erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 :girly Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 :girly Lista de preturi, te rog ... reactualizata in jos (scadere pret), evident! P.S.: e clar ca nu-ti mai merge moara, asa incat iti sugerez astfel:-Oral Neprotejat + Normal = 80 lei, 1 finalizare;-Oral Neprotejat + Normal + Anal = 100 lei, 1 finalizare. Pentru a stabili pretul pe ora inmultesti tariful de finalizare cu 1,75 si rotunjesti in jos la cifra rotunda de zeci de lei. Mentionezi ca in panelul de servicii, la preturile anuntate ai incluse si:-Sarut FK;-masaj erotic/relaxare. P.P.S.: pentru sfaturile date nu-ti cer comision, nu de alta, dar stiindu-te, nu ar cadra acest lucru. Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Buna,altu2. :girlyMultumesc de sfat,dar tinand cont ca pe acest topic de nenumerate ori ai incercat sa faci o imagine negativa despre mine,nu am nevoie de sfatul tau,si nici nu ma intereseaza! Iti doresc o zi cat mai placuta! :hihat 1 Link spre comentariu
jackjohny Reputație: 14 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Buna AnaMasaj erotic mai faci? Daca da scrie te rog tariful.ms Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Buna,jackjohny :kiss3Masaj erotic este inclus in meniu.Pentru mai multe informatii astept telefonul tau cu mare drag :girly Te pup si iti doresc o zi minunata! :hug1 Link spre comentariu
nicholasvanorton Reputație: 302 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Locatia tot in marasti langa calea ferata? Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 jackjohny: masajul la ea intotdeauna era doar in varianta inclus, niciodata standalone.Poti sa-i urmaresti cariera incepand din 2013 chiar in acest thread (pag. 1), de pe vremurile cand lucra la 50 de lei; nici atunci de banii aia nu primeai doar masaj ci venea la pachet cu un CIM. 1 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Buna,nicholasvanorton :hug1Locatia se afla tot in cartierul marasti,dar nu langa calea ferata. Te pup,si iti doresc o seara cat mai frumoasa! Link spre comentariu
tortionaru Reputație: 4 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Unde in Marasti? Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Unde in Marasti? La Kaufland ... merchandiser, adica aia ce pune marfa pe raft si cara cutiile goale de carton la masina de presat deseuri din dosu' magazinului.Asta-i valoarea, asta face.E bine (pentru societate) ca nu a solicitat ajutor social ... inca. Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Din ce se vede in poze e foarte buna de pula deocamdata!!!!! Link spre comentariu
windowpit69 Reputație: -4 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Buna Ana esti disponibila azi? Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Buna,windowpit69 :hug1Da,sunt disponibila azi.Astept telefoul tau,pentru detalii cu mare drag :girly Te pup si iti doresc o zi superba :kiss3 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Buna,tortionaru :hug1Locatia se afla in cartierul marasti in zona expo transilvania.Pentru mai multe detalii,te rog prin contact telefonic. Te pup :girly Link spre comentariu
midnight Reputație: 124 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Sper ca nu mai esti langa calea ferata.... Zona extrem de dubiiasa si dupa parerea mea pierzi foarte multi clienti. Serviciile oferite de tine si comportamentul tau mereu erau ireprosabile dor locatia e orroare... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Sper ca nu mai esti langa calea ferata....Zona extrem de dubiiasa si dupa parerea mea pierzi foarte multi clientiÎn groapă? Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Buna,midnight :hug1Multumesc foarte mult,pentru compliment :kiss2Referitor ca ar fi dubios zona Rasaritului nu mi sa parut.Cat timp am stat pe strada respectiva nu am avut probleme legat de nimeni si de nimic. :girly Te pup dulce si iti doresc o zi cat mai placuta :kiss3 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Iti dai seama ca nu degeaba sta in locatia aia. Pe ea o intereseaza chiria, nu sa futi tu la palat.Don Qramoila si al sau Retardila Panza, voi si pe vremea aia plateati mai mult de 50? Nu ma mir ca se rad curvele de voi.Apropo, va sugeti pulile pe rand sau in acelasi timp? Un fel de 69, ramolitul cu retardul. 1 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Buna,coaie flocoase.Cuvintele pe care le scrii defapt te reprezinta extraordinar pe tine. :girlyDar totusi te rog frumos daca ai o parere negativa despre mine atunci nu trebuie sa dovedesti de nenumarate ori..Mesajul tau a fost receptionat si luat in considerare de catre toata lumea care citeste pe acest topic.Reclama ta negativa face succes si poti sa ai satisfactii pe tema de marketing in favoarea ta! :clappIn final te-as ruga sa versi fustrarea ta in alte parte. Nu meriti,dar eu,tot iti doresc o seara faina! :bow2 2 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Pai eu daca pizda-i buna as fute-o in orice locatie si pozitie. 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 1, 2018 Buna,coaie flocoase.Cuvintele pe care le scrii defapt te reprezinta extraordinar pe tine. :girlyDar totusi te rog frumos daca ai o parere negativa despre mine atunci nu trebuie sa dovedesti de nenumarate ori..Mesajul tau a fost receptionat si luat in considerare de catre toata lumea care citeste pe acest topic.Reclama ta negativa face succes si poti sa ai satisfactii pe tema de marketing in favoarea ta! :clappIn final te-as ruga sa versi fustrarea ta in alte parte. Nu meriti,dar eu,tot iti doresc o seara faina! :bow2Bineinteles ca ma reprezinta. Asta pt. ca inainte sa scriu ceva, gandesc.La fel cuvintele tale te reprezinta pe tine, doar ca motivul este exact pe dos.M-am asteptat sa reactionez in singurul mod in care poti, ca o proasta. Pai odata te laud si eu ca ti-ai facut un calcul si esti prea incuiata la minte sa pricepi.Deci, pt. toti care vor ca curva sa se mute intr-o locatie mai buna: Si-a facut un calcul. De ce sa plateasca o chirie care poate atrage 2 futaci in plus, banii pe care-i lasa aia se duc insa pe chirie. Ce folos are? Ca i-au frecat pizda doi in plus si luceste mai bine?Este absolut rezonabil si ar trebui acceptat ca fiecare isi face un calcul si se tine dupa aceea de el. Ea asia si-a facut calculul, ce rost mai au incercarile de a o convinge sa se mute in alta locatie? O fi incercat ea si alte locatii si a constatat ca la sfarsitul lunii asa ii raman cei mai mult bani in buzunar. Este un calcul legitim, sa-si calculeze fiecare pt. el si nu pt. altii. (Vreau sa spun fiecare pe buzunarul si pizda/curul propriu.) Acuma ai inteles? Sau sa-ti desenez? 2 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 1, 2018 Buna coaie flocoase.Nu trebuie sa faci pe desteptul ca nu ma intereseaza parerea ta,si nu o sa intru in jocul tau.In ce locatie stau,cand,unde si ce fac nu este treaba ta! Atat despre acest subiect din partea mea. 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 1, 2018 Alta care o ia pe aratura. 1-2 ani inca si va avea si asta pe M. Jackson in dulap sau alte plecari cu pluta. Asa incepe, cu paranoia.Stiam eu ca suptul pulii ani la rand te duce la casa de nebuni. N-ai fi prima. (Btw., nu trebuie sa fac pe desteptul, comparativ cu tine sunt oricum. Ca dovada, ca nici macar un text de 3-4 randuri nu esti capabila sa-l descifrezi. S-ar zice ca in meseria ta oricum nici nu ai nevoie de asta, dar din pacate ce faci cu pizda n-ai capul sa-l tii, deja oricum te ofilesti, in 10 ani stai la colt la cersit.) 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 1, 2018 Si ba da, este si treaba mea unde lucrezi. Cel putin pina la momentul sa-ti dau pas.Din moment ce te oferi e ca si cand as cumpara o masina (folosita nb). Bineinteles ca si acolo ma intereseaza daca e tinuta la garaj, sau cati km trebuie sa fac sa o pot vedea, etc. 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 1, 2018 Trebuia sa ma fac educator. Nu-i mare diferenta in a explica lucuri de baza unei curve sau unui copil de 3 ani. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum