Sari la conținut

ilegal de buna

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

am sunat-o si eu....am vazut ca are 2 numere de tel. la 1 nr zice ca are 70/120 tarifu iar la celalat zice 100/150...am mai fost cineva? care-i adevaru'? daca stie cineva ceva...

Postat

din cate am aflat cica sunt 2 fete. una cica mai buna una mai mica. aia mai buna cica cere 150. pls daca stie cineva?

Postat

da poze false dar ma interesa cat are tarifu. pe anunt are 70 dar zice 100/150...

Postat

sylver, tu faci studiu de piata? concepi o statistica la cat se percepe pe ora indiferent cat de false sunt pozele si ca exista predispozitia de a fi tepuit in toata regula? ce conteaza ca intr-un anunt are un pret iar in celalalt altul? nu-ti este clar ca atunci cand vei ajunge, daca vei ajunge acolo, ti se va spune ca fata care lucreaza la pretul ieftin nu este disponibila? este o foarte veche tactica a lor. plus, 150 poate sa fie putin, sau poate sa fie aberant de mult! ca sa nu mai spun ca exista fenomene care daca ar plati ele eu nu m-as incumeta! 

pana una alta, exista un coleg care a fost si poate expune o recenzie adecvata?

Postat

ms pr sfat. doar ca eram curios sa mai incerc ceva nou si auzisem ca e bunica fata. doar ca mie nu-mi place cu schimbarea de tarif. asa poate sa ceara oricat nu..

Postat

suna, intreaba, negociaza! nu sunt proaste ele ptr cat cer, fraierii mai mereu suntem noi! insa, in spirit de fair play, tu te-ai baga la un oral, adica ai introduce un penis in gura, pentru 70 de lei? eu cred ca raspunsul tau ar fi un "nu" mai mult decat hotarat. este insa ce spuneam mai sus, 70 poate fi foarte putin, sau poate fi enorm de mult. conteaza si ce se face cu penisul din gura! dar te asigur ca din conversatiile de aici nu vei sti niciodata ce stie sa faca cu gura, sau cu curu (depinde doar de preferinte)!!!

:atm

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.