Sari la conținut

Set analize bts

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Salutare!

Vreau sa merg sa mi fac analizele pentru bts. Nu am mai fost niciodată. ÃŽmi poate spune cineva cum cer la ghișeu? 😅

Știu că pare la mișto întrebarea mea dar chiar este pusă în modul cel mai serios.

In primul rand mi e rușine și în al doilea rând nu știu cum să cer ce vreau.

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Cauta pe net boli cu transmisie sexuala, iti faci lista si te duci

• Oras:Brasov
Postat

Salutare!

Vreau sa merg sa mi fac analizele pentru bts. Nu am mai fost niciodată. ÃŽmi poate spune cineva cum cer la ghișeu? 😅

Știu că pare la mișto întrebarea mea dar chiar este pusă în modul cel mai serios.

le spui ca vrei sa iti faci analizele pentru bolile cu transmitere sexuala.. ea o sa te intrebe , care anume dintre ele?... tu spui ce vrei.. gonoree, sifilix, sida ... sau poti sa spui toate.. daca le faci pe toate te poate ajunge pana la 1000 de lei....Trebuie sa duci intrun recipient , urina( primul jet de dimineata)... nu trebuie sa iti fie rusine... zilnic se fac analize bts cu zecile, nu esti nici primul nici ultimul 😂

Rezultatele le primesti in functie de ce analize iti faci... poate dura pana la o saptamana sa primesti rezultatele

Bafta!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Salutare!

Vreau sa merg sa mi fac analizele pentru bts. Nu am mai fost niciodată. Îmi poate spune cineva cum cer la ghișeu?

Noroc!! Simplu te duci la ghiseu si zic VREAU SA MA TESTEZ PENTRU BTS,  O sa te consulte, intrebe daca esti insurat? partener de viata stabil ( adica ar trebui sa fie si partenerul/sotia langa tine la testare,sa se tesetze). Sa nu iti fie rusine ,plm cu rusinea mori de foame!!

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Decat urina e mai neplacut dar mai sigur direct din interior secretie uretrala... nu cred ca pe alea din urina de poti baza

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

le spui ca vrei sa iti faci analizele pentru bolile cu transmitere sexuala.. ea o sa te intrebe , care anume dintre ele?... tu spui ce vrei.. gonoree, sifilix, sida ... sau poti sa spui toate.. daca le faci pe toate te poate ajunge pana la 1000 de lei....Trebuie sa duci intrun recipient , urina( primul jet de dimineata)... nu trebuie sa iti fie rusine... zilnic se fac analize bts cu zecile, nu esti nici primul nici ultimul

Rezultatele le primesti in functie de ce analize iti faci... poate dura pana la o saptamana sa primesti rezultatele

Bafta!

Daca vrei sa le faci pe toate vrei sa spui ca ajungi la 10 000 de lei nu 1000. :)).

Setul HIV, Sifilis,Hepatite, la cel mai ieftin laborator este minim 200 ron.

Clamydya este minim 200 ron

Testele hpv sunt minim 700 ron cele de suprafata,daca vrei si ceva mai clar si cert,nu de duzina,mai scoti inca pe atat.

Pt testele ce tin de urina ( infectii de orice fel, blenoragii, gonoree, candida... etc... inca vreo cateva sute de ron). Unele nu ies in urina, se mai poate face si testare cu ceva chestii deloc placute prin uretra(alte sute de lei), plus cele care nu apar neapart in urina sau uretra, ci in sange.

Nu ma prind daca analizele sunt pt femei sau barbati dar daca virbim de femei mai sunt ooohooooo hoooo cateeee

Secretia vaginala...chestii prin col...destule si prin alte parti.

Bai pe bune, singurele boli pe care voi le considerati bts se rezum la Hiv,sida,sifilis si urina?!?

Eu sincer ma intreb CATI DINTRE VOI A FACUT VREODATA UN TEST PT HPV?! dar dintre femeile voastre de acasa?!

Cati dintre voi a auzit de clamydya si de faptul ca in 99 % din cazuri este asimtomatica daaar creaza infertilitate...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gonoreea (Neisseria gonorrhoeae)

Sifilis (Treponema pallidum)

Tricomoniaza (Tricomonas vaginalis)

Molluscum contagiosum

Șancru moale (Haemofilus ducreyi)

HIV/SIDA

Granulomatoza inghinală/ Donovanoza (Calymmatobacterium granulomatis)

Pediculoză pubiană

Herpes genital

Negi genitali - veruci, vegetații

Scabia (Sarcoptes scabiei)

Clamidioza (Chlamydia trachomatis)

Virusul Papiloma uman

Hepatita

Hepatita C

Mononucleoza (Cytomegalovirus, Epstein Bar Virus)

Fungi și germeni comuni (comensali, condiționat-patogeni, se pot transmite prin contact sexual dar pot, de asemenea, sa se manifeste și să colonizeze mucoasele in lipsa oricărui contact sexual, prin dezechilibrul florei):

Candida albicans

Garnerella Vaginalis

Mycoplasma hominis

Mycoplasma genitalum

Ureaplasma urealyticum

Streptococi

Staphilococcus aureus

Leptothrix

Haemophilus vaginalis

Corynebacterium

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aaa

Si am uitat de astia:

Paraziti interni - giardia, criptosporidia, amoebe si altele.

Ajung in organism, in primul rand, in urma contactului sexual oral sau anal.

Simptome: diaree, dureri abdominale sau crampe, balonare, oboseala si pierderi de greutate.

Postat

Daca vrei sa le faci pe toate vrei sa spui ca ajungi la 10 000 de lei nu 1000. :)).

Setul HIV, Sifilis,Hepatite, la cel mai ieftin laborator este minim 200 ron.

Clamydya este minim 200 ron

Testele hpv sunt minim 700 ron cele de suprafata,daca vrei si ceva mai clar si cert,nu de duzina,mai scoti inca pe atat.

Pt testele ce tin de urina ( infectii de orice fel, blenoragii, gonoree, candida... etc... inca vreo cateva sute de ron). Unele nu ies in urina, se mai poate face si testare cu ceva chestii deloc placute prin uretra(alte sute de lei), plus cele care nu apar neapart in urina sau uretra, ci in sange.

Nu ma prind daca analizele sunt pt femei sau barbati dar daca virbim de femei mai sunt ooohooooo hoooo cateeee

Secretia vaginala...chestii prin col...destule si prin alte parti.

Bai pe bune, singurele boli pe care voi le considerati bts se rezum la Hiv,sida,sifilis si urina?!?

Eu sincer ma intreb CATI DINTRE VOI A FACUT VREODATA UN TEST PT HPV?! dar dintre femeile voastre de acasa?!

Cati dintre voi a auzit de clamydya si de faptul ca in 99 % din cazuri este asimtomatica daaar creaza infertilitate...

stai linistita ca am facut eu analize ca nu ai facut tu atatea de cand ai vazut lumina zilei.... si ce ai insirat tu mai sus mi se pare ca exagerezi, doar nu o sa ma apuc sa fac analizele la toate bolile existente din anul 1800 incoace 🤦â€â™‚ï¸
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

stai linistita ca am facut eu analize ca nu ai facut tu atatea de cand ai vazut lumina zilei.... si ce ai insirat tu mai sus mi se pare ca exagerezi, doar nu o sa ma apuc sa fac analizele la toate bolile existente din anul 1800 incoace ‍♂

Ai facut o pula :))))

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

O moldoveancă merge la medic spunând că se simte tare rău, ca o dor toate.

Domnişoară, îi spune doctorul, ca să-mi dau seama de ce boală suferiţi, trebuie să vă fac analize la urină, la scaun şi la sânge.

Bine domn' doctor. Atuncia vă las chiloţii. Aveţi acolo tot ce vă trebuie.

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

O moldoveancă merge la medic spunând că se simte tare rău, ca o dor toate.

Domnişoară, îi spune doctorul, ca să-mi dau seama de ce boală suferiţi, trebuie să vă fac analize la urină, la scaun şi la sânge.

Bine domn' doctor. Atuncia vă las chiloţii. Aveţi acolo tot ce vă trebuie.

Alții au pe la bot toate astea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...