badboykills Reputație: 342 Postat Mai 14, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 14, 2020 :)) tu esti prostu site-ului ba labache. un singur adevar in ce spui: ca un disperat intrebi de mine:). dar primesti ce meriti: muuulta muie. ba pizda eu tie ti-am demonstrat ce am avrut. in rest? ma pis pe tine. esti si vei ramane un lache labache. atat. tu te-ai laudat ca ce vei face si vei drege tu. ce ai facut ma muistule? zi ce ai facut? ti-am demonstrat ca esti doar o pizda laudaroasa. atat. cu muuulte minciuni. ma distreaza cum mergi disperat si intrebi de mine muiane:))). cam atat poti tu face. marele baiat rau. pielea pulii. :))). mars in plm de jegos ce esti. vezi ca toata lumea te fute-n gura :). fake pulii.Ai noroc ca te mai bag eu in seama, cam toti s-au saturat de tine, copia puli mele, te-am invatat mai demult sa nu fi prost, dar vad ca te incapatanezi, vrei sa fi number one la prostie, esti deja, nu te mai chinui copia puli mele:)))))) Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 din ce stiu eu nu! dar intrebare , intrebatoare: presteaza la ea sau doar in deplasare? Ms de primul răspuns, pe mine nu mă avantajează răspunsul la întrebarea ta poate pe alții da. Indiferent! La mine, la hotel sau la ea. :) și te asigur că e așa. Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat Mai 14, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Mai 14, 2020 Momentan nu sunt in cluj , o sa anunt când o sa ajung :) Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 15, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 15, 2020 ce zici" koae". nu te citesc:))))))) dar mi-au zis unii ca e un labache care a comentat. te rog scrie-mi in PM. adica in Pizda Ma-ti.P.S. ba pizda, cum e cu faptele tale de 'vitejie'? nu ne-ai zis nimic.am vazut ca te-au recunoscut unii pe aici ca fiind 'guru bivolaru'. inteleg ca s-a aflat ca iti bei urina. prostu pulii.Ai noroc ca te mai bag eu in seama, cam toti s-au saturat de tine, copia puli mele, te-am invatat mai demult sa nu fi prost, dar vad ca te incapatanezi, vrei sa fi number one la prostie, esti deja, nu te mai chinui copia puli mele:)))))) Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 15, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 15, 2020 ce zici" koae". nu te citesc:))))))) dar mi-au zis unii ca e un labache care a comentat. te rog scrie-mi in PM. adica in Pizda Ma-ti.P.S. ba pizda, cum e cu faptele tale de 'vitejie'? nu ne-ai zis nimic.am vazut ca te-au recunoscut unii pe aici ca fiind 'guru bivolaru'. inteleg ca s-a aflat ca iti bei urina. prostu pulii.Prostane nu ma copia, oricum mie trebuie sa-mi zici profesor, ca pe plm ai ajuns si pe plm ai coborat, din sclav si salahor ai ajuns pielea pulii🤣🤣 Link spre comentariu
batmaniron Reputație: 276 Postat Mai 16, 2020 Oras:Batcave Oras:Batcave Partajează Postat Mai 16, 2020 Trageti voi concluziile. https://nimfomane.com/forum/topic/145753-laura-skinny-skinny-0747413040/?p=6166632 https://i.imgur.com/YPGuG4y.png Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat Mai 16, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Mai 16, 2020 :) Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 17, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Asta e prajita, nu drogata, nu fumata, e prajita, impreuna cu prietena ei:)) Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat Mai 17, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Mai 17, 2020 Ia vedetiva de treburile voastre si nu va m -ai băgați în seamă cu mine. Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Mai 17, 2020 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2020 Asta e prajita, nu drogata, nu fumata, e prajita, impreuna cu prietena ei:)) iti bati capu degeaba...sincer nu cred ca scrie ea de pe acest cont. imi mentin recenzia facuta....are niste minusuri clare....la fel ca si plusurile....si nici nu o cunosc foarte bine, am vazut-o de 2 ori....dar nu mi-a parut genul de femeie care sa comunice la nivelul la care se scrie de pe contul asta. 1 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 17, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 iti bati capu degeaba...sincer nu cred ca scrie ea de pe acest cont. imi mentin recenzia facuta....are niste minusuri clare....la fel ca si plusurile....si nici nu o cunosc foarte bine, am vazut-o de 2 ori....dar nu mi-a parut genul de femeie care sa comunice la nivelul la care se scrie de pe contul asta.Am scris deja pe topic-ul ei asta, cred si sustin ca nu scrie ea, dar ea are stiinta de cea ce se intampla aici si accepta, in unele fraze exista ceva ortografie iar in unele deloc. Ceva nu bate. Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Mai 17, 2020 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2020 Am scris deja pe topic-ul ei asta, cred si sustin ca nu scrie ea, dar ea are stiinta de cea ce se intampla aici si accepta, in unele fraze exista ceva ortografie iar in unele deloc. Ceva nu bate. in cazul asta e posibil sa fi facut vreun scurt...plm...ea pierde Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 17, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 in cazul asta e posibil sa fi facut vreun scurt...plm...ea pierdeNu am incercat-o, nici nu era pe lista macar, dar cand baba iti vinde patrunjelul injurand parca nu l-ai prea cumpara plm, zic si eu:)) Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Mai 17, 2020 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2020 Nu am incercat-o, nici nu era pe lista macar, dar cand baba iti vinde patrunjelul injurand parca nu l-ai prea cumpara plm, zic si eu:)) Da corect...sincer...ti-as recomanda sa o incerci doar pt servicii...nu am avut nimic de comentat. Ca si aspect...plm...la corp depinde de gusturi...slaba...silicoane...se vede in poze. la moaca...dezastru din punctul meu de vedere...dar fiecare o vede in felul lui Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 17, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Da corect...sincer...ti-as recomanda sa o incerci doar pt servicii...nu am avut nimic de comentat. Ca si aspect...plm...la corp depinde de gusturi...slaba...silicoane...se vede in poze. la moaca...dezastru din punctul meu de vedere...dar fiecare o vede in felul luiSubliniez si eu "moaca" asta mi-a sarit in ochi prima data, asta ma facut sa o sar de cateva ori, dar am promis pe undeva pe acolo ca o voi face, o voi vizita, doar ca palmares. Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Mai 17, 2020 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2020 Subliniez si eu "moaca" asta mi-a sarit in ochi prima data, asta ma facut sa o sar de cateva ori, dar am promis pe undeva pe acolo ca o voi face, o voi vizita, doar ca palmares dupa ce ajungi pe la ea...arunca si tu 2 vorbe pe aici...o recenzie corecta nu face decat sa ajute...indiferent daca este buna sau rea Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 17, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 dupa ce ajungi pe la ea...arunca si tu 2 vorbe pe aici...o recenzie corecta nu face decat sa ajute...indiferent daca este buna sau reaMai mult ca sigur ii voi face o recenzie, fie buna fie rea, nu prea pun pret pe aspectul fizic, dar totusi la fata sa fie simpatica, nu-mi place sa o pun doar cu capul in perna, plus atitudine, daca are o atitudine placuta asta bate celelalte aspecte mai putin placute. 1 Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat Mai 18, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Mai 18, 2020 Eu v-am spus sa nu va m-ai băgați în seamă cu mine ia vedetiva de treburile voastre zi buna în continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum