Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2021 9 hours ago, Aria_U_Relax said: sunt disponibila iar pentru programari in 65-75 min va astept cu mult drag daca vreti sa ne cunoastem whatsapp 0763366432 si ne auzim in circa o ora
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 2 minute, Aria_U_Relax a spus: te astept cu drag daca nu ajungi usor anunta-ma de programare cu o zi inainte si scrie-mi ca esti tu ca sa fie totul ok te astept si sper sa ne cunoastem nu uita ca sunt noua nu fac de mult timp invat incet incet Fiind noua banuiesc,este motivul pt care esti atat de atenta la cerintele clientului,ceea ce trebuie sa fie normalitate la toate fetele,dar nu este....Sper sa nu iti schimbi atitudinea si cu siguranta mi-ai castigat atentia !!!!! 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2021 10 hours ago, henry jullien said: Fiind noua banuiesc,este motivul pt care esti atat de atenta la cerintele clientului,ceea ce trebuie sa fie normalitate la toate fetele,dar nu este....Sper sa nu iti schimbi atitudinea si cu siguranta mi-ai castigat atentia !!!!! te sarut 1
quark03 Reputație: 33 Postat Ianuarie 17, 2021 Oras:Abu Dhabi Oras:Abu Dhabi Postat Ianuarie 17, 2021 pe unde ar fi locatia voastra?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2021 1 minute ago, quark03 said: pe unde ar fi locatia voastra? Buna Zona Universitate langa Ateneu langa Piata Revolutiei
adibuc Reputație: 2 Postat Ianuarie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 17, 2021 4 hours ago, natalianati said: Si eu la fel intr-o ora - 75 min libera pentru voi Ne putem auzi / vedea astazi Pupicei #Lesin 😂
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 17, 2021 Acum 10 ore, adibuc a spus: #Lesin 😂 iti explic de ce daca avem programare una din noi sau amandoua prefer sa spun ca suntem libere in 65-75 min decat intr-o ora pentru ca nu ne place sa grabim pe nimeni dimpotriva sa aibe timp in plus daca este nevoie si sa nu programam nimic la fix iti spun din experienta este mult mai bine sa ai grija sa fie decalate intre ele programarile si sa te gandesti sa oferi fiecaruia un pic peste o ora ca sa te poti bucura cum trebuie de actul de masaj in sine si de timpul oferit facem asta din respect pentru timpul vostru pupicei pupicei multi pe maine , in seara aceasta ne bagam la somn
marianphh Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2021 Bună Natalia Unde aveți locația salonului?
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Va astept sa va relaxez prin masajul meu pupicei
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2021 pe maine dragii mei sweet kiss
grasufcp Reputație: 82 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 20, 2021 Degeaba ne aștepți daca nu rasp si ne tratezi cu seen
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2021 Acum 9 ore, grasufcp a spus: Degeaba ne aștepți daca nu rasp si ne tratezi cu seen nimic intentionat imi cer scuze cand ma trezesc am 100 mesaje, cateodata nu apuc sa raspund la toate singurul motiv pentru care pot ignora pe cineva care imi scrie este daca insista cu alte lucruri decat cu ce fac eu masaj altfel fii sigur ca daca vrei sa te programez se poate cum vine toata lumea call me / whatsapp me te asigur ca nu ignor pe nimeni voit va astept cu drag astazi sunt disponibila incepand cu 14 30 - 15 00 pentru programari pupicei
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2021 Astazi sunt disponibila incepand cu ora 15 00 va sarut si va astept cu mult drag
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2021 29 minutes ago, lexmann said: La cat deschideti ? Cam intr-o ora suntem disponibile pentru programari
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2021 Va astept cu mare drag
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2021 Pupicei Pupicei multi va asteptam sa incercati masajul nostru de relaxare si erotic
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:female Oras:female Postat Ianuarie 24, 2021 Nicio recenzie la Aria?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2021 22 minutes ago, vreaunokian8 said: Nicio recenzie la Aria? Si eu astept
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Baby come and play with me today Pupicei
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Pupicei multi
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2021 Am vizitat o eu pe Aria. O fata foarte frumoasa, slabă dar mie îmi place așa, foarte tânără și se vede că nu are experiență la masaj nici de relaxare și nici erotic dar pare dispusa să învețe, daca ii soliciți ceva anume se conformează, in limita bunului simt desigur. La masajul de relaxare sfatul meu e să pună mai multă forță. Probabil că o să mai revin. Păcat că nu accepta cunii, ar fi fost și mai interesanta.
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2021 Va astept cu drag la mine Whatsapp me Pupicei
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2021 18 hours ago, gabriel2110 said: Am vizitat o eu pe Aria. O fata foarte frumoasa, slabă dar mie îmi place așa, foarte tânără și se vede că nu are experiență la masaj nici de relaxare și nici erotic dar pare dispusa să învețe, daca ii soliciți ceva anume se conformează, in limita bunului simt desigur. La masajul de relaxare sfatul meu e să pună mai multă forță. Probabil că o să mai revin. Păcat că nu accepta cunii, ar fi fost și mai interesanta. Iti multumesc mult Promit sa învăț cat mai multe de la colega mea Sa va placa si mai mult Va astept cu drag la mine Whatsapp me Va sarut
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2021 suntem disponibile pentru programari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum