rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2013 Pentru o cautare dupa "0767596197 0729559876" forumul nu returneaza nimic, termenii luati separat exista: https://nimfomane.com/forum/topic/6790-ana-0767596197-0729559876/https://nimfomane.com/forum/topic/4975-informatii-va-rog/ Doua cautari omoara serverul mai rau decat una singura. Si e enervant. Fix please.
kingx Reputație: 360 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:_ Oras:_ Postat Octombrie 11, 2013 Nu e bine nici cum zici tu, pentru ca va fi greu sa faci cautari mai specifice. Cu cat vei scrie mai mutle cuvinte, va creste mai mult numarul de rezultate nerelevante, in timp ce acum putem gasi un rezultat mai exact. De exemplu acum daca vereau s-o gasesc pe "Maria Ioana" scriu Maria Ioana, dar cum recomanzi tu, le voi gasi pe toate mariile si ioanele de pe site deci aia pe care o caut va fi ratacita printre ele si va trebui s-o gasesc manual. Nu se cauta doar numere de telefon(care sunt unique), pot fi cuvinte mult mai des intalnite. Singura imbunatatire ar fi sa poti bifa metoda de cautare AND sau OR la cautarea avansata.
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 11, 2013 O mare alta problema la cautare dupa numarul de telefon, chiar si unul singur nu cate doua simultan, este ca daca numarul de telefon din topic este scris fara puncte si il cauti cu puncte, cum sunt de regula scrise in anunturi, la cautare nu se returneaza niciun rezultat, si invers. Asta este iar o mare problema, deoarece asa apar topicuri duble pentru aceeasi dameza cu acelasi numar de telefon, un topic in care numarul de telefon este scris cu puncte si al topic in care numarul de telefon este scris fara puncte. Pe un alt forum, ca "E" mai multe, nu spui care, ca sa nu imi iau , aceasta problema a fost rezolvata destul de simplu.
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Octombrie 23, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 23, 2013 Functia de cautare a fost reparata astazi, nu ar mai trebui sa existe probleme.
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 24, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 24, 2013 Functia de cautare a fost reparata astazi, nu ar mai trebui sa existe probleme. Felicitari echipei tehnice! Acum functia cautare merge OK, si cu puncte si fara puncte in numarul de telefon.
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 1, 2013 Dupa ce am laudat repararea functiei de cautare, iata ca azi am descoperit ca totusi nu functioneaza bine. Iata de ce. Am dat cautare cu numarul 0720.262.232 dupa un topic care exista cu numarul 0720.262.232 si nu returneaza niciun rezultat. Deci inca mai sunt probleme cu functia cautare. Aviz echipa tehnica, verificati si remediati. Succesuri, va doresc!
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 1, 2013 Am incercat si eu sa dau cautare dupa numarul respectiv si observ ca sunt "taiate" automat punctele separatoare (stiu ca de regula se cerea ca in topicuri numerele sa fie scrise cursiv, fara niciun fel de separator). Daca in topicul unde stii ca exista acel numar, el este scris fix asa (cu puncte)... poate o fi de acolo baiu'. Daca nu... beats me
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 1, 2013 Mai sunt si alte topicuri unde numarul de telefon este scris numai cu puncte, dar acelea le gaseste, uite un exemplu 0764.532.242, da cutare duoa acest numar cu puncte si o sa iti returneze trei rezutate.
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 1, 2013 Cautarea dupa acel numar de telefon fie cu puncte fie fara puncte returneaza nici un rezultat. Nici pe google nu returneaza nici un rezultat.Exista topic cu acel numar ?
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 1, 2013 @dinozauru - da, ai dreptate, cautarea dupa cel de-al doilea numar indicat de tine returneaza 3 rezultate, cum zici. @pisicuts - intr-adevar, topic-ul de care vorbeste dinozauru exista - uite aici (l-am gasit cautand la pleazna dupa "0720" ). Weird, or what...?
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 1, 2013 @dinozauru - da, ai dreptate, cautarea dupa cel de-al doilea numar indicat de tine returneaza 3 rezultate, cum zici. @pisicuts - intr-adevar, topic-ul de care vorbeste dinozauru exista - uite aici (l-am gasit cautand la pleazna dupa "0720" ). Weird, or what...? Vom investiga maine. :bye
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 1, 2013 Are cumva legatura cu disparitia arhivei? Eu n-o gasesc.
rodrigo Reputație: 640 Postat Noiembrie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2013 Singura imbunatatire ar fi sa poti bifa metoda de cautare AND sau OR la cautarea avansata. Asa si vine IPB by default, a stricat probabil pisoiul si a lasat doar AND, in loc sa lase selectabil.
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Noiembrie 15, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 15, 2013 Asa si vine IPB by default, a stricat probabil pisoiul si a lasat doar AND, in loc sa lase selectabil. Pe forum nu e cautarea traditionala de la script iar AND sau OR nu are efect la sphinx.Functia de cautare actuala e permanenta si functioneaza decent. Ea va ramane in continuare asa fie ca mai da rateuri uneori.
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 2, 2013 Am vazut ca nu mai merge cautarea mambrilor , o alta problema ar mai fii cautarea membrilor din 3 litere cum ar fii @ Apo sau @Top Gun , nu-mi returna niciun rezultat. Acum nu mai merge deloc. Pisic , stii ceva ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum