jadejune Reputație: 1 Postat Mai 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 8, 2020 Bunaa ziua sper sa nu deranjaez am o intrebare aveti idee cine presteaza sex oral adanc deepthroat??ðŸ˜
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Mai 8, 2020 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Mai 8, 2020 Annah Rebeka 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 8, 2020 Alis Alis de la top 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Alis Alis de la top la Alis ma gandeam si eu sa fac o propunere dar m-am abtinut, pentru faptul ca ai adus-o in discutie, am sa i-o propun si eu pentru oralul mirific!
mount28 Reputație: 704 Postat Mai 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 8, 2020 Si Adelle de la delfinariu , te lasa fara cuc .. dar e pe baza de pandemie si nu lucreaza. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 8, 2020 la Alis ma gandeam si eu sa fac o propunere dar m-am abtinut, pentru faptul ca ai adus-o in discutie, am sa i-o propun si eu pentru oralul mirific!. Ți am luat o puțin înainte acum..tocmai din acest motiv am și propus o și nu numai..are multe de oferit și știi la ce mă refer.. toate cele bune.. respect 1
walter77 Reputație: 60 Postat Mai 8, 2020 Oras:Acolo unde e bine Oras:Acolo unde e bine Postat Mai 8, 2020 Alina de la Top.Femeie scumpa,m-a lasat sarac.
vorja373 Reputație: 52 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Bun -Adelle,Claudia de la Top,Larissa,Ana Rebeka.Cea mai tare experienta ever- Alina de la Top. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 8, 2020 Larissa și Alina cel puțin din cate știu eu nu activează acum.. poate mai târziu..
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Bah fratilor, leprelor si golanilor care sunteti :ras cum io trag in esofag la duduia asta Alina?Dati in plm un pont ca nu ma baga deloc in zeama.
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 8, 2020 Bah fratilor, leprelor si golanilor care sunteti :ras cum io trag in esofag la duduia asta Alina?Dati in plm un pont ca nu ma baga deloc in zeama.Alina nu Activează in momentul de față.. chiar nu ai înțeles? Și nici Larissa dar daca vrei ceva de top mergi la Alis îți spun sincer nu ai ce sa regreți..Your decision..numai bine
Vizitator fireflame Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Bah fratilor, leprelor si golanilor care sunteti :ras cum io trag in esofag la duduia asta Alina?Dati in plm un pont ca nu ma baga deloc in zeama.Bagi asa :D Saru mana doamna,sunt X,bla,bla,vreau o programare,bla,bla,mai bagi o vrajeala,o aburesti putin golaneste,bagi un compliment,bla,bla,arunci multumesc la sfarsit!O gasesti de pe 15,cu programare inainte.
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Alina nu Activează in momentul de față.. chiar nu ai înțeles? Și nici Larissa dar daca vrei ceva de top mergi la Alis îți spun sincer nu ai ce sa regreți..Your decision..numai bineAm fos la toate care-o sug bine din lista.Alina e singura pe care nu :felatie si cica i ce trebe.
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Bagi asa :D Saru mana doamna,sunt X,bla,bla,vreau o programare,bla,bla,mai bagi o vrajeala,o aburesti putin golaneste,bagi un compliment,bla,bla,arunci multumesc la sfarsit!O gasesti de pe 15,cu programare inainte.Hai sa traiesti!nu pune botu la vrajeala,e golanca versata.O sa bag complimente poate se uda :ras
Vizitator folgers Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Postat Mai 10, 2020 Hai sa traiesti!nu pune botu la vrajeala,e golanca versata.O sa bag complimente poate se uda :rasAlina ia programari de la ora in sus,altfel slabe sanse s-o prinzi sau sa te bage in seama.Cu udatul,te descurci tu :D
marcujan Reputație: 347 Postat Mai 10, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Mai 10, 2020 Bah fratilor, leprelor si golanilor care sunteti :ras cum io trag in esofag la duduia asta Alina?Dati in plm un pont ca nu ma baga deloc in zeama.Dacă ai vrut noroc si ți-a vazut postarea asta, poți sa uiti de ea. 1
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 10, 2020 Postat Mai 10, 2020 Dacă ai vrut noroc si ți-a vazut postarea asta, poți sa uiti de ea.De ce frate?
marcujan Reputație: 347 Postat Mai 11, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Mai 11, 2020 De ce frate?Dacă citeai printre rânduri Alina nu accepta golanii. Vrea și un pic de excitare a creierului pina la acțiune. 😉Și își triaza clienții încă de la primul contact telefonic.
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 11, 2020 Postat Mai 11, 2020 Dacă citeai printre rânduri Alina nu accepta golanii. Vrea și un pic de excitare a creierului pina la acțiune. Și își triaza clienții încă de la primul contact telefonic.Suntem golani pe forum.Tocmi ca i mai speciala ma interesa.I-am oferit tarif dublu,a refuzat.Deosebitele astea ca ea pline de figuri si fara poze,fie si in Top Constanta or sa moara curand de foame :laugh2 1
marcujan Reputație: 347 Postat Mai 11, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Mai 11, 2020 Suntem golani pe forum.Tocmi ca i mai speciala ma interesa.I-am oferit tarif dublu,a refuzat.Deosebitele astea ca ea pline de figuri si fara poze,fie si in Top Constanta or sa moara curand de foame :laugh2ÃŽnțelegi probabil ca își permit sa joace cu "casa închisă" și de aceea fac asa. 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2020 Postat Mai 11, 2020 Domnilor, sunteti foarte draguti ... :) Domnule Semaca6969...."deosebita asta de mine ,plina de figuri"...care prin cuvinte... a transmis mai mult decat puteau s-o faca sute de poze (pt cei care stiu sa citeasca),va multumeste frumos!...pt preocuparea dvs in ceea ce ma priveste...precum si pt gandurile perverse pe care le aveti in legatura cu mine... :)V-am explicat cu politete,tact,diplomatie si rabdare ca...voi fi disponibila din data de 15 mai...NU inainte,indiferent de generozitatea de care sunteti dispus sa dati dovada.Sunteti..."tot"...numai..."lapte si miere"...Ahhh..... si foarte "vocal"....Mhhh.....ma intreb... si in dormitor sunteti la fel???...Abia astept sa va demonstrati barbatia ! ;)
mihaiht Reputație: 416 Postat Mai 11, 2020 Oras:Earth Oras:Earth Postat Mai 11, 2020 Nea Semaca, deci ori te duci, dupa 15, si-o futi pe doamna sa-i sara capacele, sa te pomeneasca aici pe forum, ori te ascunzi.
semaca6969 Reputație: 39 Postat Mai 12, 2020 Postat Mai 12, 2020 Domnilor, sunteti foarte draguti ... :) Domnule Semaca6969...."deosebita asta de mine ,plina de figuri"...care prin cuvinte... a transmis mai mult decat puteau s-o faca sute de poze (pt cei care stiu sa citeasca),va multumeste frumos!...pt preocuparea dvs in ceea ce ma priveste...precum si pt gandurile perverse pe care le aveti in legatura cu mine... :)V-am explicat cu politete,tact,diplomatie si rabdare ca...voi fi disponibila din data de 15 mai...NU inainte,indiferent de generozitatea de care sunteti dispus sa dati dovada.Sunteti..."tot"...numai..."lapte si miere"...Ahhh..... si foarte "vocal"....Mhhh.....ma intreb... si in dormitor sunteti la fel???...Abia astept sa va demonstrati barbatia ! ;)Saru mana Alina! Mi-ai tras-o! :laugh2 nu raman dator
marcujan Reputație: 347 Postat Mai 12, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Mai 12, 2020 Saru mana Alina! Mi-ai tras-o! :laugh2 nu raman datorHai sa vedem revenge!!ðŸ‘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2020 Postat Mai 12, 2020 Hai sa vedem revenge!! Sa nu pariezi pe el! :P
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum