Sari la conținut

NOUĂ ÎN CLUJ 0743755995

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Ba din contră, există loc de parcare și este ferit de ochii trecătorilor. :wink2

Verific, și dacă-i așa, posibil sa te sun.

• Oras:In timp.
  • Oras:In timp.
Postat

Are loc de parcare in curte, e langa hotel victoria, apartament frumos, sus bucataria si living-ul, jos dormitorul, curtea e mare , poti parca un tir, fata la fel ca tura trecuta, draguta, actiunea nu are rost sa o detaliez dar exceleaza cu fiecare minut in care te face sa te simti bine.

Recomand fata 100 la 100.

• Like 1
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
Postat

cum plm sa nu o recomanzi. ar fi culmea. Note? Banuiesc ca 12 si d'lea. Chimie.Plm. Poza aia cu tine parand ca ti-o freci uitandu-te la curu ei nu pui? hai da-te-n plm ca o pun eu:)))))))))). 

Are loc de parcare in curte, e langa hotel victoria, apartament frumos, sus bucataria si living-ul, jos dormitorul, curtea e mare , poti parca un tir, fata la fel ca tura trecuta, draguta, actiunea nu are rost sa o detaliez dar exceleaza cu fiecare minut in care te face sa te simti bine.

Recomand fata 100 la 100.

post-326543-0-87655400-1592660765.jpg

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

In curte la Marty =))) e o bariera cu camera video acolo

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ce fructe mai accepta pasarica ta?

Era o poza cu frisca si capsuni. Wow

Întotdeauna optez pentru căpșuni și frișcă :*

• Like 1
  • Oras:Cluj - Napoca
Postat

Vizitat această superbă fata un corp frumos foarte primitoare ma servit cu un pahar de cola am stat de vb la o tig o barfa cand am ajuns nu ma grabit deloc este foarte socială după am fost invitat jos in dormitor la care acțiunea a fost fantastica a inceput cu un oral lent adânc foarte ok la normal am inceput cu un lot si am terminat in misionar ma transpirat ma facut sa plec sa nu mai stiu pe unde merg :) Sper sa ramana mult timp pe la noi

Aspect : 9

ORAL: 9

Normal : 10

GFE: 9

Revin cu siguranta ♡ te pup

• Like 4
Postat

Are 2 etaje?

Ce ar fi sa te duci tu singur sa o verifici ! Aaa dar stai ca esti oprit la bariera de la intrare ! Mirosi a sărăcie care doar comentează!

Ps. Pentru cultura ta generala cand intri pe stânga dormitorul ! In fata cum urci scările baie in stanga sus living cu bucătărie!

Postat

Vizitat această superbă fata un corp frumos foarte primitoare ma servit cu un pahar de cola am stat de vb la o tig o barfa cand am ajuns nu ma grabit deloc este foarte socială după am fost invitat jos in dormitor la care acțiunea a fost fantastica a inceput cu un oral lent adânc foarte ok la normal am inceput cu un lot si am terminat in misionar ma transpirat ma facut sa plec sa nu mai stiu pe unde merg :) Sper sa ramana mult timp pe la noi

Aspect : 9

ORAL: 9

Normal : 10

GFE: 9

Revin cu siguranta ♡ te pup

Mă bucur că te-ai simțit bine! Te pup și te mai aștept oricând cu drag. :*

Postat

:))) Ui la asta ce s-a atacat. ba ...relax. ti-a luat-o mintea razna e clar. omu a pu o simpla intrebare. nu trebuia sa-i desenezi locuita fetei.:) sau te simti 'cu musca pe caciula'?:)))))))) 

Ce ar fi sa te duci tu singur sa o verifici ! Aaa dar stai ca esti oprit la bariera de la intrare ! Mirosi a sărăcie care doar comentează!

Ps. Pentru cultura ta generala cand intri pe stânga dormitorul ! In fata cum urci scările baie in stanga sus living cu bucătărie!

Are 2 etaje?

• Like 1
Postat

Hello guys ! :* Am revenit pe Calea Dorobanților numărul 90 și sunt disponibilă până la ora 23:00. Kisses! 

post-325091-0-07358000-1592995492_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o pe Bianca zilele trecute. Programare a fost facuta usor pe whatsapp, ajuns cu 5 minute mai devreme m-a primit direct, cu loc de parcare la vechia locatie in curtea interioara.

Ajuns inauntru, dau de draguta Bianca care m-a servit cu un pahar de suc si am fumat o tigara. Intrat rapid la un dus unde am gasit tot ce trebuie.

Ajuns in dormitor iar de aici au aparut surprizele placute. Cu un oral de nota 10+, apoi un 69 schimbat 2-3 pozitii si finalizat in balonas.

Nu m-am simtit grabit nici macar o secunda, are un GFE ridicat din punctul meu de vedere.

ON 10+

NP 9

GFE 10

Aspect 9

Dupa terminarea actiunii m-a mai invititat la o tigara unde am mai povestit una alta, si am aflat ca la inceput de iulie o sa plece.

Eu cu siguranta o sa mai revin pana pleca.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...