2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 14, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 14, 2020 Se schimba ceva dar nu prea multe.Noroc !! citeste aici..https://nimfomane.com/forum/forum-87/announcement-21-important-discutiile-cu-si-despre-corona-virus-covid-19/Sper ca ai inteles! 4
eltorogrande Reputație: 661 Postat Mai 14, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Mai 14, 2020 Noroc !! citeste aici..https://nimfomane.com/forum/forum-87/announcement-21-important-discutiile-cu-si-despre-corona-virus-covid-19/Sper ca ai inteles!N-a inteles ... deschide topic aiurea, doar ca sa se afle in treaba ...
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 14, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 14, 2020 N-a inteles ... deschide topic aiurea, doar ca sa se afle in treaba ... t link-ul meu?.Eu am inteles ca Adminul nu ... discuti de tot ce insemna COVID 19, ne informam din surse oficiale si gata..Tu ai inteles altceva?.El a deschis un topic la DG,ne citind postare Adminului. 4
risc12 Reputație: 58 Postat Mai 14, 2020 Autor Postat Mai 14, 2020 Imi cer scuze ca nu am stiut despre aceasta postare a Adminului.Rog sa se stearga topicul. Zi buna.
eltorogrande Reputație: 661 Postat Mai 14, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Mai 14, 2020 t link-ul meu?.Eu am inteles ca Adminul nu ... discuti de tot ce insemna COVID 19, ne informam din surse oficiale si gata..Tu ai inteles altceva?.El a deschis un topic la DG,ne citind postare Adminului.Pai asta spuneam si eu, ca n-a inteles unde trebuie postat, chiar n-ar fi trebuit sa posteze deloc pe subiectul asta ... poate nu m-am exprimat eu bine :slap2 ... cheers !
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Mai 14, 2020 Postat Mai 14, 2020 In curand o sa apara si starea de lehamite si durere in pwla !
Postări Recomandate