Sari la conținut

Fotografie - arta erotica

guacamole

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• marian cristescu

7428

• skyseven

5293

• juniormorais

3866

• eugeniu25

1646

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

inainte sa dati cu pietre, sunt ontopic... e arta, e erotica si, nu in ultimul rand, e unul din cei mai buni desenatori, ever... :P

https://image.prntscr.com/image/yyUHcE2STjWSGZlNT6APTA.png

e demiPan, ii lipsesc copitele si cornitele, care par insa sugerate cumva de pilozitate :)

Postat

post-266996-0-15635700-1534927989_thumb.jpg

• Like 1
Postat

post-266996-0-43957600-1534941305_thumb.jpg

• Oras:Neverland
Postat

e demiPan, ii lipsesc copitele si cornitele, care par insa sugerate cumva de pilozitate :)

ca tot ai adus vorba de Pan

desen de sf. de sec 17 ... febra eroticului ne bantuie de cand lumea si pamantul, vorba poetului: toate-s vechi si noua toate... :D

https://image.prntscr.com/image/tMwD59FLQbCEUek4AOwezQ.png

• Like 2
Postat

(candva) o zeitza :)

post-266996-0-72654300-1534941828_thumb.jpg

• Like 1
Postat

ca tot ai adus vorba de Pan

desen de sf. de sec 17 ... febra eroticului ne bantuie de cand lumea si pamantul, vorba poetului: toate-s vechi si noua toate... :D

https://image.prntscr.com/image/tMwD59FLQbCEUek4AOwezQ.png

ne coim/pizdim in juru acelorasi probleme :))))))))))))))) desi ne place s-o mai nuantam, energia sexuala a fost, este si va fi una dintre cele mai mari energii distrugatoare si/sau creatoare! :)

• Like 1
Postat

iar aceasta energie sexuala care zburda in unii dintre noi ca dracii este reprimata social, religios, poate chiar de god himself, care ne-a inzestrat cu ea? sau cumva e o consecinta a pacatului? suntem fiii si fiicele lui lilith sau totul e o pacaleala cand, de fapt, ne-am putea elibera prin aceasta energie?! hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) 

• Like 2
Postat

iar aceasta energie sexuala care zburda in unii dintre noi ca dracii este reprimata social, religios, poate chiar de god himself, care ne-a inzestrat cu ea? sau cumva e o consecinta a pacatului? suntem fiii si fiicele lui lilith sau totul e o pacaleala cand, de fapt, ne-am putea elibera prin aceasta energie?! hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

... sau o pedeapsa, o crunta razbunare a divinitatii.:D ... ne flutura pe la nas ambrozia si nectarul si apoi ne anunta nonsalant ca n-avem voie decat o picatura si aia numai in anumite conditii  :giggle:

• Like 2
Postat

... sau o pedeapsa, o crunta razbunare a divinitatii. :D ... ne flutura pe la nas ambrozia si nectarul si apoi ne anunta nonsalant ca n-avem voie decat o picatura si aia numai in anumite conditii  :giggle:

Why did you give me

So much desire?

When there is nowhere I can go

To offload this desire

And why did you give me

So much love

In a loveless world

When there's no one I can turn to

To unlock all this love

And why did you stick me in

Self-deprecating bones and skin

Jesus -

Do you hate me?

Why did you stick me in

Self-deprecating bones and skin

Do you hate me?

Do you hate me?

Do you hate me?

Do you hate me?

Do you hate me?

Postat

ca sa ne faca-n ciuda 

https://image.prntscr.com/image/DyMuMqi6QhWcwfo9El77EA.png

e un ciudos, care se mira, gelos, ce-a iesit din ce-a facut el :))))))))))))))

• Like 1
Postat

sau ala de sus cu barba nu exista sau nu e asa cum am ajuns sa credem ca este :) cu alte cuvinte, ideea de pacat, dar si de virtute sunt doua gogosi, langosi :)))))))))))) 

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

... sau o pedeapsa, o crunta razbunare a divinitatii. :D ... ne flutura pe la nas ambrozia si nectarul si apoi ne anunta nonsalant ca n-avem voie decat o picatura si aia numai in anumite conditii  :giggle:

Da' cine ne pune s-o ascultăm? ;)

În mod ciudat, divinitatea din mintea mea, cu care mai stau din când în când de vorbă, în loc să mă tragă de urechi pentru ceea ce fac, mă blagoslovește cu experiențe din ce în mai faine și mai surprinzătoare :)  :laugh2

Postat

Da' cine ne pune s-o ascultăm? ;)

În mod ciudat, divinitatea din mintea mea, cu care mai stau din când în când de vorbă, în loc să mă tragă de urechi pentru ceea ce fac, mă blagoslovește cu experiențe din ce în mai faine și mai surprinzătoare :)  :laugh2

fiecare, ca o recunoastem/intelegem sau nu, ne cioplim propriul god. (ajungem sa) credem ca suntem noi insine zei care zboara intre nastere si moarte, icari in valvataia pasiunilor efemere...picajul e un salt mai altfel :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 12 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...