ylinescu Reputație: 174 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Postat Septembrie 18, 2013 DOAMNA 30 ani. Ofer oral cu o fin. normal in orice pozitie protejat, fantezii erotice (cunilingus si anilingus), fisting cu doua degete, 69, vibrator. Locatie curata si foarte discret si centrala. 0722.761.321 Tot facand zapping prin anunturile din AT vad niste poze cu o doamna draguta,complet goala si cu o pasarica naturala,neepilata.Mi s-au parut insa a fi false,avand in vedere ca erau super-quality.Totusi am sunat-o si am intrebat-o daca asa arata ca in poza,lucru confirmat de ea.Ma programez,zice ca pot veni fara probleme intr-o ora.Locatia e in centru la Unirii,in blocul vis-a-vis de Zara.Doamna arata aproximativ ca in poze,poate un pic mai matura.Are cam 1,65m si 55kg,sani medii ,un pic lasati.Mi-a spus ca are 32 de ani,eu insa cred ca are in jur de 40 de ani.Preturile sunt de 100 de ron o finalizare in jur de 30 de min si 150 de ron daca mai adaugi anumite fantezii,gen uro activ+pasiv,sau folosirea de vibratoare.Oricum,cel mai mult ma interesa pasarica ei,care chiar arata ca in poze,adica naturala,cu mult par pubian negru,dar aranjata pe marginile chilotului.Chestia asta m-a incantat f tare si am inceput totul cu un cunnilingus.Apoi mi-a facut si ea un oral,cu atentie la toate zonele,dar f scurt,dupa care mi-a pus prezervativul si s-a urcat pe mine.Am mai schimbat inca o pozitie normal,iar apoi ca finalizare m-a pus sa-mi fac laba pe sanii ei,in timp ce-mi masa ouale...Una peste alta o experienta placuta,dar mi s-a parut destul de grabita,cred ca am stat max 20 de minute... Locatie: 9 super-centrala la Unirii,se ajunge lejer,inauntru este okAspectul fizic:7 arata bine pt varsta ei,in jur de 40 de ani,are pasarica cu par pubian,natural,un lucru f rar in ziua de aziOral: 8 placut cu lins pe oua,continuat cu 69,dar foarte scurtGfe: 6 rece si se simte in atmosfera ca se grabesteNota: platit 100 ron pt ON+NP,ar mai fi varianta 150 ron pt acelasi lucru+fanteziiConcluzie: se merita mers pt cei care cauta o tipa naturala jos,altfel nu e cine stie ce... 5
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 18, 2013 Si daca va plac pozele false indrazniti :http://galleries.allover30.com/mature/SaraC/TiSclz/Z02/?nats=MTE1NzE6Mjox 1
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Septembrie 18, 2013 Merci de raspuns..ai niste poze cu ea? Ideea cu fetishul asta e ca imi plac tipele paroase dar sa fie tinere sa arate bine nu babe
masternice Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Fisting cu 2 degete ?! , poate fingering, in nici un caz ce delireaza d-na in anunt !
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Septembrie 18, 2013 Haha da acum am vazut...poate cu 2 degete de la 2 maini ))
ylinescu Reputație: 174 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Autor Postat Septembrie 18, 2013 Merci de raspuns..ai niste poze cu ea? Ideea cu fetishul asta e ca imi plac tipele paroase dar sa fie tinere sa arate bine nu babe Am spus si eu ca pozele sunt false,saptamana trecuta avea altele cu care chiar se asemana.Cu acestea nu are nicio legatura.Nu arata a baba,arata a doamna matura,stilata,destul de subtire,la aproximativ 35-40 de ani.
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Septembrie 18, 2013 Aha am inteles...dar nu ma risc daca nu o vad dinainte in poze...flocosenia cat de mare e?
ylinescu Reputație: 174 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Autor Postat Septembrie 18, 2013 Aha am inteles...dar nu ma risc daca nu o vad dinainte in poze...flocosenia cat de mare e? Cam asa...
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Septembrie 18, 2013 Aha..e ok...stilata si curata tipa? Sau genul gospodina manelista si inculta?
truligun Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2013 Oras:brasov Oras:brasov Postat Septembrie 19, 2013 Salut baieti.M-ar interesa si pe mine o dameza cu asemenea "calitati".Ar putea cineva sa dea detalii mai amanuntite?
ylinescu Reputație: 174 Postat Septembrie 19, 2013 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Autor Postat Septembrie 19, 2013 Eu chiar nu va inteleg.Ori scrieti la misto,ori aveti altfel de probleme.Am impresia ca sunt suficiente amanunte in recenzie.Puneti mana pe telefon,sunati,va programati(se ajunge extrem de usor si e central,deci nu e cine stie ce efort),mergeti la ea si o vedeti.Daca va place de ea ramaneti,iar daca nu plecati,nu cred ca doamna o sa va tina cu forta si o sa va sechestreze...
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Septembrie 19, 2013 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Septembrie 19, 2013 Eu chiar nu va inteleg.Ori scrieti la misto,ori aveti altfel de probleme.Am impresia ca sunt suficiente amanunte in recenzie.Puneti mana pe telefon,sunati,va programati(se ajunge extrem de usor si e central,deci nu e cine stie ce efort),mergeti la ea si o vedeti.Daca va place de ea ramaneti,iar daca nu plecati,nu cred ca doamna o sa va tina cu forta si o sa va sechestreze...cacao...imi e tarseala...daca ma duc o sa stau...imi e tarseala sa plec asa...te intrebam asa ca idee nu sari de fund in sus acum
ivanraul Reputație: 2 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:bacau Oras:bacau Postat Noiembrie 18, 2013 E poza reala a duduii cu nr.0722761321? Daca e asa e ok.Imi fac si eu o programare.Poate mai stii si altceva 'flocos'pe piata. Cam asa...
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 18, 2013 Doua poze din anuntul damezei si sursa lor http://www.sexplaneta.pl/galerie/5043/blond-amatorka-pozuje-w-rajstopach/ 1
ivanraul Reputație: 2 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:bacau Oras:bacau Postat Noiembrie 18, 2013 Doua poze din anuntul damezei si sursa lor http://www.sexplaneta.pl/galerie/5043/blond-amatorka-pozuje-w-rajstopach/ hmm ma gandeam eu ca nu-s aievea.Pozele sunt exact cele de pe AT.Chiar nu le inteleg pe fetele astea.Sun si-mi fac programare.Oricum daca nu-i reala nu raman.O sa revin cu informatii
Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2013 Postat Decembrie 13, 2013 stiti cumva daca doamna si-a schimbat numarul de telefon?
ivanraul Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:bacau Oras:bacau Postat Decembrie 17, 2013 stiti cumva daca doamna si-a schimbat numarul de telefon?are acelasi numar ,am fost acum 3 saptamani dar nu corespunde cu cea din poze.Nici urma de floci.
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 17, 2013 are acelasi numar ,am fost acum 3 saptamani dar nu corespunde cu cea din poze.Nici urma de floci.Pai si daca ai fost, de ce nu ne povestesti si noua cum a fost? EGOISTULE!
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Iulie 6, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Iulie 6, 2015 BLONDA, matura, ofer masaj terapeutic, intretinere, tonifiere la domiciliul meu, curat, discret, singura. Zona centrala. Pentru mai multe detalii, suna-ma, program 12:00- 20:00 200 L ora poze false 0722761321
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 6, 2015 Poze false in continuare.
xxx.xxx Reputație: 816 Postat August 25, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat August 25, 2015 BLONDA, matura 40 ani, ofer masaj terapeutic, intretinere, tonifiere la domiciliul meu, curat, discret, singura. Zona Obor, Calea Mosilor. Pentru mai multe detalii, suna-ma. Program 12-20 0722761321 1
dani90 Reputație: 7 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 Cam asa...bai cum sa ai frate asa cv ..e chiar pe bune ??! pai futi in padurea de la baneasa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum