Sari la conținut

Cum ne place fetili !?

Postări Recomandate

• Oras:Paris
Postat

Picioare...basarabian language man...

este un forumist la Constanța care scrie așa, cu accent moldovenesc, greu îl mai urmărești

ce înseamnă “ chishiuari”?

Postat

Este o rubrica unde se recenzeaza fete din toata lumea dar e irelevant. Mai bine incepe un topic la intrebari si raspunsuri..sau discutii generale...

As avea si eu vreo 7-8 experiente din astea. Dar nu ar fi de inteles pt "consumatorii" de sex la 30-40 lire ora din Iasi..

Hai ca incepe sa fie din ce in ce mai fun,mai dureaza vreo 2-3 luni pana pot sa ma intorc la job-ul meu,pana atunci ne mai tragem de sireturi pe aici...Apropo nici nu mai stiu ce recenzii am scris, trebuie sa le fi scris demult tare...Am sa mai scriu vreo doua când o sa am ocazia,fix pentru tine.Te-ar ajuta daca as recenza fete din UK?Nu cred,nu i-ar ajuta nici pe cei de aici, pentru ca eu nu merg la romance cat sunt aici.Nu sunt complexat in nici un fel,nici frustrat cum ai scris la doamna matura...doar ma plictisesc si ma amuz pe seama ta.Si cum tu te poti lua de gusturile si preferintele baronului,si eu ma pot lua de postarile tale,ce ma-npiedica?

Postat

Nu Dan...e o asiatica. Toate asiaticele au labiile negre si sfarcurile la fel...

O piticanie la 160 ..50 kile..

bella din iasi?

unde-i domnita? pare românca...

• Like 1
Postat

“Toate asiaticele au labiile negre si sfarcurile la fel...”

coada de maimuta

poate cu criza asta vine o est asiatica lucrătoare și in iasi la noi. dar va fi scumpă și toți tabarasc pe ea

• Like 2
Postat

Nu vin ele incoace...mergem noi la ele. Am un amic care sta in Bangtao de 5 ani...ma tot cheama acolo, si cred ca ma duc in toamna daca nu e sezon ploios.

“Toate asiaticele au labiile negre si sfarcurile la fel...”

coada de maimuta

poate cu criza asta vine o est asiatica lucrătoare și in iasi la noi. dar va fi scumpă și toți tabarasc pe ea

Postat

Nu vin ele incoace...mergem noi la ele. Am un amic care sta in Bangtao de 5 ani...ma tot cheama acolo, si cred ca ma duc in toamna daca nu e sezon ploios.

despre Thailandeze merita făcut un forum întreg Numa pentru ele. is un fel de italience, grecoaice; ciori vopsite.

așa de palmares fantezia mea la momentul vorbirii este cu o est asiatica (chineza, coreanca, japoneza) mica, albă și tânăra......

era un coleg care a scris ceva despre chinezoaice in Italia, cam așa ceva....

https://daftsex.com/watch/-111501509_456240981

• Like 2
Postat

Hai ca incepe sa fie din ce in ce mai fun,mai dureaza vreo 2-3 luni pana pot sa ma intorc la job-ul meu,pana atunci ne mai tragem de sireturi pe aici...Apropo nici nu mai stiu ce recenzii am scris, trebuie sa le fi scris demult tare...Am sa mai scriu vreo doua când o sa am ocazia,fix pentru tine.Te-ar ajuta daca as recenza fete din UK?Nu cred,nu i-ar ajuta nici pe cei de aici, pentru ca eu nu merg la romance cat sunt aici.Nu sunt complexat in nici un fel,nici frustrat cum ai scris la doamna matura...doar ma plictisesc si ma amuz pe seama ta.Si cum tu te poti lua de gusturile si preferintele baronului,si eu ma pot lua de postarile tale,ce ma-npiedica?

nu credeam ca baronul are nevoie de apărători. chiar așa a ajuns, nici nu mai poate sa vorbeasca pentru sine??

parca in ultimele săptămâni n-a mai fost așa activ. poate a pățit ceva, in perioada asta nefasta de covid.

este oarecum in publicul ținta al bolii....

• Like 2

• Membru Premium
Reputație: 26658
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Aproape civilă...

post-252750-0-43350200-1590887440_thumb.jpg

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...