boy2012 Reputație: 426 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 26, 2016 Biata Ana sta si priveste talk show-ul marca Irealitatea TV pe care-l facem noi pe topic-ul ei dand dovada de rezerve infinite de bun simt .... a se nota asta ....ai tinut tu sa notezi ca omu' oarecum s-a traumatizat de atata FK si GFE incat musai s-a vazut nevoit sa e enumere excesiv.Azorele , eu zic sa nu mai latri pe aici si sa te duci pe sectiunea BaIa Mare , sa o duci si pe fatuca asta pe care o pupi atat in fund . NU E DE TOP singura care lipseste este Amalia .daca ar fi sa merite cineva urmatorul loc in top !!! 1 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Sa intre si Amalia in top, n-am probleme, da' fac pariu ca Altu2 se va opune vehement.Cine sunt eu sa o DUC in Baia Mare, daca doreste poate sa vina, oricum ducem lipsa de fete de calitate.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Sa intre si Amalia in top, n-am probleme, da' fac pariu ca Altu2 se va opune vehement.Cine sunt eu sa o DUC in Baia Mare, daca doreste poate sa vina, oricum ducem lipsa de fete de calitate. AA asa zici tu?Nu ai nici o urma de indoiala?Faci parte din tagma alora ce au certitudini, nici o intrebare, nici o indoiala? Asa inteleg eu.Continua, e bine. Certitudini si nu indoieli.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Hai, mai bine sa ne retragem noi si sa lasam sa curga recenziile, pozitive, negative, cum vor fi ele, doar recenziile vor dovedi daca fata merita sa nu la top.
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Ianuarie 26, 2016 A aparut Nelson reloaded o sa vina imediat cu recenzia si aici
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Altu2, repet, consideram ca esti un domn cerebral, inca mai consider, ca deh, toata lumea are mici scapari. scriai ieri de o anumita inversunare, ei bine, iata ca ai facut dovata ca inversunarea NU apare la tandemul care este, dupa cum ai afirmat, ci LA TINE. (???) Eu am citit recenzia omului, am aprobat afirmativ asa cum fac pentru fiecare domn care recenzeaza, felicitandu-l pentru experienta lui si inspirandu-ma pentru experientele mele viitoare si nimic mai mult. Tu insa ai tinut mortis sa te exprimi intr-un mod pe care l-as cataloga cu usurinta tendentios. Biata Ana sta si priveste talk show-ul marca Irealitatea TV pe care-l facem noi pe topic-ul ei dand dovada de rezerve infinite de bun simt .... a se nota asta ....ai tinut tu sa notezi ca omu' oarecum s-a traumatizat de atata FK si GFE incat musai s-a vazut nevoit sa e enumere excesiv. Chiar nu ma intereseaza ce considerai.Si apreciez si aprobarea afirmativa, ca, nici intr-un caz nu as fi fost de acord cu o aprobare negativa. Parol! Ma repet, inversunarea este in acest tandem: Ancuta&AA.Ceea ce am facut eu in postul #349 a fost o provocare la adresa tandemului.Provocare care partial a reusit, in sensul ca "pedala din spate" (asta in ideea ca se stie ad litteram intelesul cuvantului tandem; daca nu, pun un link aici: https://dexonline.ro/definitie/tandem ), fara a avea sprijinul "pedalei din fata", a raspuns, a trecut la atac. Ce ma surprinde, ca "pedala din fata", considerata de mine ca fiind o persoana cerebrala continua acest "joc" la modul copilaresc, si da cu pixu' rosu (-1) pa ici, pa colo. Chiar ma asteptam la altceva.
fuutmult86 Reputație: -4 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Revin cu recenzia... Am fututo pe Ana in timp ce Azorel era pe balcon, apoi l-am chemat si m-am terminat la el in gurita .... uhhhh 1 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Nu consider ca am iesit la atac, nici ca as fi in fata sau in spate, ..... e cum se nimerese. Am facut doar o mica constatare, sa nu uitam ca dup recenzia omului, tu ai iesit la atac, asa-zisul tandem n-a scris un cuvintel, lasand loc recenziilor, asa cum este normal.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Revin cu recenzia... Am fututo pe Ana in timp ce Azorel era pe balcon, apoi l-am chemat si m-am terminat la el in gurita .... uhhhh Transmite-i Medei ca-i bat obrajelu' ei rozaliu si dat cu fond de ten .... Stima si respect
fuutmult86 Reputație: -4 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Nu sunt avocatul sau secretarul ei. Asa ca ai cale libera sa faci ce vrei Azorele
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Pai eu zic sa tac si sa las oamenii sa recenzeze. Ati face bine sa-mi urmati exemplul.
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 26, 2016 10
camarro Reputație: 2978 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 27, 2016 Eu o propun pentru Top.Atitudine are, am vazut din raspunsul pt colegul Stalingrad.Daca ajunge acolo sper sa creasca si preturile , sa plateasca si dreptul de moderare si toata lumea este vesela si fericita. Am observat ca odata ce ajungi in top este cum ai lucra la *buget* odata angajat nu te mai poate da nimeni afara.Toate cele bune:) 7
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 3, 2016 6
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 8, 2016 Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 09:00 pana la ora 00:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 12, 2016 Buna,dragii mei Tin sa va anunt ca voi fi disponibila si de weekend :girlyVa pup si va astept cu drag 1
neuronu40 Reputație: 55 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Cica a venit caldura, poti da drumul la repartitoare !
coloboc Reputație: 41 Postat Februarie 15, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 15, 2016 Ana,buna.Am fost cu vrio saptamina in urma la tine si ne-am distrat de minune(cel putin eu la maxim:)).De atunci incerc de citeva ori pe zi, zilnic sa dau de tine dar nu reusesc.M-ai bagat in vrio lista neagra, ca nu pot da de tine.Sau chiar am asa un ghinion sa te prind tot timpul ocupata?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 15, 2016 Buna,Coloboc :kiss3Probabil ca eram ocupata cand m-ai sunat.
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 15, 2016 :hug1Programul meu pentru saptamana asta este de la ora 09:00 pana la ora 00:00,pana vineri.Va pup si va astept cu drag
neuronu40 Reputație: 55 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 :hug1Programul meu pentru saptamana asta este de la ora 09:00 pana la ora 00:00,pana vineri.Va pup si va astept cu drag seful intra in birou si ii zice secretarei: - vreau sa fac sex cu tine si voi fi super-rapid. voi arunca 3000 de lei pe jos si pana te apleci tu sa-i iei, eu am si terminat. ce zici? secretara se gandeste putin si isi suna iubitul, intrebandu-l ce sa faca. iubitul ii sugereaza sa accepte propunerea indecenta, dar cu o conditie: "cere-i 5000 lei, nu 3000, si ia banii foarte repede de pe jos, inainte ca el sa apuce sa se dezbrace". asa ca secretara accepta. dupa 45 de minute, iubitul isi suna femeia si o intreaba ce s-a intamplat. ea raspunde gafaind: - nemernicul a venit cu banii in monezi. inca le adun si el inca ma fute... 4
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 22, 2016 Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 09:00 pana la ora 00:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 26, 2016 Buna,dragii mei Tin sa va anunt ca voi fi disponibila si de weekend :hug1Va pup si va astept cu drag.
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 29, 2016 Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 10:00 pana la ora 22:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata 1
dorinel18' Reputație: 1241 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Februarie 29, 2016 Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 09:00 pana la ora 00:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata Buna,dragii mei Tin sa va anunt ca voi fi disponibila si de weekend :girlyVa pup si va astept cu drag :hug1Programul meu pentru saptamana asta este de la ora 09:00 pana la ora 00:00,pana vineri.Va pup si va astept cu drag Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 09:00 pana la ora 00:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata Buna,dragii mei Tin sa va anunt ca voi fi disponibila si de weekend :hug1Va pup si va astept cu drag. Buna tuturor Saptamana asta sunt disponibila de luni pana vineri,de la ora 10:00 pana la ora 22:00. Va astept si va doresc o saptamana minunata Câtă disponibilitate! Felicitări!Poate ar prinde bine să ne spuneți și în restul programului (sâmbătă - dumnică + zilele ”lucratoare” între 22.00 și 10.00) ce faceți Poate vă intersectați prin oraș sau la Mall, la un ceai... dacă tot sunt useri doritori de întâlniri între useri de pe forum. pt cei cu butoanele la indemână - nu se poate modifica titlul thread-ului (este total inadecvat), astfel încât să facă referire la acest salon (cuibușor)?! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum