Sari la conținut

O curiozitate...

Postări Recomandate

• Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
 Sa-mi bag pula-n ficatu, drobu, sufletu si veatza lui de sclav-sekurist muist, daka-mi sterge si capodoperele astea( da nu ma supar, ca daka e sa moara, vreau sa krape cu pula mea in gat, doar d-aia m-as oftika) ...dedikate din tot sufletul coaelor mele sensibile si edukate, ca le-am tinut o gramada de ani in banka in peatza kiliei, pa putzin s-au prins 5 ani de skoala si de ele, d-aia fiind atat de sklifosite :D , cu stanga okupata da pula sau zaruri si dreapta pe pix, veatza, amintiri, barbut pa laba pe poatra skolii sau sa te atarni in curu gol de cosul de basket sin curte-sa te vada kear toata skoala, asta daka ramaneai kajbek, probabil ca d-aia au atras curvele/zdrentele de la medicina, analfabete si dupe rezidentziat, de ne-au ejaculat pa totzi din skoala, muistele akum omorandu-ne/nenorocindu-ne prin spitale, avand mai multe cartzi citite(toata biblioteka mai exact) pana-n clasa V-a, decat o grupa intreaga de 20 de zdrentze mediciniste pana la 25 de ani, culmea, apoi 100 de metri mai jos spre mare, deja rontaind biblioteka panaramei de universitatzi ovidius/o shaguna de stat=aceiasi spaga si fabrica  de analfabetzi retardatzi cu diplome, care era goala/cimitir catzi ani am ars-o si p-akolo, in skimb plin de zdrentze fomiste-n kamin, si la disko din subsol, care isi rupeau pizda-n ele pentru un kabanos cu mustar in kifla si o sticla de jidvei/liquior de plm/'dude'. :D

So, dedikatzie pentru totzi muistii/distrusii care posteaza in draci, si numa kakaturi, da parka ar fi ultima lor zi din veatza. :D

Totusi, cum mortzii tai de analfabet manelist decerebrato-distrus si infractor kokalar-koklit, pe care sa te keme skorpion-bunicu la fel de imbecil al lui deceiver, sa postezi vali sterian si pink floyd -another brick in the wall, blasfemie, ti-ai dreaq de oi/vermi copy-catzi&paste.

...deceule, unde martzienii tai, pa ce trip si planeta o mai arzi, mai esti prin calea lactee ???... la ce bosketari sinistrii au ramas, kear si fara bac, cu o shtiuka de un metru-n bot, ai 10 clase peste muistii astia sinistri. :D

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...