Sari la conținut

Fotografie - arta erotica

guacamole

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• marian cristescu

7428

• skyseven

5293

• juniormorais

3866

• eugeniu25

1646

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

@Junioare  sa nu mai postezi , ca  i-ai acoperit posterul lu'  asta  si isi pierde rapid concentrarea

De ceva vreme tot se chinuie sa ne transmita ceva  =))

post-194745-0-19404900-1551099836_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

@Junioare  sa nu mai postezi , ca  i-ai acoperit posterul lu'  asta  si isi pierde rapid concentrarea

De ceva vreme tot se chinuie sa ne transmita ceva  =))

Esi un bolnav, periculos pentru societate stiuletare! Ce ai spune sa iti fac o vizita, sa vedem ce coaie ai slabanogule muist! :laugh2  Stai linistit, te cauta politia muistuile, mai nou si ANAF, cica esti falit si ai dat declaratii false, ceva cu ...evaziune fiscala :laugh2

Postat

Este ...manca-mi-ai pula cu evaziunile tale , pe care le tot acopereai la locul de munca  ...acum , na , ti s-a infundat , nici la servici nu te mai duci  . Este ca era mai bine pe regimul lu' Basescu , avea si gura ta ce sa manance si sa plece prin delegatii dupa nepoate  ?. Acum ...PULA 

De 2 ani ma tot cauta PPpolitia   si pe tine aia de la Spitalul 9  =))

• Like 1
Postat

Este ...manca-mi-ai pula cu evaziunile tale , pe care le tot acopereai la locul de munca  ...acum , na , ti s-a infundat , nici la servici nu te mai duci  . Este ca era mai bine pe regimul lu' Basescu , avea si gura ta ce sa manance si sa plece prin delegatii dupa nepoate  ?. Acum ...PULA 

De 2 ani ma tot cauta PPpolitia   si pe tine aia de la Spitalul 9  =))

Tu nu ai pula cacatule, ai doar stiuleti in cur falitule infractor! :laugh2  Da, te cauta si ai dat la declaratii ca te ustura in cur la cata muir ti-ai luat! :laugh2  Ia spune coarda, cate amenzi le-ai platit cu curul pentru declaratii false? Vezi ca sunt informatii publice muistule! :laugh2

Postat

Hai ca m-am jucat/distrat  suficient  cu tin....mars la servici....daca mai ai unde

Ca  lu' Miky ii mananci pula ....are 4 meserii la baza si de viitor .Refuz bani , fiindca nu-i nevoie , da-te in plm de sclavu' altora .  =)) 

• Like 1
Postat

Hai ca m-am jucat/distrat  suficient  cu tin....mars la servici....daca mai ai unde

Ca  lu' Miky ii mananci pula ....are 4 meserii la baza si de viitor .Refuz bani , fiindca nu-i nevoie , da-te in plm de sclavu' altora .  =))

Iar a intrat Miky in sevraj...o fi fost iar luna plina ? Hmmm....

Ar fi un bun exemplar de studiu de caz la psiho.

Poate iese din analele medicinei.

Daca este ignorat , se enerveaza mai tare.

Am aflat dintr-o sursa mai mult de 50 % sigura ca omul asta a fost lovit de soarta...si acum este cum este.

Cica prima lui sotie ar fi murit.

Tatal lui ar fi decedat de cancer.

Se pare ca a mai fost si un divort.

De prin iulie 2017 s-a produs socul cu asta.

Da in dreapta si in stanga.

Prost si nebun.

Ignora-l....are nevoie se pare de preot si de psiholog.

Un om bolnav ar trebui sa aiba o singura grija : Sa se insanatoseasca...

Iata ce spun "cei care te cunosc in mod direct, prietenii tai! :laugh2 

Postat

miky sapte case, patru meserii, muie cat cuprinde, steleti cu bascula! Esti penibil SOBOLANE! :laugh2

Postat

Esti departe sclavule cu povestirea  ....dar oricum te-am  bagat in delir cand  ai vazut poza  si ti-am spus adevaruri , nu inchipuiri  =))

• Like 1
Postat

Esti departe sclavule cu povestirea  ....dar oricum te-am  bagat in delir cand  ai vazut poza  si ti-am spus adevaruri , nu inchipuiri  =))

Hartuitorule bolnav si SOBOLAN, ia uite ce spune fata careia i-ai furat contul! :laugh2

Eu nu îi mai scriu nimic nebunului ,pentru că e clar . Ce treabă are trecutul meu cu prezentul ? Javra a salvat o poza și mi a pus o pe topic ,râzând cu xlnn. Deci cu ce sunt eu de vina ? Dă ,am avut un trecut zbuciumat ,că oricare om,dar asta nu înseamnă că și acum sunt la fel . Nu am greșit cu nimic ,am spus doar adevărul . Și că sa te convingi că javra sta și acum pe contul meu ,uite 

Postat

msg-220566-0-66080600-1504269801.png

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...