andy_nr10 Reputație: 20 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Daca am vazut ca nimeni nu se incumeta sa incerce, am zis sa sparg eu gheata si sa vad care e treaba. Pozele puse pe AT m-au facut curios si am zis sa incerc. Locatia este in Militari, intersectie Bd. Iuliu Maniu cu Apusului, apartament de 2 camere la parterul unui bloc.In locatie sunt 2 fete, una dintre ele sustine ca pozele sunt ale ei (cele cu tatuaje) dar erau ambele imbracate si nu pot confirma tatuajul, dar ambele sunt genul slim, 1.60 - 1.65m. Am intrat cu una dintre ele care s-a prezentat Georgiana (parca)... Fata arata OK, slim, sani potriviti cam moi dar la locul lor, nelasati. Fundulet ok, bombat. Are parul cret vopsit blond-suvite si niste ochi superbi albastrii. Recunosc, ochii m-au atras, sunt de senzatie.. Fata zice ca este incepatoare si are 3 zile de cand practica meseria, pe motivul banilor.Ok...ma invitat la baie, dar nu mi-a oferit prosop...In baie, nici curat nici murdar...haine spalate agatate ca pe vremuri deasupra cazii, sapun dove la chiuveta si un bidon de 1L de gel pe cada.Am ales sa fac o igienizare rapida la chiuveta....Intors in camera, platit 100 roni si m-am apucat de dezbracat.A luat banii si s-a intors in 2 minute si s-a apucat si ea de dezbracat.In pat, ma intreaba daca vreau oralul pro sau ne-pro... Am ales varianta pro, pentru ca mi-a spus ca este putin racita..si nu vreau probleme.Oralul a fost ok, cu tentative de deep, s-a ajutat si de mana cat cuprinde. Finalizare in balon dupa cateva minute. Oral fara artificii, s-a concentrat pe pula nu pe adiacente..Am fumat o tigare, timp in care am mai vorbit una alta..nimic special.Se vede ca este incepatoare...s-a ridicat din pat, s-a imbracat si s-a pus inapoi pe un colt.. Am intrebat-o d ce se mai imbraca si mi-a raspuns ca ii este frig..Am fumat tigarea, s-a dezbracat si a inceput sa il gadile intr-un fel de laba pe gogu care deja atipise..Se trezeste gogu, pun iar prezu si zic stai pe spate! Ea ma intreaba: cum pe spate? Capra? Zic nu, pe spate tu...misionar.Ok, se conformeaza, se umezeste cu putin scuipinol si dai. Intra ok, la inceput am avut impresia ca este stramta, dar pe parcurs s-a umezit natural si mergea ca unsa Am pompat asa putin si la initiativa ei am schimbat in caprita. Am pompat si asa si cred ca asta e pozitia ei preferata pt ca incepuse sa dea contre destul de frumos. Am schmbat in umeri-craci unde am mai dat 5 minute si aia a fost, finalizare in balon din nou.. M-am sters cu servetele, m-am imbracat si am stat de vorba o tigare despre una alta.S-a imbracat si ea imediat dupa ce s-a sters cu servetele umede deci dush face doar dimineata si seara? ( nu am simtit nici un miros suspect) Per total o experienta mediocra dar pentru 100 roni/2 finalizari eu zic ca merge. Pacat ca arata chiar bine (parerea mea), exact ca o pustoaica, dar nu prea stie meserie..poate cu timpul mai invata. Nu ma pricep la note dar daca trebuie hai sa le dau: Locatie: 6 ( zicea ca s-ar muta in alta zona)Aspect: 8-9 ( sani, fund, corp, ochi)Oral: 6-7 ( a fost si prezervativul)Normal: 8 ( nu comenteaza la pozitii, inchode ochii, geme infundat, da contre, are initiativa)Anal, fk : nu am intrebat Cam atat... Daca am omis ceva, va rog intrebati.Sunt la primil thread deschis asa ca nu dati cu pietre! (Mai scriu si pe telefon) Spor la ciocanit !! 5 Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2013 "ARADEANCA, ofer companie intima d-lor care stiu sa aleaga calitatea. Poze reale. Igiena si discretie maxima. Te astept sa ma verifici, Militari, 18 Sep 11:140767.631.954Bucuresti 100Lora" 2 Link spre comentariu
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 buna, avand treaba in zona am vazut ca au aparut doua fete noi in militari, am hotarat sa vad care este treaba si dus am fost ,locatia la intersectia bulevardului iuliu maniu cu apusului,la parterul unui bloc.in locatie sunt doua fete una blonda din giurgiu si una bruneta din arad dupa spusele lor,deoarece am cerut la telefon cu georgiana cea blonda as fi preferat-o pe cea bruneta care pare a fi cea din poze (era imbracata nu am vazut tatuajul)despre fata blonda ,sani medii lasati nu este o frumusete dar incearca sa te faca sa te simti bine,eu am ales o finalizare 60 roni, note nu dau dar ca si concluzie eu nu mai revin poate doar sa o incerc si pe bruneta. Link spre comentariu
gyolgau Reputație: 89 Postat Septembrie 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2013 am fost si eu -Vis a vis de raifaissen bank( apusului ) , parca e p patiserie pe colt apoi un gang care te duce la blocLocatie curata nu am vazut nici un tatuaj , am ales blonda --Pareri - varza ,incepatoare , mai ales ca e lemn - nu se misca deloc si inchide si ochii ca proastaAspect - Fata e bine, sini frumosi carne tare , si e curata (se duce la baie inainte )Oral 4 - te roaga sa nu finalizezi in gura einormal - 2 - lemn-aspect fizic - 8curatenie 8 , baia are si prosoape si 2 geluriatitudine - 8Nu mai calc pe acolo 5 Link spre comentariu
boby07 Reputație: 4 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2013 buna ziua urmaresc de ceva vreme sit. asta dar nu am postat nimik pana acum.cum am trecut print-ro exp naspa ma vad nevoit sa postez la acea locatie din militari apusului nu este aceasta fata ,, ardeleanca cea cu tatuaj si este o roscata si o ciara borata care merge pe japca evitati acest nr de tel0763382193 ieri dau tel raspunde o voce placuta zic ca stiu locatia ca mai am fost o data , merg si dau de colorata mica si sa nu zic grasa zic plinuta ,zice ca cea roscata la care mai fusesem nu lucreaza si ca daca vreau cu ea . ok ca ce sa fac? o intreb daca se implica cat de cat si hai la treaba un dusulet mic o tigara si incepe sa o morfaie dar doar pe cap ca altfel nu poate , trec peste asta si zic sa se puna capra ea zice ca o doare ca nu poate trecem la alta pozitie si o durea si asa . fata fiind pusa pe japca tot cauta carcota si zice sa dau mai usor si o intreb ce face ea ca pana acum nu a facut nimk . si nici una nici doua incepe sa strige adiiiiii si apare un smecheras nervos . va dati seama ca mam inbracat si am plecat dupa ce asta tot ameninta de zor si ca ei sant smecheri si ca am avut noroc ca nu erau ceilanti ca ma rupea cu bataia etc nu am vrut scandal ca lucrez int-ro institutie ce nu-mi permite astfel de iesiri si acolo mergeam doar ca si client . deoarece la acea locatie se va organiza un flagrant va sugerez sa evitati . rog un adm. sa puna aceasta postare unde crede ca trebuie pusa nu am mai postat si nu cunosc EVITATI 0763382193 3 Link spre comentariu
doctorx22 Reputație: 253 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2013 La gramatica ta, banuiesc ca institutia la care lucrezi se numeste REBU, pestisorule! 1 Link spre comentariu
boby07 Reputație: 4 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2013 La gramatica ta, banuiesc ca institutia la care lucrezi se numeste REBU, pestisorule! asa o fi cum zici u domnule vice Link spre comentariu
ddragosandrei Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 17, 2013 D_nul BOBY 07 tin sa iti spun kam fost si eu la domnisoarele respective de mai multe ori....in primul rand nu exista barbatii in aceea locatie,in al doilea rand se poarta kt de kt civilizat fata de alte fete din locatii,si in al treilea rand e o lacatie care trb incercata din nou..... SPOR LA CIOCANIT Link spre comentariu
minimalistick Reputație: 166 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Au depus pestii caviar si au aparut si pestisorii ?! ) Rusine draga domnule, imi pare rau ca nu stiu cine sunteti, ca v-as trage 2-3 capace.. prea va credeti mari si tari, si defapt sunteti rupti in cur, va ascundeti in spatele fetelor. 1 Link spre comentariu
ddragosandrei Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Au depus pestii caviar si au aparut si pestisorii ?! ) Rusine draga domnule, imi pare rau ca nu stiu cine sunteti, ca v-as trage 2-3 capace.. prea va credeti mari si tari, si defapt sunteti rupti in cur, va ascundeti in spatele NU se ascunde nimeni in spatele nimanui....sunt un client k oricare altul....dar unele pers.fc recenzii fara a sti ce vb Link spre comentariu
kristi2222 Reputație: 453 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 e lupta mare intre guvizi,se pare.... Link spre comentariu
boby07 Reputație: 4 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2013 da se pare ca pestisorii vor sa mai repare cate ceva cineva spunea ca in locatie nu exista barbati , gresit exista si chiar permanent eu am mai fost acolo dar nu ma dernanjat , pana sa intru cu fatuca aia colorata si plinuta. cei care vor sa tina cont sa evite acea locatie cei care nu e riscul lor. 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2014 AT: PUSTOAICA, 19 ani, noua pe site dar nu si in arta amorului astept domnii care stiu sa aleaga calitatea ofer sex oral neprot. cu fin. corp., normal protej. 69, cunn. si alte fantezi Militari, 60L. 0763.382.193 / 0763382193 Poate cineva sa confirme ca pozele sunt ale don'soarei despre care s-au facut recenziile de mai sus, va rog ? 2 Link spre comentariu
after1 Reputație: 146 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2014 nu e aceeasi fata...nu stiu de ce ai postat aici si nu ai deschis alt topic... Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2014 nu e aceeasi fata...nu stiu de ce ai postat aici si nu ai deschis alt topic...Pentru ca am facut rapid cautare dupa numarul de telefon si mi-a dat topicul asta, nu am bagat de seama ca e ALT numar de telefon @pisicuts, te rog spliteaza topic nou cu titlul "Pustoaica bruneta Militari 0763382193", nu mi-am dat decat acum seama ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum