Sari la conținut

Just_Mara 0799.240.741

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bine v-am gasit!

După lungi cugetări am luat decizia să intru in domeniu combinând utilul cu plăcutul.

Eu sunt mara am aproape 20 de ani, si sunt incepatoare asa ca va rog sa fiti îngăduitori cu mine.

Sunt miniona si bine proporționată,

Sunt putin timidă dar open minded, si o sa ma străduiesc să fiu pe placul vostru.

Cam atât despre mine, mai multe o sa descoperiți atunci când o sa ma cunoașteți.

Servicii.

Masaj (optional)

Fk (intreaba-ma)

Dus impreuna (intreaba-ma)

Sex oral protejat

Sex normal protejat

As vrea sa includ si sexul anal, am mai facut de cateva ori si mi-a placut, dar pentru asta trebuie sa fiu extrem de excitată si sa fiu penetrata cu delicatete, asa ca despre asta vom discuta atunci când ne vedem.

O sa incerc Sa fac o scurtă descriere aa unei întâlniri cu mine.

După ce stabilim toate detaliile programări si vei ajunge la mine, te voi

astepta intr-o ținută provocatoare, dar decenta, imi place sa socializez asa ca daca ai timp o sa te rog sa stam putin de vorba la un suc, o țigară macar cateva minute. Apoi daca stabilim de comun acord ca ne potrivim te voi invita la dus, daca nu vrei sa faci dus as vrea sa stii ca igienizarea cel putin a zonei intime este obligatorie.

Acțiune o voi începe eu cu mângâiere și săruturi coborând de la gât în jos pana la oo, după care o sa incep sa iti masez penisul iar daca oole sunt dragute mi-ar place sa ma joc putin cu ele sarutandule. după ce ma asigur ca penisul este destul de erect o sa pun caciulita si o sa incep sexul oral pe care voi incerca sa il fac cat mai bine, umed și adânc, evident voi lua in considerare si preferintele tale, iar daca si tie iti place vreau sa stii ca eu ador sa mi-se fac cunilingus deci am putea să facem si un 69.

Atunci când jucatia o sa fie numai buna de folosit mi-ar place sa vin deasupra, întotdeauna vreau sa vin eu deasupra pentru a ma obsnui cu dimensiunea, apoi o sa schimbam pozițiile după cum vrei tu.

Prima finalizare mi-ar place sa fie in prezervativ, dar nu neeaparat poate fi si pe corp sau cum preferi tu. Între finalizari as vrea sa mai socializam putin, eventual sa ne facem masaj reciproc.

La cel de al doilea număr tu o sa fii cel care alege cum va decurge acțiunea, sau putem stabili împreună.

Nu te voi presă cu timpul in principiu as vrea ca o întâlnire pentru o finalizare sa se încadreze în 30-40 de minute sau 2 finalizari 60-70 minute door to door.

P.S ceea ce am scris mai sus este doar cum imi imaginez eu ca va trebui să decurgă o întâlnire, daca aveti sugestii imi puteti spune in momentul intalniri, accept si pun in aplicare sfaturile constructive.

Pentru programari putem discuta la telefon sau pe WhatsApp cu cel putin 30 min inainte.

Va rog fara intrebari stupidest sau discutii interminabile inainte de a ne intalni.

Tarifele pentru inceput vor fi de 100 lei finalizarea sau 200 lei ora.

attachicon.gif 20200512_152454.jpg

Bună , dragilor ! A trecut deja mai bine de o luna de cand fac parte din grupul vostru...in aceasta luna am cunoscut multi oameni frumosi care m-au ajutat in a crește atât pe plan profesional cât și stima de sine. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au vizitat pentru blândețea și delicatețea cu care m-au tratat.

După cum spuneam ... m-au ajutat să cresc.. asa ca serviciile mele s-au îmbunătățit (lucrul asta poate fi confirmat de cei care m-au (re)vizitat) , așa că m-am decis sa cresc putin prețurile. De acum înainte, prețurile vor fi de :

150 RON o finalizare (30min)

250 RON o oră (una/Două finalizări)

Vă pup și vă aștept cu mesaje pe whatsapp pentru a stabili programarile!

:) :*

post-325096-0-52392100-1593168573_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator juanstein
Reputație: 0

Macar a rezolvat problemele de a marit pretu?

Sincer daca ti se pare ca are probleme.....nu este neaparat nevoie sa o vizitezi!

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

Sincer daca ti se pare ca are probleme.....nu este neaparat nevoie sa o vizitezi!

Și pt a nu mai fi acuzat iarăși de cine știe ce.....ma refer ca și fără a o vizita tu sau oricine considera ca are probleme, are cine sa o viziteze iar eu sunt doar unul dintre cei mulți care o fac!

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

Nu voiam sa fiu direct dar vad ca unii nu se prind ca vorbeam de dantura

Nu pot avea pretenții......mie îmi place oricum întâlnirile cu ea

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

Da, s-a prins lumea ca esti cam lipsit de pretentii.

Da, ca sa incheiem offtopicul, mie imi plac imperfectele si asta sunt eu, unul lipsit de pretentii.........am fost de 7 ori pana acum si voi tot merge la ea si crede ma sunt altii care au fost de mai multe ori ca mine! Deci nu duce lipsa asa ca........vizitezi sau nu, ei ii merge ;)

Link spre comentariu

Piata regleaza de obicei, cererea - oferta.

Dupa o luna si un pic sa maresti inseamna ca merge banda.

Poate imi explici cum amers piata cand in 2008 guvernul a bagat bani in responsabilii crizei pentru ca sunt prea mari ca sa pice (too big to fail). Asta cu autoreglarea pietei e o semiminciuna iubita de corporatii
Link spre comentariu
Vizitator juanstein

Da, uite ca unii au niste standarde, unii cauta sa manance sanatos, altii mamanca plastic de la mc asta nu inseamna ca e ok ca aia mananca de la mc.

Deci cred ca nu ai inteles nimic! Nu ,,mananci" de 7 ori acelas fel de mancare decat daca este ceva de soi ;) pt mine care sunt ,,fara pretentii" ea este mancarea preferata........si voi continua sa tot mananc pana ma ingras :)))

Link spre comentariu
  • Oras:București

va bateti pentru o femeie, hmm

Nu, e vorba de "principii"... Pe maa5fu1 îl fute grija că unii dau bani să fută femei care nu se încadrează în standardele lui (vechea placă: bani aruncați, se strică piața, nu mai futeți ce nu-mi place mie, bla-bla)...

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

va bateti pentru o femeie, hmm

Nu, e vorba de "principii"... Pe maa5fu1 îl fute grija că unii dau bani să fută femei care nu se încadrează în standardele lui (vechea placă: bani aruncați, se strică piața, nu mai futeți ce nu-mi place mie, bla-bla)...

Nu se bate nimeni ;)......insa precum spune si colegul citat aici alaturi de tine.......daca nu ai cunoscut persoana nu este ok sa comentezi. Iar daca nu iti convine ceva la ea....piata este larga si deschisa asa ca decat sa dai cu hate pe topicul unei fete nevizitate de tine.......mai bine mergi unde iti place si lasi o recenzie!

Link spre comentariu

Nu se bate nimeni ;)......insa precum spune si colegul citat aici alaturi de tine.......daca nu ai cunoscut persoana nu este ok sa comentezi. Iar daca nu iti convine ceva la ea....piata este larga si deschisa asa ca decat sa dai cu hate pe topicul unei fete nevizitate de tine.......mai bine mergi unde iti place si lasi o recenzie!

Eu îi explicam pe ce logică merge maa5fu1. N-am nimic cu Mara sau cu cei care merg la ea...

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

Eu îi explicam pe ce logică merge maa5fu1. N-am nimic cu Mara sau cu cei care merg la ea...

Am inteles foarte bine si corect ce ai spus.......si apreciez faptul ca nu sunt singurul care vede ,,apucaturile" unora.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...