Sari la conținut

0740559726 / poze false

Postări Recomandate

• Oras:Paris
Postat

Vreo doua alunite cred....a fost prea rapid...am intrat , doar parul lung negru , apt cu un salon si in stanga dormitor mic fara hol. Fata de tarancuta ...de etnie sau prea bronzata de solar. Sunt vreo 4 zile trecute...

• Like 1
Postat

avea așa un accent cu mult “r” când ai ajuns fata in fata cu ea....

nu a început sa jignească când ai dat sa pleci de credeai ca arunca cu obiecte după/in tine?

s-a mai vorbit de ea. nimic bun. tot mai apare. mereu poze false. locații cam ciudate billa de la gara, podu de fier, mama mia.

am avut norocul sa nu-i dau niciodată bani

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Aaa....nu mi aduc aminte sa fi zis niciuna ceva ...la 182 90 kile nu cred ca s-ar incumeta, si oricum dupa trei tepe am invatat sa ma duc cu garda sus , pregatit de iesire. Oricum cred ca avea 160 si piept plat.

Stau aproape de Palas si daca nu ramin , merg la un suc in mall , nu e mare deranjul...

avea așa un accent cu mult “r” când ai ajuns fata in fata cu ea....

nu a început sa jignească când ai dat sa pleci de credeai ca arunca cu obiecte după/in tine?

s-a mai vorbit de ea. nimic bun. tot mai apare. mereu poze false. locații cam ciudate billa de la gara, podu de fier, mama mia.

am avut norocul sa nu-i dau niciodată bani

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.