Sari la conținut

O curiozitate...

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Da, e chiar ACEL Blackmore, și replica ta mă face să zâmbesc aducându-mi aminte cum, prin 1997, eram prin oraș cu căștile pe urechi și am prins la radio niște piese de pe primul album în "formula" asta - Shadow of the Moon. Fix cum zici tu am zis și eu atunci, cine știe ce aerian o fi prezentatorul și ce-o fi încurcat din titlurile playlist-ului, cum dracu' să fie ăsta Blackmore??

Amu' ca o altă părere, în umila mea opinie și după gusturile mele, din păcate nicio altă creație ulterioară de-a sa / lor, nu s-a mai ridicat la nivelul acelui Shadow of the Moon (mă rog, de gustibus... sau în gustul omului nu poți să te... înțelegeți cum stau treburile :))

Iar albumul în sine, se poate căuta pe youtube, eu nu știu ce piesă aș alege de pe el, și-n plus mi-s și pe fugă... ;)

Pe seară (târziu) când am ajuns acasă, mi-am pus să cânte albumul sus-menționat..., în speranța că m-aș putea decide să aleg vreo piesă-două preferate de pe el, pe care să le pun aci drept mostră, să nu fiu suspectat că am vorbit de-a lela (mă rog, cam de-a lela vorbesc io de felul meu, dar na,..)

No... în "cuvinte potrivite", cum ar zice Arghezi - iaca p*la, Mărioară :blushing2 că io nu-s destul de deștept să aleg ceva de-acolo. Eventual aș putea găsi vreo 2-3 piese care nu-s chiar la nivelul celorlalte...

Cine are chef și răbdare (și nu detestă genul, că atunci n-are rost).......:

Sau, pt ascultat piesă cu piesă... pe Tidal și Spotify există cu siguranță albumul (verificat personal!), pe Deezer n-am răbdare să caut acum că mi-e somn și mă enervează.. :blushing2

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Ehh...  :blushing2  :icecream

• Like 3
  • Oras:aici
Postat

Pe seară (târziu) când am ajuns acasă, mi-am pus să cânte albumul sus-menționat..., în speranța că m-aș putea decide să aleg vreo piesă-două preferate de pe el, pe care să le pun aci drept mostră, să nu fiu suspectat că am vorbit de-a lela (mă rog, cam de-a lela vorbesc io de felul meu, dar na,..)

No... în "cuvinte potrivite", cum ar zice Arghezi - iaca p*la, Mărioară :blushing2 că io nu-s destul de deștept să aleg ceva de-acolo. Eventual aș putea găsi vreo 2-3 piese care nu-s chiar la nivelul celorlalte...

Cine are chef și răbdare (și nu detestă genul, că atunci n-are rost).......:

Sau, pt ascultat piesă cu piesă... pe Tidal și Spotify există cu siguranță albumul (verificat personal!), pe Deezer n-am răbdare să caut acum că mi-e somn și mă enervează.. :blushing2

Am reusit sa download-ez toata discografia :dancing

Deh, asa e cand mi se pune pata pe ceva ...

Aduce un pic a Mike Oldfield.

Ca veni vorba ...

https://www.youtube.com/watch?v=hsmWJLjkYv8

• Like 1
Reputație: 10279
Postat

Am reusit sa download-ez toata discografia :dancing

Deh, asa e cand mi se pune pata pe ceva ...

Bravo! Și eu am ascultat, în principiu, cam toate aparițiile. În umila mea opinie (repet că ține de gusturi) - tot ce a apărut după Shadow of the Moon mi se pare... ascultabil, ce să zic - mediocru spre bunicel (cu câteva mici excepții). Acel prim album, din punctu' meu de vedere, e singurul care strălucește cu adevărat :blushing2

Aduce un pic a Mike Oldfield.

Ca veni vorba ...

Oldfield e un artist complex, care a abordat de-a lungul carierei multe genuri - interpretările și re-aranjările motivelor folclorice din zona UK fiind doar o parte din ele - vezi albumul Voyager de exemplu:

Însă omul mai are multe chestii de dezvăluit, și din nou nu știu ce aș alege aici ca să ilustrez ce vreau să zic (pentru cei care nu-l cunosc deja)...

• Like 2
Postat

Oldfield e un artist complex, care a abordat de-a lungul carierei multe genuri - interpretările și re-aranjările motivelor folclorice din zona UK fiind doar o parte din ele - vezi albumul Voyager de exemplu:

Însă omul mai are multe chestii de dezvăluit, și din nou nu știu ce aș alege aici ca să ilustrez ce vreau să zic (pentru cei care nu-l cunosc deja)...

Stiu, am ascultat tot. Toate 'Tubular Bells'-urile sunt pur si simplu out of this world. Si nu numai.

Dealtfel, acum multi ani, pe alt forum, se punea intrebarea: daca ar fi sa ramai singur pe o insula si ar trebui sa alegi discografia unui singur interpret sau a unei singure trupe, pe care sa o iei cu tine, am raspuns Mike Oldfield.

P.S. Sunt aproape 15 ani de cand folosesc o piesa de-a lui ca ringtone ;)

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Iaca na ! :) Imnul trupelor speciale ruse SpetsNaz (din cadrul FSB - ex. KGB)

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...