biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 24, 2020 Am vizitat-o pe Bianca zilele trecute. Programare a fost facuta usor pe whatsapp, ajuns cu 5 minute mai devreme m-a primit direct, cu loc de parcare la vechia locatie in curtea interioara. Ajuns inauntru, dau de draguta Bianca care m-a servit cu un pahar de suc si am fumat o tigara. Intrat rapid la un dus unde am gasit tot ce trebuie. Ajuns in dormitor iar de aici au aparut surprizele placute. Cu un oral de nota 10+, apoi un 69 schimbat 2-3 pozitii si finalizat in balonas. Nu m-am simtit grabit nici macar o secunda, are un GFE ridicat din punctul meu de vedere. ON 10+NP 9GFE 10Aspect 9 Dupa terminarea actiunii m-a mai invititat la o tigara unde am mai povestit una alta, si am aflat ca la inceput de iulie o sa plece. Eu cu siguranta o sa mai revin pana pleca. Te pup și îți mulțumesc frumos pentru vizită. :*
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 24, 2020 Acum am iestvFata super super okRecomandÎți mulțumesc pentru vizită. Kiss! :* 1
priest74 Reputație: 7 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Buna,Te-am trecut prima pe lista.......... 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 25, 2020 :boob Disponibilă :boob Kisses! :* 3
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 27, 2020 Hello guys! :* Disponibilă pentru programări! Kisses!! 3
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 28, 2020 Disponibilă pentru programări începând cu ora 16:00. Pupici :* 2
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 28, 2020 Ce servicii prestezi ?Servicii de instalatii sanitare, gaze, termice etc, vezi prima pagina. 2
raulbria Reputație: 41 Postat Iunie 28, 2020 Postat Iunie 28, 2020 Servicii de instalatii sanitare, gaze, termice etc, vezi prima pagina. 😂😂😂 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 28, 2020 Servicii de instalatii sanitare, gaze, termice etc, vezi prima pagina.Hahaha
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2020 Postat Iunie 28, 2020 Servicii de instalatii sanitare, gaze, termice etc, vezi prima pagina.Era una pe publi călare pe un calorifer :)))) 1
priest74 Reputație: 7 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 Salut tuturor,Dupa cum am zis am vizitat doamna , locatie buna usor de gasit cu parcare, apartament foarte curat, arata mai bine ca si in poze, foarte disponibila si tot timpul cu zambetul pe buze. Eu m-am simtit foarte bine si deloc grabit SEVICII DE NOTA 10 PE LINIE RECOMAND CU INCREDERE.
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 29, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 29, 2020 :))) ce ziceti? se inscrie omu in 10 Iunie. in 25 o trece pe lista si in 29 ii fute o pseudorecenzie:))))))). de manual in plm. fake-ul! :)))))))))). Buna,Te-am trecut prima pe lista.......... Salut tuturor,Dupa cum am zis am vizitat doamna , locatie buna usor de gasit cu parcare, apartament foarte curat, arata mai bine ca si in poze, foarte disponibila si tot timpul cu zambetul pe buze. Eu m-am simtit foarte bine si deloc grabit SEVICII DE NOTA 10 PE LINIE RECOMAND CU INCREDERE.
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 29, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 29, 2020 10 pe linie sa imi bag pula:)))))))))). ba popo sigur nu e 12 pe linie? ca 10 ai mai dat ce plm.:))))))))))Salut tuturor,Dupa cum am zis am vizitat doamna , locatie buna usor de gasit cu parcare, apartament foarte curat, arata mai bine ca si in poze, foarte disponibila si tot timpul cu zambetul pe buze. Eu m-am simtit foarte bine si deloc grabit SEVICII DE NOTA 10 PE LINIE RECOMAND CU INCREDERE.
aurel79 Reputație: -6 Postat Iunie 29, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 29, 2020 10 pe linie sa imi bag pula:)))))))))). ba popo sigur nu e 12 pe linie? ca 10 ai mai dat ce plm. :))))))))))Poare ai pestele de o lauda atata
priest74 Reputație: 7 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 10 pe linie sa imi bag pula:)))))))))). ba popo sigur nu e 12 pe linie? ca 10 ai mai dat ce plm. :))))))))))Saracule scoate banu si dute sa vezi ..........nu mai comenta ca o pula blega .........iar daca nu stai bine cu instrumentul vezi ca te fute de nu mai stii umbla in picioare .......si dupa aia trebuie sa investesti banu intru-n rotobil de copi sa inveti iar sa umbli in picioare.
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Postat Iunie 30, 2020 Saracule scoate banu si dute sa vezi ..........nu mai comenta ca o pula blega .........iar daca nu stai bine cu instrumentul vezi ca te fute de nu mai stii umbla in picioare .......si dupa aia trebuie sa investesti banu intru-n rotobil de copi sa inveti iar sa umbli in picioare.Păi zice că a fost și experiența nu a meritat notată. No ce facem? Unii (necunoscuți) zic că e beton fata și unii mai vechi au rezerve. 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 30, 2020 ☑️☑️ Disponibilă ☑️☑️ :boob 1
muresanandrei Reputație: 45 Postat Iunie 30, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 30, 2020 Maximusus saracie lucie ce esti si aicea te bagi in seama bai insecta infecta impuțitule...marș mai javra!!
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iulie 1, 2020 Disponibilă pentru programări!! :* 1
alexios Reputație: 159 Postat Iulie 1, 2020 Oras:CJ Oras:CJ Postat Iulie 1, 2020 Salutare Comrades! No, și acum recenzia mea: Programare făcut prin sms ieri ptr. astăzi la ora 13..... Veni: Nada, pentru că la confirmare nu am primit răspuns... :laugh2 Vidi: Nada, pentru că (normal) nu m-am dus (nu aștept, nu stau la telefoane...) :laugh2 Vici: Nada, pentru că scrie mai sus! :laugh2 În concluzie: "La tâți ni greu!" :slap2 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iulie 1, 2020 Salutare Comrades! No, și acum recenzia mea: Programare făcut prin sms ieri ptr. astăzi la ora 13..... Veni: Nada, pentru că la confirmare nu am primit răspuns... :laugh2 Vidi: Nada, pentru că (normal) nu m-am dus (nu aștept, nu stau la telefoane...) :laugh2 Vici: Nada, pentru că scrie mai sus! :laugh2 În concluzie: "La tâți ni greu!" :slap2 În primul rând, dacă fac o programare de pe azi pe mâine, anunț în caz de intervine ceva în ziua respectivă și în al doilea rând, nu am primit mesajul de confirmare. :* Te pup. 1
cacacel Reputație: 39 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 1, 2020 Tocmai am iesit de la ea , Programare facuta prin sms foarte rapid fara nimic neplacut, respectata de ambele parti, Locatia se stie, o fata foarte frumoasa si cu bun simt, ma servit cu apa rece de la frigider ( o adevarata oaza racoritoare pe caldura asta|) , foarte amabila, la fata este draguta , are trasaturi frumoase stie sa se faca Placuta ai ce vorbi cu ea mi-a placut ca stie sa fie si ironica are un plus pentru asta. Fundul ala face toti bani insa sa nu neglijam si sanii care sunt medii dar foarte atragatori si placuti la vedere si atingere. Oralul a fost normal fara sa exceleze, fara deep fara tendinte insa ok, Face si 69, Pasa fara mirosuri neplacute o pusi foarte gustoasa si buna de lins.La normal a fost foarte bine se implica geme, vrea sa se faca placuta se pune cum doresti.Face si fk un mare plus, Ce nu mi-a placut este cateodata pare foarte serioasa sau ingandurata dandu -ti senzatia de liniste care nu stiu poate te face sa te simti inconfortabil insa am sesizat doar 2 asemenea momente. In concluzie este de recomandat nota finala fiind undeva spre un 8.5.. Eu cu siguranta o sa revin, Bianca te pup si sa ne vedem cu bine. 1
biancabibi23 Reputație: 93 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iulie 1, 2020 Tocmai am iesit de la ea , Programare facuta prin sms foarte rapid fara nimic neplacut, respectata de ambele parti, Locatia se stie, o fata foarte frumoasa si cu bun simt, ma servit cu apa rece de la frigider ( o adevarata oaza racoritoare pe caldura asta|) , foarte amabila, la fata este draguta , are trasaturi frumoase stie sa se faca Placuta ai ce vorbi cu ea mi-a placut ca stie sa fie si ironica are un plus pentru asta. Fundul ala face toti bani insa sa nu neglijam si sanii care sunt medii dar foarte atragatori si placuti la vedere si atingere. Oralul a fost normal fara sa exceleze, fara deep fara tendinte insa ok, Face si 69, Pasa fara mirosuri neplacute o pusi foarte gustoasa si buna de lins.La normal a fost foarte bine se implica geme, vrea sa se faca placuta se pune cum doresti.Face si fk un mare plus, Ce nu mi-a placut este cateodata pare foarte serioasa sau ingandurata dandu -ti senzatia de liniste care nu stiu poate te face sa te simti inconfortabil insa am sesizat doar 2 asemenea momente. In concluzie este de recomandat nota finala fiind undeva spre un 8.5.. Eu cu siguranta o sa revin, Bianca te pup si sa ne vedem cu bine.Te pup :* și te aștept cu drag data viitoare. 1
alexios Reputație: 159 Postat Iulie 1, 2020 Oras:CJ Oras:CJ Postat Iulie 1, 2020 În primul rând, dacă fac o programare de pe azi pe mâine, anunț în caz de intervine ceva în ziua respectivă și în al doilea rând, nu am primit mesajul de confirmare. :* Te pup. Mda...grrr.... dracu' să ia Vodafonu'.... :clap2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum