da clasa si va pisa in cur pe toate din Sibiu.Pazea ca vine Nea Ion, Laro tu ma cunosti destul de bine.
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 29, 2020 Stai sa vezi ce voi rupe oasele in tine broscoiule cand te prind.Nu uita ca Sibiul e mic si am mai dat de tine prin oras.Cand te prind cum te ard.De unde nu te astepti sar cu mana pe tine si matur tot orasul.Besina ieftinaTe compari tu cu Lara, pai femeia va da clasa si va pisa in cur pe toate din Sibiu.Pazea ca vine Nea Ion, Laro tu ma cunosti destul de bine. Nu stiu cum de Lara sa de vorba cu asa caracter ca al tau
z0diak Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Nu stiu cum de Lara sa de vorba cu asa caracter ca al tauEa merita tot respectul meu ca arata intrun mare fel femeia.E top in plm iar tu prima data fi tare in gura dupa ce iti postezi analizele si nu mai imbolnaviti lumea.Sa te vad martalogule vei fi la fel de tare in gura si cand pun mana pe tine?
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Ea merita tot respectul meu ca arata intrun mare fel femeia.E top in plm iar tu prima data fi tare in gura dupa ce iti postezi analizele si nu mai imbolnaviti lumea.Sa te vad martalogule vei fi la fel de tare in gura si cand pun mana pe tine?Stai parcat copil/ă esti prea redus/ă mintal . Clienții care mi-au trecut pragul si au cerut analizele ,le-au văzut. Tu nu mai comenta atât timp cât nu am avut contact vizual sau verbal. Succes .
tcooper Reputație: 20 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 O dai in complimente Lara e prietena mea apropiată Logic că tine cu mine nu cu un client cu limbaj de kktE prietena ta apropiată și alaltăieri zicea ca ai sida :) 1
larabella Reputație: 2963 Postat Iulie 30, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Postat Iulie 30, 2020 Stai parcat copil/ă esti prea redus/ă mintal . Clienții care mi-au trecut pragul si au cerut analizele ,le-au văzut. Tu nu mai comenta atât timp cât nu am avut contact vizual sau verbal. Succes .Iubi,daca clienții au văzut analizele si e totul în regulă posteaza-le si aici pentru a încheia odată acest subiect. Pupici!💋
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Iubi,daca clienții au văzut analizele si e totul în regulă posteaza-le si aici pentru a încheia odată acest subiect. Tu nu te mai folosi de 2 conturi :)) sa faci ce faci aici siliconato,am aflat ca e tot contul tau :)) O las balta ca e aiurea rau si tu esti mai SAVAGE ca mine ! Pupici!💋
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 O sa imi postez analizele aici Plus dovadă că și contul de sus il deții tot tu. Nu mai continua aici
larabella Reputație: 2963 Postat Iulie 30, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Postat Iulie 30, 2020 Iar aduci niște acuzații false la adresa mea, parca eram prietene apropiate, gata? S-a rupt lanțul prieteniei?Iar ai luat-o razna?Eu dacă am avut ceva de spus ti-am spus în fața și nu cred ca este nevoie sa ma folosesc de o identitate falsă pentru a ma afirma în fața ta.Posteaza-ti analizele frumos pentru a calma spiritele pe aici și cu asta am încheiat acest subiect care deja pe mine una, ma obosește și mă irită totodată. Spor la ciocane mari și tari!💋
larabella Reputație: 2963 Postat Iulie 30, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Postat Iulie 30, 2020 O sa imi postez analizele aici Plus dovadă că și contul de sus il deții tot tu. Nu mai continua aiciSucces iubi!
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Iar aduci niște acuzații false la adresa mea, parca eram prietene apropiate, gata? S-a rupt lanțul prieteniei?Iar ai luat-o razna?Eu dacă am avut ceva de spus ti-am spus în fața și nu cred ca este nevoie sa ma folosesc de o identitate falsă pentru a ma afirma în fața ta.Posteaza-ti analizele frumos pentru a calma spiritele pe aici și cu asta am încheiat acest subiect care deja pe mine una, ma obosește și mă irită totodată. Spor la ciocane mari și tari! SAVAGE
larabella Reputație: 2963 Postat Iulie 30, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Postat Iulie 30, 2020 Mrrrr❤ I Love SAVAGE!
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Mrrrr❤ I Love SAVAGE! I like it ❤❤
haloowen Reputație: 4985 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iulie 30, 2020 Sa-mi fac repede niste popcorn? :))))) 1
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Sa-mi fac repede niste popcorn? :))))) Păi cel de ieri ? :)) nu cred ca l-ai savurat ,poate pe reprize :))
haloowen Reputație: 4985 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iulie 30, 2020 Păi cel de ieri ? :)) nu cred ca l-ai savurat ,poate pe reprize :))Ala a expirat. La news-uri servim doar proaspat 😊
raisavagex Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Iulie 30, 2020 Ala a expirat. La news-uri servim doar proaspat Ooo LUX așa ;)
iulyyy Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 31, 2020 Cat stai la BV?
raisavagex Reputație: 42 Postat August 1, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 1, 2020 Cat stai la BV? Pana Marti vreau :*
raisavagex Reputație: 42 Postat August 1, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 1, 2020 â¤â¤â¤â¤ Multumesc tuturor de vizitele de ieri :* Si de momentele frumoase ! â¤Pana luni mai sunt in Brasov. 100 finalizarea -fiind weekend 300 ora Adresa- Strada Camil Petrescu nr 5 Loc de parcare /ap dotat . 0755603425 Va îmbrățișez â¤ðŸ’Ž
basarab55 Reputație: 1 Postat August 1, 2020 Postat August 1, 2020 Tu ai iesit din beci si ai inceput sa-ti plimbi ciupercile si mucegaiu prin tara? Fa drqq un dus inainte de clienti ca puti rau
raisavagex Reputație: 42 Postat August 1, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 1, 2020 Tu ai iesit din beci si ai inceput sa-ti plimbi ciupercile si mucegaiu prin tara? Fa drqq un dus inainte de bclienti ca puti rau Tu ai ceva personal cu mine si Lara? Gay ce ești. Stai parcat de travestit,ca mai ai de păpat.Ii lași complimente la Lara,spui ca ai vizitat o si dupa câteva luni o jignesti Esti redus mintal gay-ule
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 1, 2020 Postat August 1, 2020 Tu ai iesit din beci si ai inceput sa-ti plimbi ciupercile si mucegaiu prin tara? Fa drqq un dus inainte de clienti ca puti rau hopaaa și eu vroiam sa o vizitez( pute tare😂😂😂)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum