mark2000 Reputație: 3125 Postat August 1, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat August 1, 2016 Am vizitat-o si eu pe Ana... locatie in Marasti pe langa calea ferata, apatament modest....Nu m-a impresionat deloc decat prin dorinta de a se face placuta si amabila....Cu alte cuvinte e o persoana corecta...Nu am multe de povestit asa ca trec la note..Locatie - 6Aspect - 6ON - 7NP - 7AP - 6GFE - 6Medie : 6.33 Nu pot comenta... imi pare rau... 10
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 3, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 3, 2016 Buna,Mark2000. Multumesc,pentru recenzie. Iti dorec o zi buna
addicted69 Reputație: 1076 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Acu ceva timp am vizitat-o si eu pe Dra. Nu insist asupra locatiei, aspect fizic, nu exceleaza. Am ales o fin ON, NP, 200 lei. Incepe cu un masaj, slabutz, trece la ON, bunicel, nu accepta saruturi in zona intima, imi sugereaza ca fingering e voie, imi umezesc degetele si incerc sa le introduc, sare ca arsa .. Ca fara saliva..ok zic, nu mai ating nimic sa nu-mi treaca chefu.. Trecem la Np, on top, schimbam pe la spate, incerc sa o strang de fese, ma atentioneaza ca ii las urme, ok , nu mai ating nimic.. Termin in prez si tai-o. Fara FK, fara saruturi pe corp, k nu ii plac, cred ca 5,5 e o nota mare. Ori o femeie gonflabila, e tot una.. Cu 200 lei poti face altceva..Eu nu mai revin pe Rasarit..Bafta 3
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 3, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 3, 2016 Buna,addicted69.Multumesc,pentru recenzie. 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat August 3, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat August 3, 2016 Si eu imi scot palaria , draga Ana , pentru fair play si atitudine....Tine-o tot asa....Succes 2
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 3, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 3, 2016 Multumesc,Mark2000.
varadero Reputație: 272 Postat August 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat August 5, 2016 Am optat pentru 30 min 80 ron fin. orala cu domnisoara blonda care accepta si finalizarea in gurita NP . ONP+CIM 30 min=150 Ron just for fun, ziceam si eu asa 2013 vs 2016eu zic sa faci 160 sa fie exact dublu 3
stefancelmare18 Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 Buna,dragii mei Oferta mea este: Masaj in tinuta Bikini 30 min=60 Ron Masaj in tinuta Bikini 60 min=80 Ron Masaj Nud 30 min=70 Ron Masaj Nud 60 min=100 Ron Nou: Masaj cu jucarii erotice 30 min=150 Ron Masaj cu jucarii erotice 60 min=200 Ron Nou:Sado Soft 30 min=100 Ron Sado Soft 60 min=150 Ron OP 30 min=100 Ron OP 60 min=150 Ron ONP+CIM 30 min=150 Ron ONP+CIM 60 min=200 Ron NP+OP 30 min=150 Ron NP+OP 60 min=250 Ron NP+ONP+CIM 30 min=200 Ron NP+ONP+CIM 60 min=300 Ron Nou: AP+NP+ONP+CIM 30 min=300 Ron AP+NP+ONP+CIM 60 min=400 Ron Nu raspund la numar privat.Nu raspund la mesaje.Nu fac deplasari.Nu prestez,pentru cupluri. Va pup si va astept cu drag Ana, ai putea te rog sa explici in mai mult detaliu in ce consta "sado soft"?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 7, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 7, 2016 Buna,stefancelmare18 Sadomasochist soft inseamna in primul rand dominare: - loviri cu biciu, - obligarea clientului de a adopta anumite pozitii,pentru satisfacerea stapanei, - umilire verbala, - legarea,incatusarea clientului.Detin costumatia necesara,pentru astfel de servicii.Pentru mai multe informatii te rog sa ma contactezi pe numarul de telefon.Te pup si iti doresc o zi frumoasa.
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 8, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 8, 2016 Buna,dragii mei Programul meu,pentru saptamana asta este de luni pana duminica de la ora 11:00 pana la ora 00:00.Va pup si va astept cu drag
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 14, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 14, 2016 Buna,dragii mei Incepand de azi timp de o saptamana programul meu este Non-Stop. Va pup si va astept cu drag
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 22, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 22, 2016 Buna,dragii mei Programul meu,pentru saptamana asta va ramane tot Non-Stop pana duminica. Va pup si va astept cu drag
boyka90 Reputație: 43 Postat August 22, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat August 22, 2016 ai o adresa de messenger unde putem discuta niste detalii?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 23, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 23, 2016 Buna,boyka90 Mai multe informatii pot sa-ti ofer prin contact telefonic. Te pup si iti doresc o zi frumoasa.
curvarab Reputație: 49 Postat August 28, 2016 Oras:alba Oras:alba Postat August 28, 2016 Avem voie cu saruy, anni-cunni , degetele in pasarica si in fundulet ? Fin pe sani se poate ?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 29, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 29, 2016 Buna,curvarab Informatii pot sa-ti ofer prin contact telefonic Te pup.
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 29, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 29, 2016 Buna,dragii mei Saptamana asta programul meu este de la ora 11:00 pana la ora 00:00. Va pup si va astept cu drag
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Avem voie cu saruy, anni-cunni , degetele in pasarica si in fundulet ? Fin pe sani se poate ? Buna,curvarab Informatii pot sa-ti ofer prin contact telefonic Te pup. @curvarab, daca donsoara nu vrea sa-ti raspunda aici, o fac eu in locul ei, deci:-sarut = NU!-anni (tu ei) = NU!-cunni = NU!-degetele in pasarica (vulturoi?) = teoretic DA!-degetele in fundulet = sincer nu stiu, dar avand in vedere ca a introdus in program si analul, teoretic DA! Ca o regula a mamzelei, regula clara, dar nedeclarata explicit aici (doar implicit se poate deduce), blonda unguroaica nu accepta nici un schimb de fluide, are ea niste fixuri montate in capsoru-i blond de o fosta colega de cuib (Izabela parca avea nume de scena, fata a activat si in cuibul de pe Portelanului), pe vremea cand avea "doar salon de masaj", colega ce lucra part time la masaje uleioase + supt madularu', colega ce activa ca profesie de baza ca asistenta medicala la spitalu' ... (chiar nu zic, dar stiu). Ei bine, respectiva colega i-a insuflat, si blonda si-a insusit, ideea ca schimbul de fluide intre parteneri este foarte periculos. Asa incat, niema FK, niema cunni, niema ... etc.Acuma, ce-i drept, ma intreb cum de face CIM, ca acolo schimbu' ala ii cel mai al dracului (in special daca ea are o mica rana in cavitatea bucala)?Sa fie vorba doar de extra banii ce-i taxeaza pentru acest serviciu suplimentar si care pentru un nevinovat de FK, sau cunni, nu i-ar putea pretinde?Io zic ca da. Voi ce ziceti?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 29, 2016 Si de unde stii matale Mocu-le, ai fo' si ai incercat si nu ai capatat ? .... ti-ai permis stimabile sa pui 50 lei in plus la tariful tau preferat de 150 lei si te-ai dus la Ana .... o fi stiut fata ca esti tu si uite-asa de-a dracu nu ti-a facut. Eu ma uit la colegu' mark2000 care a reust cam tot ce si-a propus si la cum il stiu eu ca scrie, parerea lui e cea mai pertinenta, despre tine, numai de bine, oricum te arde fata asta de mai bine de juma' de an si cred ca o sa te mai arda, pentru ca plictiseala si din seria frustrarilor. Stima si respecte dragi miei
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Mah AA, ia o pauza ..., dar inainte de asta intreab-o pe ST daca iti permite un mic repaus ... ma limba uscata, vai si amar de tine!AA ai fost, esti, si permanent vei fi un penibil.Tu sa vorbesti cand vei cunoaste cel putin 10% din ceea ce eu stiu.Si stiu dupa ce am vizitat ... ceva duduce.Deci, inca o data, tu pe acest forum ti-ai pierdut obiectu' muncii, ti-o ramas doar frecusul ... proprie-ti "scule".
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 29, 2016 Iti dai seama Mocu-le ca la peste 7 luni de la retragere tu inca au cosmaruri cu fata aia .... da mai, ai vizitat duduce, nu contest, d'alea de 150 lei/ora ..... prefer sa nici nu cunosc ceea ce stii tu, deoarece e in mare parte misoginism, da' asta e. Obiectu' muncii mele pe forum este exact ca al tau, sa-mi vars frustrarile
mario345 Reputație: 1143 Postat August 29, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 29, 2016 Iti dai seama Mocu-le ca la peste 7 luni de la retragere tu inca au cosmaruri cu fata aia .... da mai, ai vizitat duduce, nu contest, d'alea de 150 lei/ora ..... prefer sa nici nu cunosc ceea ce stii tu, deoarece e in mare parte misoginism, da' asta e. Obiectu' muncii mele pe forum este exact ca al tau, sa-mi vars frustrarile vai, si mie mi-e dor de Ancutza, o parte din sufletul meu inca e la ea, inca mai simt dulceata buzelor ei si trupul mladios cum se zvarcoleste..... eh, e normal , toti eram indragostiti de ea nu-i asa? eu da, imi este dor de ea. 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Iti dai seama Mocu-le ca la peste 7 luni de la retragere tu inca au cosmaruri cu fata aia .... da mai, ai vizitat duduce, nu contest, d'alea de 150 lei/ora ..... prefer sa nici nu cunosc ceea ce stii tu, deoarece e in mare parte misoginism, da' asta e. Obiectu' muncii mele pe forum este exact ca al tau, sa-mi vars frustrarile Mai AA da' care era pretu' sublimei ST, nu tot 150?Hai ia o pauza ca-mi provoci greata nimicnicie! P.S.: cu apelativu' Mocu mi se adreseaza doar cei carora le accept asa ceva. Tie nici intr-un caz!FULL STOP! P.P.S.: tu-ti versi doar ceea ce ti-o mai ramas zdrentosule!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 30, 2016 Mai AA da' care era pretu' sublimei ST, nu tot 150?Hai ia o pauza ca-mi provoci greata nimicnicie! P.S.: cu apelativu' Mocu mi se adreseaza doar cei carora le accept asa ceva. Tie nici intr-un caz!FULL STOP! P.P.S.: tu-ti versi doar ceea ce ti-o mai ramas zdrentosule! Da, da, la juma' de ora, adica timpul pe care ti-l permiti tu, mie o juma' de ora nu mi-a ajuns niciodata, mereu am vrut mai mult si mai mult si am luat bilet extra
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat August 30, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 30, 2016 Azareth angelus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum