just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2020 Deci se poate fk? ÃŽn funcție de compatibilitate! 😘
mike1230 Reputație: 2 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 Multumesc Mara pentru timpul petrecut alături de tine. O sa revin si cu o recenzie dar sunt putin presat de timp. Nota 10 te pup 1
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2020 Multumesc Mara pentru timpul petrecut alături de tine. O sa revin si cu o recenzie dar sunt putin presat de timp. Nota 10 te pup Te pup ! 😘😘😘
merdenea Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Si pe voi va pus sa ii lasati recenzie? 🤣Eu macar I-am lasat din initiativa proprie. Ultima oara mi-a cerut asta dar nu i-am zis ca I am lasqt recenzie ca pe urma intrba care e a mea 😅 Macar sa faca un bonus per recenzie 1
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Si pe voi va pus sa ii lasati recenzie? 🤣Eu macar I-am lasat din initiativa proprie. Ultima oara mi-a cerut asta dar nu i-am zis ca I am lasqt recenzie ca pe urma intrba care e a mea 😅Macar sa faca un bonus per recenzieAolo e pe milogeala? Urat, vezi sa nu vada juanstein ca ne zice el ca s-a dus de 10 ori si e numaru 1. 2
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Aolo e pe milogeala? Urat, vezi sa nu vada juanstein ca ne zice el ca s-a dus de 10 ori si e numaru 1.Asa cum am spus si pe celalalt topic........nu mai intru in dispute cu tine. Spun doar atat.......am cunoscut si fete si ,,clienti" pe care ii respect.....pe unii chiar si personal atat fete cat si clienti......iar cine ma cunoaste personal si ma stie cum sunt in realitate.....sper ca este respect si discretie reciproca! In rest numai bine si ,,succesuri" !
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2020 Disponibilă până la ora 20 ðŸ†ðŸ‘👅🔞 9
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Disponibilă până la ora 20 Point Blur_Jul152020_123639.jpgDe când te-ai făcut așa sexy ? 1
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 Disponibilă până la ora 20 ðŸ†ðŸ’🔞🥒ðŸ‘👅 3
laury Reputație: 24080 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 16, 2020 De când te-ai făcut așa sexy ? Pula e buna ptr trup si suflet nu stiai?😊 1
tcyxxl Reputație: 137 Postat Iulie 16, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Postat Iulie 16, 2020 Ai schimbat locatia? In ce zona te gasim acum? :kiss3
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 Ai schimbat locatia? In ce zona te gasim acum? :kiss3Momentan , sunt in Titan... pe lângă IOR
redbull2 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 16, 2020 Eu nu găsesc numărul de telefon...:)))
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 Eu nu găsesc numărul de telefon...:)))E in titlu :)))))
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Pula e buna ptr trup si suflet nu stiai? Nu știam.. să-mi spună ea
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 3
vyctor100 Reputație: 3 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Disponibilă până la ora 22 De ce ti-ai pune silicoane? Hai lucreaza un pic la incredere, nu te lasa influentata.In final, toti vin si pleca dar tu ramai cu "tine"!Have fun! 2
nichitau Reputație: 8 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2020 Am fost de cateva ori la Mara si intotdeauna m-am simtit foarte bine. Dialogul cu ea este foarte placut, insotit de subtilitati. Stie sa jongleze printre idei chiar daca are o oarecare doza de timiditate. Inteligenta cultivata in timp o ridica deasupra uni dialog perisabil. Este o persoana foarte expresiva, articuleaza natural mimica si gesturile in contextul unei conversatii. De la zambetul subtil, modul in care isi trece mana prin par, pana la privirea atenta (cand parca inceraca sa vada miezul cuvintelor). Toate acestea fac parte din ethosul ei. E naturala, nu forteaza conversatia, nu cauta apanaje derizorii. Se aseaza firesc si comod in mijlocul dialogului si totul decurge firesc. Ca si cum ai uda florile sau ai privi pe fereastra un porumbel. Stie totodata sa exploreze dimensiunea ludica a fiintei. E un fel de alice in wonderworld într-o variantă hard. Par lung, șapcă popper, cozorocul pe spate, blugi diesel - in a manner of speaking, desigur. :) In pat, Mara este o infuzie constanta de erotism. Lumea de afara se inchide in sine, se strange intr-un punct, pana cand doar tu si ea contati. Stie foarte bine sa se adapteze momentului, un balans intre lasciv si senzualitate pe care nu il cauta fortat. E pur si simplu puntea de intalnire dintre doua trupuri care nu se cauta ca sa se gasesca. Ci prin simplu fapt ca au inceput sa se caute le da siguranta ca s-au si gasit deja. Cand facem sex, pare desprinsa din literatura lui Bukowski. E sensibila si in acelasi timp reala, vie, carnala. Imi place ca intalnirile cu ea nu se desfasoara dupa un pattern. Exista gesturi care nuanteaza intalnirile. Le confera personalitate. Descopar frumosul in nuantele lui vii, noi. Cand terminam si o strang in brate ma simt ca intr-o dimineata de primavara, cand toata natura se naste din sine in fiecare rasarit. Sunt putine persoane alaturi de care pot sa spun ca scurtele momente de tacere reprezinta o intelegere si mai profunda la nivel interpersonal. Si Mara este una dintre ele. Nu o sa apelez la note pentru ca nu vreau sa izolez experienta expusa intr-o dimensiune scolastica. P.S: Am lasat scoica langa Omul si Marea lui Hemingway, ca sa capete impreuna sens ;) 5
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2020 Am fost de cateva ori la Mara si intotdeauna m-am simtit foarte bine. Dialogul cu ea este foarte placut, insotit de subtilitati. Stie sa jongleze printre idei chiar daca are o oarecare doza de timiditate. Inteligenta cultivata in timp o ridica deasupra uni dialog perisabil.Este o persoana foarte expresiva, articuleaza natural mimica si gesturile in contextul unei conversatii. De la zambetul subtil, modul in care isi trece mana prin par, pana la privirea atenta (cand parca inceraca sa vada miezul cuvintelor). Toate acestea fac parte din ethosul ei. E naturala, nu forteaza conversatia, nu cauta apanaje derizorii. Se aseaza firesc si comod in mijlocul dialogului si totul decurge firesc. Ca si cum ai uda florile sau ai privi pe fereastra un porumbel. Stie totodata sa exploreze dimensiunea ludica a fiintei. E un fel de alice in wonderworld într-o variantă hard. Par lung, șapcă popper, cozorocul pe spate, blugi diesel - in a manner of speaking, desigur. :) In pat, Mara este o infuzie constanta de erotism. Lumea de afara se inchide in sine, se strange intr-un punct, pana cand doar tu si ea contati. Stie foarte bine sa se adapteze momentului, un balans intre lasciv si senzualitate pe care nu il cauta fortat. E pur si simplu puntea de intalnire dintre doua trupuri care nu se cauta ca sa se gasesca. Ci prin simplu fapt ca au inceput sa se caute le da siguranta ca s-au si gasit deja. Cand facem sex, pare desprinsa din literatura lui Bukowski. E sensibila si in acelasi timp reala, vie, carnala. Imi place ca intalnirile cu ea nu se desfasoara dupa un pattern. Exista gesturi care nuanteaza intalnirile. Le confera personalitate. Descopar frumosul in nuantele lui vii, noi. Cand terminam si o strang in brate ma simt ca intr-o dimineata de primavara, cand toata natura se naste din sine in fiecare rasarit. Sunt putine persoane alaturi de care pot sa spun ca scurtele momente de tacere reprezinta o intelegere si mai profunda la nivel interpersonal. Si Mara este una dintre ele. Nu o sa apelez la note pentru ca nu vreau sa izolez experienta expusa intr-o dimensiune scolastica. P.S: Am lasat scoica langa Omul si Marea lui Hemingway, ca sa capete impreuna sens ;) Iți mulțumesc! Esti un om minunat ! Mă bucur că te-am cunoscut si ca mereu învăț cate ceva nou de la tine.spre exemplu faptul că pinguinii au genunchi :)) ÃŽn îmbrățișarile tale simt acea siguranță și încredere. Acel sentiment pe care l-am întâlnit decat o dată și asta in afara locului de muncă. Nu cred ca va mai fi VREODATÄ‚ vre-un alt client ca tine ! ÃŽntotdeauna mi-a facut plăcere să vi la mine. Sper sa ne revedem curând! Ps: zilele următoare mă voi scufunda in Pădurea Norvegiană 😘 2
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2020 De ce ti-ai pune silicoane? Hai lucreaza un pic la incredere, nu te lasa influentata.In final, toti vin si pleca dar tu ramai cu "tine"!Have fun! Mulțumesc! Mă voi gândi!
tcyxxl Reputație: 137 Postat Iulie 17, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Postat Iulie 17, 2020 Mara, in weekend esti disponibila? Multumesc.
Vizitator potveridic Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Am fost de cateva ori la Mara si intotdeauna m-am simtit foarte bine. Dialogul cu ea este foarte placut, insotit de subtilitati. Stie sa jongleze printre idei chiar daca are o oarecare doza de timiditate. Inteligenta cultivata in timp o ridica deasupra uni dialog perisabil.Este o persoana foarte expresiva, articuleaza natural mimica si gesturile in contextul unei conversatii. De la zambetul subtil, modul in care isi trece mana prin par, pana la privirea atenta (cand parca inceraca sa vada miezul cuvintelor). Toate acestea fac parte din ethosul ei. E naturala, nu forteaza conversatia, nu cauta apanaje derizorii. Se aseaza firesc si comod in mijlocul dialogului si totul decurge firesc. Ca si cum ai uda florile sau ai privi pe fereastra un porumbel. Stie totodata sa exploreze dimensiunea ludica a fiintei. E un fel de alice in wonderworld într-o variantă hard. Par lung, șapcă popper, cozorocul pe spate, blugi diesel - in a manner of speaking, desigur. :) In pat, Mara este o infuzie constanta de erotism. Lumea de afara se inchide in sine, se strange intr-un punct, pana cand doar tu si ea contati. Stie foarte bine sa se adapteze momentului, un balans intre lasciv si senzualitate pe care nu il cauta fortat. E pur si simplu puntea de intalnire dintre doua trupuri care nu se cauta ca sa se gasesca. Ci prin simplu fapt ca au inceput sa se caute le da siguranta ca s-au si gasit deja. Cand facem sex, pare desprinsa din literatura lui Bukowski. E sensibila si in acelasi timp reala, vie, carnala. Imi place ca intalnirile cu ea nu se desfasoara dupa un pattern. Exista gesturi care nuanteaza intalnirile. Le confera personalitate. Descopar frumosul in nuantele lui vii, noi. Cand terminam si o strang in brate ma simt ca intr-o dimineata de primavara, cand toata natura se naste din sine in fiecare rasarit. Sunt putine persoane alaturi de care pot sa spun ca scurtele momente de tacere reprezinta o intelegere si mai profunda la nivel interpersonal. Si Mara este una dintre ele. Nu o sa apelez la note pentru ca nu vreau sa izolez experienta expusa intr-o dimensiune scolastica. P.S: Am lasat scoica langa Omul si Marea lui Hemingway, ca sa capete impreuna sens ;) Sa fiu al naibii. Nu ma pot opri din ras! In afara de tine si de inca unul pe la inceput care o descrieti ca pe o fata plapanda si foarte sensibila, am citit si alt tip de recenzii, mai apropiate de ce am incercat si eu cu ea. Si clar nu ii place sexul ,,timid" ci este mai pe hard play, chiar ii place si traieste la maxim!
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2020 Sa fiu al naibii. Nu ma pot opri din ras! In afara de tine si de inca unul pe la inceput care o descrieti ca pe o fata plapanda si foarte sensibila, am citit si alt tip de recenzii, mai apropiate de ce am incercat si eu cu ea. Si clar nu ii place sexul ,,timid" ci este mai pe hard play, chiar ii place si traieste la maxim! Fiecare persoană e diferită și imi transmite o emoție diferită.... ;) 2
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2020 Mara, in weekend esti disponibila? Multumesc.Bună. Azi sunt până la 18
vyctor100 Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2020 Postat Iulie 18, 2020 Mulțumesc! Mă voi gândi!In plus vei ramane "just_mara" si nu te transformi in "other_mara" sau "another one_mara"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum