Sari la conținut

0767631954 - low cost - militari

Postări Recomandate

Daca am vazut ca nimeni nu se incumeta sa incerce, am zis sa sparg eu gheata si sa vad care e treaba. Pozele puse pe AT m-au facut curios si am zis sa incerc.

Locatia este in Militari, intersectie Bd. Iuliu Maniu cu Apusului, apartament de 2 camere la parterul unui bloc.

In locatie sunt 2 fete, una dintre ele sustine ca pozele sunt ale ei (cele cu tatuaje) dar erau ambele imbracate si nu pot confirma tatuajul, dar ambele sunt genul slim, 1.60 - 1.65m.

Am intrat cu una dintre ele care s-a prezentat Georgiana (parca)... Fata arata OK, slim, sani potriviti cam moi dar la locul lor, nelasati. Fundulet ok, bombat. Are parul cret vopsit blond-suvite si niste ochi superbi albastrii. Recunosc, ochii m-au atras, sunt de senzatie.. :)

Fata zice ca este incepatoare si are 3 zile de cand practica meseria, pe motivul banilor.

Ok...ma invitat la baie, dar nu mi-a oferit prosop...

In baie, nici curat nici murdar...haine spalate agatate ca pe vremuri deasupra cazii, sapun dove la chiuveta si un bidon de 1L de gel pe cada.

Am ales sa fac o igienizare rapida la chiuveta....

Intors in camera, platit 100 roni si m-am apucat de dezbracat.

A luat banii si s-a intors in 2 minute si s-a apucat si ea de dezbracat.

In pat, ma intreaba daca vreau oralul pro sau ne-pro... Am ales varianta pro, pentru ca mi-a spus ca este putin racita..si nu vreau probleme.

Oralul a fost ok, cu tentative de deep, s-a ajutat si de mana cat cuprinde. Finalizare in balon dupa cateva minute. Oral fara artificii, s-a concentrat pe pula nu pe adiacente..

Am fumat o tigare, timp in care am mai vorbit una alta..nimic special.

Se vede ca este incepatoare...s-a ridicat din pat, s-a imbracat si s-a pus inapoi pe un colt.. Am intrebat-o d ce se mai imbraca si mi-a raspuns ca ii este frig..

Am fumat tigarea, s-a dezbracat si a inceput sa il gadile intr-un fel de laba pe gogu care deja atipise..

Se trezeste gogu, pun iar prezu si zic stai pe spate! Ea ma intreaba: cum pe spate? Capra? Zic nu, pe spate tu...misionar.

Ok, se conformeaza, se umezeste cu putin scuipinol si dai. Intra ok, la inceput am avut impresia ca este stramta, dar pe parcurs s-a umezit natural si mergea ca unsa :)

Am pompat asa putin si la initiativa ei am schimbat in caprita. Am pompat si asa si cred ca asta e pozitia ei preferata pt ca incepuse sa dea contre destul de frumos.

Am schmbat in umeri-craci unde am mai dat 5 minute si aia a fost, finalizare in balon din nou..

M-am sters cu servetele, m-am imbracat si am stat de vorba o tigare despre una alta.

S-a imbracat si ea imediat dupa ce s-a sters cu servetele umede deci dush face doar dimineata si seara? ( nu am simtit nici un miros suspect)

Per total o experienta mediocra dar pentru 100 roni/2 finalizari eu zic ca merge.

Pacat ca arata chiar bine (parerea mea), exact ca o pustoaica, dar nu prea stie meserie..poate cu timpul mai invata.

Nu ma pricep la note dar daca trebuie hai sa le dau:

Aspect: 8-9 ( sani, fund, corp, ochi)

Oral: 6-7 ( a fost si prezervativul)

Normal: 8 ( nu comenteaza la pozitii, inchode ochii, geme infundat, da contre, are initiativa)

Anal, fk : nu am intrebat

Cam atat...

Daca am omis ceva, va rog intrebati.

Sunt la primil thread deschis asa ca nu dati cu pietre! (Mai scriu si pe telefon)

Spor la ciocanit !!

• Like 5
Link spre comentariu

buna, avand treaba in zona am vazut ca au aparut doua fete noi in militari, am hotarat sa vad care este treaba si dus am fost ,locatia la intersectia bulevardului iuliu maniu cu apusului,la parterul unui bloc.in locatie sunt doua fete una blonda din giurgiu si una bruneta din arad dupa spusele lor,deoarece am cerut la telefon cu georgiana cea blonda as fi preferat-o pe cea bruneta care pare a fi cea din poze (era imbracata nu am vazut tatuajul)despre fata blonda ,sani medii lasati nu este o frumusete dar incearca sa te faca sa te simti bine,eu am ales o finalizare 60 roni, note nu dau dar ca si concluzie eu nu mai revin poate doar sa o incerc si pe bruneta.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

am fost si eu -

Vis a vis de raifaissen bank( apusului ) , parca e p patiserie pe colt apoi un gang care te duce la bloc

Locatie curata 

nu am vazut nici un tatuaj , am ales blonda --

Pareri - varza ,incepatoare , mai ales ca e lemn - nu se misca deloc  si inchide si ochii ca proasta

Aspect - Fata e bine, sini frumosi  carne tare , si e curata (se duce la baie inainte )

Oral 4 - te roaga sa nu finalizezi in gura ei

normal - 2 - lemn-

aspect fizic - 8

curatenie 8 , baia are si prosoape si 2 geluri

atitudine - 8

Nu mai calc pe acolo

• Like 5
Link spre comentariu

buna  ziua  urmaresc  de  ceva  vreme   sit. asta dar nu  am  postat nimik pana  acum.

cum  am  trecut  print-ro exp  naspa  ma vad  nevoit   sa  postez 

la acea  locatie   din  militari  apusului  nu  este  aceasta  fata  ,, ardeleanca     cea  cu  tatuaj  si  este  o  roscata   si  o  ciara borata  care  merge  pe  japca 

evitati  acest nr  de tel0763382193

ieri   dau  tel  raspunde o  voce placuta     zic  ca  stiu locatia  ca  mai  am  fost  o  data  , merg  si  dau   de  colorata   mica  si    sa  nu  zic  grasa   zic plinuta  ,zice  ca     cea  roscata la care mai  fusesem  nu lucreaza  si  ca  daca  vreau  cu  ea  . ok  ca  ce  sa  fac? o intreb  daca   se implica   cat  de  cat   si   hai la  treaba    un  dusulet  mic    o  tigara  si  incepe  sa o  morfaie   dar  doar  pe cap  ca  altfel  nu poate  , trec peste  asta  si   zic  sa   se puna capra   ea  zice   ca   o  doare    ca   nu poate    trecem   la  alta pozitie   si  o  durea  si  asa . fata  fiind pusa  pe  japca tot cauta   carcota  si  zice   sa   dau  mai usor si   o intreb  ce face    ea  ca pana  acum    nu   a   facut    nimk  . si nici una  nici   doua   incepe   sa   strige   adiiiiii  si  apare un  smecheras     nervos    . va  dati   seama   ca  mam inbracat   si   am plecat dupa     ce   asta  tot  ameninta   de   zor si  ca   ei  sant  smecheri  si ca   am  avut  noroc  ca   nu  erau  ceilanti   ca  ma  rupea  cu  bataia   etc nu  am vrut  scandal  ca lucrez int-ro institutie     ce  nu-mi permite  astfel   de iesiri   si  acolo  mergeam  doar  ca   si client   . deoarece la acea locatie   se  va organiza  un flagrant    va   sugerez   sa   evitati   . rog  un  adm.   sa puna  aceasta postare  unde  crede  ca   trebuie pusa    nu  am  mai postat  si  nu  cunosc      EVITATI 0763382193

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

D_nul BOBY 07 tin sa iti spun kam fost si eu la domnisoarele respective de mai multe ori....in primul rand nu exista barbatii in aceea locatie,in al doilea rand se poarta kt de kt civilizat fata de alte fete din locatii,si in al treilea rand e o lacatie care trb incercata din nou.....                                                                                                                                                                                                                                                                        SPOR LA CIOCANIT

Link spre comentariu

Au depus pestii caviar si au aparut si pestisorii ?! :)) Rusine draga domnule, imi pare rau ca nu stiu cine sunteti, ca v-as trage 2-3 capace.. prea va credeti mari si tari, si defapt sunteti rupti in cur, va ascundeti in spatele 

NU se ascunde nimeni in spatele nimanui....sunt un client k oricare altul....dar unele pers.fc recenzii fara a sti  ce vb

Link spre comentariu

da se pare  ca pestisorii  vor   sa  mai  repare  cate  ceva 

cineva  spunea  ca  in locatie nu exista  barbati , gresit exista   si chiar  permanent  eu  am  mai  fost  acolo  dar  nu  ma  dernanjat    , pana   sa intru  cu    fatuca  aia  colorata   si plinuta.

cei  care  vor   sa tina  cont    sa  evite acea locatie  cei  care nu   e  riscul lor.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

AT: PUSTOAICA, 19 ani, noua pe site dar nu si in arta amorului astept domnii care stiu sa aleaga calitatea ofer sex oral neprot. cu fin. corp., normal protej. 69, cunn. si alte fantezi Militari, 60L. 0763.382.193 / 0763382193

Poate cineva sa confirme ca pozele sunt ale don'soarei despre care s-au facut recenziile de mai sus, va rog ?

post-64257-0-77528400-1402126907_thumb.jpg

post-64257-0-46845800-1402126914_thumb.jpg

post-64257-0-39184500-1402126918_thumb.jpg

post-64257-0-84057400-1402126926_thumb.jpg

post-64257-0-65476600-1402126931_thumb.jpg

post-64257-0-81529900-1402126935_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

nu e aceeasi fata...nu stiu de ce ai postat aici si nu ai deschis alt topic...

Pentru ca am facut rapid cautare dupa numarul de telefon si mi-a dat topicul asta, nu am bagat de seama ca e ALT numar de telefon :) @pisicuts, te rog spliteaza topic nou cu titlul "Pustoaica bruneta Militari 0763382193", nu mi-am dat decat acum seama ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...