vlad56 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2020 Postat Mai 19, 2020 Salutare tuturor.Am tot citit aici și am încercat sa îmi dau seama,dar nu am reușit.Mara este sora Irinei sau vara ei?
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 19, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 19, 2020 E vreuna din ele mara ?Nu are nici o legatura tipa din poze cu mara. Pot confirma chiar cei ce au vizitat-o. Show must go on. ;)
vlad56 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2020 Postat Mai 19, 2020 Bună,Mara.Nu am fost la tine și nu știu cum arați,dar daca spui ca nu ești tu in poza aia publicată de mine cum explici chestia cu tatuajul?Sau mai poate fi o varianta și aceea ca pozele postate de tine sa nu fie reale
just_mara Reputație: 845 Postat Mai 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2020 Bună,Mara.Nu am fost la tine și nu știu cum arați,dar daca spui ca nu ești tu in poza aia publicată de mine cum explici chestia cu tatuajul?Sau mai poate fi o varianta și aceea ca pozele postate de tine sa nu fie realeEu nu trebuie sa dau explicații nimănui. Însă educația și bunul simț mă obligă să răspund. Coincidenta tatuajului este prea mare, singură explicație este ca tatuajele sunt foarte populare in zilele noastre. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Mai 20, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2020 4 trolli banati permanentcontinuam cu recenziile:wave 2
dorian21 Reputație: 3 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2020 Bună,Mara.Program pentru astăzi?Pozele alea pe care ni le-ai promis când le pui?
koskos Reputație: 74 Postat Mai 20, 2020 Oras:bucresti Oras:bucresti Postat Mai 20, 2020 Pozle noi ..sa vedem si noi ceva mai bine !!!
just_mara Reputație: 845 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2020 6 1
just_mara Reputație: 845 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2020 7 1
just_mara Reputație: 845 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2020 10 1
gicacontra2012 Reputație: 4356 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2020 Chiar dacă nu sunt artistice, măcar pozele ei nu sunt prelucrate și cred ca e mai bine așa. :)
futulescuss Reputație: 155 Postat Mai 20, 2020 Postat Mai 20, 2020 Ooo ce funduletz! Mara nu arata rau deloc..
cbatoni Reputație: -109 Postat Mai 20, 2020 Postat Mai 20, 2020 Salut.in general nu merg la fete 100.200 mă gândesc că nu sunt de calitate.pe Mara am vizitat O chiar în prima ei zi de lucru. Zic .hai să o încerc. Cine stie poate peste o săptămână face 200/400.ÃŽmi plac fetele timide și cu bun simț.Mara se încadrează aici.nu detaliez m-ai mult .vă spun doar că m-am simțit bine cu Mara.Ps.am citit pe forum " stai să vină A.B.C. să facă recenzie.si după să merg să fut si eu. S-au ce limbi i-am dat în cur si in pizdă de și acum am gustul lor.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2 2
Vizitator indianutalpaiute7 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2020 Postat Mai 20, 2020 Pff, te-ai vopsit :|
Vizitator indianutalpaiute7 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2020 Postat Mai 20, 2020 Salut.in general nu merg la fete 100.200 mă gândesc că nu sunt de calitate.pe Mara am vizitat O chiar în prima ei zi de lucru. Zic .hai să o încerc. Cine stie poate peste o săptămână face 200/400.ÃŽmi plac fetele timide și cu bun simț.Mara se încadrează aici.nu detaliez m-ai mult .vă spun doar că m-am simțit bine cu Mara.Ps.am citit pe forum " stai să vină A.B.C. să facă recenzie.si după să merg să fut si eu. S-au ce limbi i-am dat în cur si in pizdă de și acum am gustul lor.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Daca mai si creste pretul dupa cate s-au discutat zilele astea... o sa fie jale 😂
cbatoni Reputație: -109 Postat Mai 20, 2020 Postat Mai 20, 2020 O ling si eu câteodată 🤣ðŸ˜să faci o virtute din asta.mi se pare penibil. 1
mateyyy Reputație: 80 Postat Mai 21, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 21, 2020 Am fost si eu la Mara saptamana trecuta. I-am scris sambata dimineata si dupa verificarea agendei, am stabilit o programare putin dupa pranz. Locatia nu era tocmai ok dar din ce am inteles urma oricum sa o schimbe incepand cu saptamana asta. Mara este o miniona draguta, sani micuti dar compenseaza cu un fund rotund si bine proportionat. Intalnirea a debutat cu putina socializare, cat sa ne cunoastem putin, apoi un dus pentru mine si am trecut in pat. A fost un preludiu foarte ok, urmat de un cunnilingus care si-a atins scopul, Mara reactionand bine si umezindu-se din abundenta. Apoi am montat un prezervativ si am schimbat rolurile. Oralul a fost ok, slow, placut. Dupa cateva minute am trecut la ostilitati cu LoT, apoi misionar si pe la spate. La normal este foarte stramta si senzatia este foarte placuta. DTD peste 30 de minute, fara graba - 100 lei.Notele pot fi foarte subiective dar eu m-am simtit bine cu Mara si recomand celor care cauta o pustoaica miniona draguta, cu bun simt si o partida de sex mai pasional.Cei care pun foarte mult accent pe sex oral sau PSE / sex mai hard cred ca ar trebui sa se orienteze in alta parte.Te pup Mara ! :* 7
sievert25 Reputație: 247 Postat Mai 22, 2020 Oras:Vartescoiu Oras:Vartescoiu Postat Mai 22, 2020 Mara - o experiență dulce!Nu mai scriu pe acest forum de mulți ani, dar în cazul de față este o unica excepție. Direct la subiect: programare prin whatsapp, comunicare excelentă, punctualitate din ambele părți. Nota 10.Locația: Știrbei Vodă, colt cu DNA ðŸ¤. Mai greu cu parcarea, dar nu imposibil. Mi-a dat ușor de furca interfonul, Mara chiar plecase pe scări sa îmi deschidă ðŸ‘ðŸ‘, dar am trecut cu bine peste prima și singura barieră 🤣. Apatamentul frumos, living spațios, curat, baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, fără nicio observație. Colege drăguțe, ne-am salutat, zâmbit, prezente frumoase 😉. Nota maxima pentru arena de zbenguiala.Mara acum. O fata dulce și minignona. Mi-a plăcut totul. Bun simt, dezinvolta, GFE, curata ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘,este acolo cu tine și îți dă din energia ei pozitiva.Nu detaliez acțiunea, e pentru sufletul titularului .Note doar:OP 10. Știe ce sa facă, atenție la tot ce înconjoară, finuța și știe sa ridice "moralul" la maxim.NP: 9, trecut numai prin o singura poziție, alegerea mea.Finalizat în gumă, cel puțin aici nu caut CIM sau COF. Cadoul 100 finalizarea, un preț corect. Nu m-am simțit grăbit sau urmărit. Timp efectiv dtd 35 minute. Eu voi reveni.Atât. 8
laury Reputație: 24072 Postat Mai 22, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 22, 2020 Bravo Mara! 1
labagio1 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2020 Postat Mai 22, 2020 Prima recenzie.. Facut programarea azi dimineata , profi din timp ,pentru azi ora 8:30. Tipa super draguta la voce comunicativa , totul placut. Ii dau mesaj de confirmare la 8, observ mai tarziu ca nu s-a trimis , sun pe la 8 si 15 sa confirm, nu raspunde. Partea nasoala e ca eram si fara masina , afara ploaie torentiala. Am stat pe langa locatie pana la 8:40, mai dat 2 telefoane, nimic... I am lasat si mesaj pe wapp, dar nimic . Not good not good. Macar un anunt din curtoazie, sa nu stea fraieru pe afara. Ar fi fost de apreciat. Seara buna domnilor
just_mara Reputație: 845 Postat Mai 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 22, 2020 Prima recenzie.. Facut programarea azi dimineata , profi din timp ,pentru azi ora 8:30. Tipa super draguta la voce comunicativa , totul placut. Ii dau mesaj de confirmare la 8, observ mai tarziu ca nu s-a trimis , sun pe la 8 si 15 sa confirm, nu raspunde. Partea nasoala e ca eram si fara masina , afara ploaie torentiala. Am stat pe langa locatie pana la 8:40, mai dat 2 telefoane, nimic... I am lasat si mesaj pe wapp, dar nimic . Not good not good. Macar un anunt din curtoazie, sa nu stea fraieru pe afara. Ar fi fost de apreciat. Seara buna domnilorIntr-un final ne-am lămurit. A fost doar o neînțelegere. Ne vedem maine si ne revansam reciproc. :*
Vizitator big98 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2020 Postat Mai 22, 2020 Mara ziceai ca esti dispusa si la sex anal. Eu pentru asta imi doresc sa vin. Ai funduletul super sexy. Promit sa fiu tandru. Deci, sa te contactez ptr o programare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum