Sari la conținut

Chestionar - Intalnirea Nationala Nimfomane.com

Lubric

I.N.N.  

33 membri au votat

1. 1. Locatia:

• Brasov
    • Sibiu
    • Alba
    • Alta (specificati intr-un comentariu)
  2. 2. Perioada:

• 4-5-6 Octombrie
    • 11-12-13 Octombrie
    • 18-19-20 Octombrie
    • 25-26-27 Octombrie
    • Alta (specificati intr-un comentariu)
  3. 3. Ce vreti sa se intample la I.N.N.?

• Socializare, distractie, voie buna si, daca va fi cazul, sex de placere
    • Sex business
      0
    • Sex in grup, orgie
    • Altceva (specificati intr-un comentariu)

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Pentru ca topicul lui PapiAlex a generat mult offtopic si mult flame, am facut acest chestionar pentru o mai buna desfasurare a I.N.N.; il rog pe pisicuts, daca poate, sa mute acest chestionar in cadrul acelui topic sau sa le uneasca pe cele doua dupa ce face curat.

Am o singura rugaminte la voi, nu votati daca nu sunteti interesati de subiect. Imi pare rau pentru "ucenici", dar nu vor fi primiti numai pe baza de recomandari de la useri cu vechime; participantii vor trebui sa fie minim Serious Contributor cu recenzii la cel putin 2-3 fete.

Ii rog pe cei care doresc sa participe sa dea copy/paste la lista de ma jos si sa-si treaca userul la numarul urmator.

P.S. Pentru ca totul sa fie facut "ca la carte" primul vot l-am dat eu. :)

Lista participanti I.N.N.:

1. Lubric

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Am o singura rugaminte la voi, nu votati daca nu sunteti interesati de subiect. Imi pare rau pentru "ucenici", dar nu vor fi primiti numai pe baza de recomandari de la useri cu vechime; participantii vor trebui sa fie minim Serious Contributor cu recenzii la cel putin 2-3 fete.

Scuze ca intervin, dar ceva nu e bine....Nu draq vine asta ....sunt mai importante 2-3 recenzii decat o recomandare din partea unui user cu vechime si de incredere ??WTF! Un exemplu: Apuci nu are ce sa caute acolo !!! :)))

Se fabrica imediat 2-3 recenzii, ai auzit de Zico?

PS : Nu vin sa ma vad cu voi, ziceam si eu asa pt ca imi place cum gandesti :)

Postat

Imi pare rau, ori n-ai inteles tu bine ori m-am exprimat eu gresit; ideea e ca pentru a participa trebuie sa fii minim Serious Contributor sau sa ai recomandare de la un user cu "greutate". :)

Of Harry, Harry... iar trebuie sa "fuck" in locul tau, bosorogule! :P

1. Lubric

2. HarryPoker77

3.

• Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri
Postat

Si cine decide ce este user cu greutate? Tin sa te anunt ca sunt destui bleu-pal care aveau culoare inainte de a te inscrie tu pe forum. Jos Textila ! a dat exemplul lui apuci, acum nu are rang, trebuie sa fie recomandat? La fel si Dorinel18', acum nu are nici un rang, el poate participa? Am dat doar doua exemple din zona voastra dar lista poate continua.

Postat

Lasa ca pe astia din zona mea ii stiu, relativ bine... Te rog, nu mai polua topicul cu prostiile tale. Cine trebuie sa inteleaga, intelege ca doar n-or fi batuti cu leuca-n cap. In fine... Nu are rost sa ne certam aiurea, sau daca asta ti-e menirea imi pare rau pentru tine.

Postat

doar n-or fi batuti cu leuca-n cap. In fine... Nu are rost sa ne certam aiurea, sau daca asta ti-e menirea imi pare rau pentru tine.

Nu ne certam, dar prin ceea ce ai zis se pare ca singur te lovesti cu leuca aia. pai ori faci reguli solide, ori zici ceva la misto si aia nu mai e regula

Postat

Intrebare: Daca se face in afara Bucurestiului, sa zicem Sibiu....cu cine facem orgia? Adica presupun ca ne-om strange 20 de pulai, pe cine futem? Echipa locala?

Deci propunerea mea e Bucuresti.Si am vazut ca tine 3 zile? Unde dracu spunem ca suntem 3 zile?

Postat

Lol, eu sunt sigurul proorgie.Toata lumea vrea socializare si daca o fi cazul, sex de placere.Deci nu luam fomei cu noi, ca eu asa credeam?

Am citit mai demult cand eram la inceput pe forum ca au existat intalniri de genul, dar s-au rezumat la o iesire de o seara in Bucuresti si erau si femei parca.

Mi-a placut ce am citit ca s-a intamplat atunci si propun o astfel de intalnire.O sa vedeti ca pentru o iesire de 2-3 zile nu se strange lumea din varii motive, financiare, timp, scuze acasa, etc.Eu nu am reusit sa ma coordonez cu vreo 7 prieteni pt o petrecere a burlacilor ce trebuia sa se desfasoare intr-o noapte, intr-un loc inchiriat cu curve stripteoza pt ginerica si ceva  de dezmortit falsele pudori, fix din motivele de mai sus.

Postat

Giorgele, faptul ca e vorba de 3 zile nu inseamna ca se va sta neaparat 3 zile; poate unii ajung de Vineri, altii de Sambata, e vorba de principiu. Si, da, din cate s-a discutat pe celalalt topic majoritatea vrem socializare datorita faptului ca OMUL este o fiinta sociabila si nu neaparat sexuala. In fine...

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare !

Fiind membru doar din primavara acestui an, dar Serious Contributor, daca se va tine in weekendul 25 26 27 pentru care am votat, as putea participa la aceasta intalnire ? Se intampla sa fiu in Brasov cu ceva treaba si mi-ar placea sa particip.

Multumesc :)

Postat

Totul este posibil, daca te comporti frumos si mai faci recenzii ai o sansa. ;)

Dragii mosului, ma bucur ca ati votat si ca ne adunam, dar ati uitat sa va treceti in lista. :)

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.

Postat

Cateva precizari:

Eu nu pot ajunge sub nicio forma pe data de 25-27 octombrie. Daca se vor stabili aceste zile pentru intalnire, eu ma retrag din motive subiective ce tin de imposibilitatea deplasarii mele in aceasta perioada.

Eu sunt adeptul orgiilor bahice. Stiu ca fetele noastre dragi sunt "pudice" si isi doresc socializare, insa daca vreti pot veni eu cu cateva "bagaboante" pe care sa le facem posta, bine - inteles contra cost.

Putem foarte usor sa combinam sexul cu socializarea, caci altfel, doar socializare dupa parerea mea nu are farmec. Pentru astfel de lucruri exista retele de socializare unde membrii se intalnesc si discuta. Noi suntem totusi pe un forum de curve si de curvi, deci sa nu uitam scopul acestuia si sa ne indepartam atat de mult de esenta NIMFOMANE.COM.

Postat

100% de acord cu Ventrino.Cat despre perioada eu am optat pt  25-25 din motive de pregatit terenul acasa.Cu cat ne hotaram mai repede cu atat mai bine.Care e termenul limita pana la care se voteaza perioada si loc?

Postat

Salutari din tinutul elfilor , vin si eu cu niste mici precizari ... , eu saptamana viitoare voi avea un interviu pentru un job nou si daca treburile merg conform planului meu .... in viitorul foarte apropiat voi avea un job nou, ceea ce imi doresc . De aceea as fi preferat ca aceasta intrunire sa fie cat mai la inceputul lunii octombrie, ca sa fiu sigur ca pot veni ( aici am o oarecare libertate de miscare , acolo inca nu stiu cum sta treaba )... oricum va tin la curent ... , am votat cu Sibiu pentru ca mi se pare mai frumos decat la Brasov........ , dar nu m-ar deranja sa fie la Brasov , etse ok si Brasovul..........

Cu stima , elful bautor de pepsi twist       :pepsi 

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Hmmm... Păcat ca nu pot sa editez răspunsul votat ...vroiam sa imi modific optiunile... Oricum pana va decideti eu ma mai gândesc. Nu am încredere in oricine....

Postat

Dragilor, n-am fost destul de clar cand v-am rugat sa va treceti pe lista? :) Trecerea pe lista nu inseamna prezenta obligatorie ci doar disponibilitatea de a participa la o intalnire de acest gen.

Randunico, la ce faceai referire cand ai votat "Altceva" la ceea ce vrei sa se intample la I.N.N.? Si care raspuns il vroiai editat? Pana sa te decizi asupra faptului de a veni sau nu, te rog, sa te uiti pe topicul intalnirilor din Oradea, tocmai a avut loc un "pui" de I.N.N. . ;)

• Oras:Fuckster's Land
  • Oras:Fuckster's Land
Postat

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Petrinjel

13.

Dupa un mini INN in Oradea va pot spune ca totul a fost super ok si nu am avut nici un specimen suspect printre noi, din contra! Deci curaj celor timizi sau reticenti! 

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

MMMMMM.....interesant,

Pe mine ma uitati???    

Sa  va creasca nasul:))

NU promit da  in principiu Da ! ....depinde de  data si de mici detalii

Vizitator
Reputație: 0
Postat

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Adrian10

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Hai ca ma inscriu si eu! Sa fie oriunde si pe orice data (macar asa pt minim 1 zi trag si eu o fuga)!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...