Sari la conținut

Ce ziceti de pizdoasa asta

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat

Eu chiar nu inteleg chestia asta cu poze false! OK, iti faci o programare, te duci si cum iti deschide usa vezi ca nu e fata din poze! Eu in asemenea situatie am facut frumos stanga-mprejur de doua ori si o data la un outcall am sfatuit-o sa plece cu taxiul cu care a venit. E noaptea mintii cat le poate duce capul pe unele fete!

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

Eu chiar nu inteleg chestia asta cu poze false! OK, iti faci o programare, te duci si cum iti deschide usa vezi ca nu e fata din poze! Eu in asemenea situatie am facut frumos stanga-mprejur de doua ori si o data la un outcall am sfatuit-o sa plece cu taxiul cu care a venit. E noaptea mintii cat le poate duce capul pe unele fete!

Mizeaza pe faptul ca multi nu sunt asa de stricti si aleg sa ramana decat sa mai piarda timp sa caute altceva...

Postat

Si macar de-ar imprumuta poze care au cat de cat de a face cu realitatea. C-ar mai fi de scuzat temerile unora de a fi recunoscute de persoane apropiate, dar cand vezi ca in spatele unei poze din astea cu o bunaciune gasesti o sleampata ... 

Ar terbui raportate pozele prin ziarele de anunturi. Nu stiu daca astia iau masuri cand primesc plangeri de folosire a pozelor false. Merita incercat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...