Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2020 Postat Iunie 20, 2020 Ba din contră, există loc de parcare și este ferit de ochii trecătorilor. :wink2Verific, și dacă-i așa, posibil sa te sun.
badboyykills Reputație: 132 Postat Iunie 20, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Iunie 20, 2020 Verific, și dacă-i așa, posibil sa te sun.Are loc de parcare in curte, e langa hotel victoria, apartament frumos, sus bucataria si living-ul, jos dormitorul, curtea e mare , poti parca un tir, fata la fel ca tura trecuta, draguta, actiunea nu are rost sa o detaliez dar exceleaza cu fiecare minut in care te face sa te simti bine. Recomand fata 100 la 100. 1
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 20, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 20, 2020 cum plm sa nu o recomanzi. ar fi culmea. Note? Banuiesc ca 12 si d'lea. Chimie.Plm. Poza aia cu tine parand ca ti-o freci uitandu-te la curu ei nu pui? hai da-te-n plm ca o pun eu:)))))))))). Are loc de parcare in curte, e langa hotel victoria, apartament frumos, sus bucataria si living-ul, jos dormitorul, curtea e mare , poti parca un tir, fata la fel ca tura trecuta, draguta, actiunea nu are rost sa o detaliez dar exceleaza cu fiecare minut in care te face sa te simti bine.Recomand fata 100 la 100.
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 20, 2020 :* 2
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 20, 2020 Verific, și dacă-i așa, posibil sa te sun.In curte la Marty =))) e o bariera cu camera video acolo 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 21, 2020 Bună un nr.de telefonBună. 0743755995 :*
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 21, 2020 Disponibilă! :* 3
sophiedee Reputație: 361 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2020 Ce fructe mai accepta pasarica ta?Era o poza cu frisca si capsuni. Wow 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 21, 2020 Ce fructe mai accepta pasarica ta?Era o poza cu frisca si capsuni. WowÎntotdeauna optez pentru căpșuni și frișcă :* 1
sophiedee Reputație: 361 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2020 Capsunii merg bine si cu banane 😘 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 21, 2020 Capsunii merg bine si cu banane 😘Păi cu bananele veniți voi :laugh2 :boob 1
sophiedee Reputație: 361 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2020 Asta zic 😂 1
livianraul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Postat Iunie 21, 2020 Vizitat această superbă fata un corp frumos foarte primitoare ma servit cu un pahar de cola am stat de vb la o tig o barfa cand am ajuns nu ma grabit deloc este foarte socială după am fost invitat jos in dormitor la care acțiunea a fost fantastica a inceput cu un oral lent adânc foarte ok la normal am inceput cu un lot si am terminat in misionar ma transpirat ma facut sa plec sa nu mai stiu pe unde merg :) Sper sa ramana mult timp pe la noi Aspect : 9 ORAL: 9 Normal : 10GFE: 9 Revin cu siguranta ♡ te pup 4
sophiedee Reputație: 361 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21, 2020 .. după am fost invitat jos in dormitor.. Are 2 etaje?
livianraul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Postat Iunie 21, 2020 Are 2 etaje?Ce ar fi sa te duci tu singur sa o verifici ! Aaa dar stai ca esti oprit la bariera de la intrare ! Mirosi a sărăcie care doar comentează! Ps. Pentru cultura ta generala cand intri pe stânga dormitorul ! In fata cum urci scările baie in stanga sus living cu bucătărie!
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 21, 2020 Vizitat această superbă fata un corp frumos foarte primitoare ma servit cu un pahar de cola am stat de vb la o tig o barfa cand am ajuns nu ma grabit deloc este foarte socială după am fost invitat jos in dormitor la care acțiunea a fost fantastica a inceput cu un oral lent adânc foarte ok la normal am inceput cu un lot si am terminat in misionar ma transpirat ma facut sa plec sa nu mai stiu pe unde merg :) Sper sa ramana mult timp pe la noi Aspect : 9ORAL: 9Normal : 10GFE: 9 Revin cu siguranta ♡ te pupMă bucur că te-ai simțit bine! Te pup și te mai aștept oricând cu drag. :*
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 22, 2020 Disponibilă!!! :boob :doggystyle
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 22, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 22, 2020 :))) Ui la asta ce s-a atacat. ba ...relax. ti-a luat-o mintea razna e clar. omu a pu o simpla intrebare. nu trebuia sa-i desenezi locuita fetei.:) sau te simti 'cu musca pe caciula'?:)))))))) Ce ar fi sa te duci tu singur sa o verifici ! Aaa dar stai ca esti oprit la bariera de la intrare ! Mirosi a sărăcie care doar comentează!Ps. Pentru cultura ta generala cand intri pe stânga dormitorul ! In fata cum urci scările baie in stanga sus living cu bucătărie! Are 2 etaje? Ce ar fi sa te duci tu singur sa o verifici ! Aaa dar stai ca esti oprit la bariera de la intrare ! Mirosi a sărăcie care doar comentează!Ps. Pentru cultura ta generala cand intri pe stânga dormitorul ! In fata cum urci scările baie in stanga sus living cu bucătărie! 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 23, 2020 Disponibilă pentru programări! :boob 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 24, 2020 Hello guys ! :* Am revenit pe Calea Dorobanților numărul 90 și sunt disponibilă până la ora 23:00. Kisses! 2
sophiedee Reputație: 361 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 24, 2020 Cat mai stai in oras? 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 24, 2020 Cat mai stai in oras?Habar nu am... încă nu am programat plecarea. 1
sergiuserj Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 24, 2020 Am vizitat-o pe Bianca zilele trecute. Programare a fost facuta usor pe whatsapp, ajuns cu 5 minute mai devreme m-a primit direct, cu loc de parcare la vechia locatie in curtea interioara. Ajuns inauntru, dau de draguta Bianca care m-a servit cu un pahar de suc si am fumat o tigara. Intrat rapid la un dus unde am gasit tot ce trebuie. Ajuns in dormitor iar de aici au aparut surprizele placute. Cu un oral de nota 10+, apoi un 69 schimbat 2-3 pozitii si finalizat in balonas. Nu m-am simtit grabit nici macar o secunda, are un GFE ridicat din punctul meu de vedere. ON 10+NP 9GFE 10Aspect 9 Dupa terminarea actiunii m-a mai invititat la o tigara unde am mai povestit una alta, si am aflat ca la inceput de iulie o sa plece. Eu cu siguranta o sa mai revin pana pleca. 2
mihaitmt Reputație: 86 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 24, 2020 Acum am iestvFata super super ok Recomand 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum